خبري نشد پس
خبري نشد پس
من كه اين گوشيو دوست دارم نسبت به گوشي هاي نوكيا بهتره.گوشي باحاليه!
اولين مشكل من اينه كه از هر ايكون بازي يا برنامه جهار تا شده و هيچ كدوم اصلا پاك نميشن. دوميشم اينه كه بعضي موقع ها ريستارت ميكنه.
يه راهنمايي كنين.گوشی منم یه بار اینجوری شدخبري نشد پس
کلا مموری رو فرمت کن
بعد از memory status وارد فولدر برنامه ها شو
اونجا میبینی که 4 تا کپی برنامه حجماشون یکی نیست. تا اونجایی که ارور نمیده پاک کن
هربار که ری استارت کنی حجما بازم عوض میشه. میتونی دونه دونه پاکشون کنی
بعدش چی شد که شما گوشیتون اینجوری شد؟
من خودم یه عکس GIF از یکی گرفتم که یه ساعت بود . درش که بسته میشد گوشی خاموش میشد. 2دو سه بار که نگاش کردم همهچی بهم ریخت
من با این روش دیمیپاکشون کردم. کسی اگه روش بهتری (به جز فلش کردن) میدونه بگه ما هم یاد بگیریم
![]()
شما از فایل های مهم تو گوشیتون بک آپ بگرید
بعد گوشی رو مستر ریست کنید به احتمال زیاد درست میشه
ولی این مشکل بیشتر گوشی های سونی اریکسون هست
من K750/W800/K770/W910 اینارو که داشتم این مشکل رو داشتم بعضی اوقات مستر ریست جواب میداد![]()
دوستان میخواستم بدونم یه SKIN ی چیزی برای music player گوشی K800 هست ؟! یا اصلا میشه این شکلشو عوض کرد ؟ اگر نرم افزاری هست خواهشا معرفی کنید!
بله هست. حتی میتونید تبدیل به واکمن پلیرش کنید که امکاناتش بره بالاتردوستان میخواستم بدونم یه SKIN ی چیزی برای music player گوشی K800 هست ؟! یا اصلا میشه این شکلشو عوض کرد ؟ اگر نرم افزاری هست خواهشا معرفی کنید!
مثلا با کلید بالا یا پایین لیست آهنگ ها رو تو محیط پلیر ببینید
ولی با نرم افزار درست نمیشه گوشیتون باید ه ک بشه
Last edited by darklord_8; 20-05-2010 at 12:13.
سلام میشه دقیق تر منظورتون رو بیان کنید
پی سی سوئیت می خواید یا درایو USB
سلام
من چند ماه پیش برای پدرم یه K800 (نو) خریدم.بعد از حدود چند هفته، به صورت خودکار خاموش می شد. این مشکل همچنان ادامه داره. هیچ تایم خاصی هم نداره که بگیم مثلا هر 5 ساعت خاموش می شه. مثلا گوشی خاموش شده ما می ذاریم شارژ بشه بعد از چند دقیقه هم روشنش می کنیم. بعد وقتی 1 ساعت دیگه می خوایم ببینیم چقدر شارژ شده می بینیم که گوشی خاموش شده. منظورم اینه که حتی وقتی تو شارژه هم خاموش می شه. ممنون می شم اگه بگید مشکل از چی می تونه باشه.
دوست عزيز اين نوع مشكل برا اين نوع گوشي عادي هستش اگه يكبار آپديت يا فلش كنيد درســت ميشه برا منم همينجوري بــود
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)