تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 511 از 848 اولاول ... 11411461501507508509510511512513514515521561611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,101 به 5,110 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

واقعا پول تو جوب ریختن استفاده از پارس، من نمی دونم به این قیمتا چجوری رقابت می کنه!!!
    اینا با شرکتهای گنده قرارداد دارند و سود خوبی براشون داره مشتری های خرده براشون مهم نیست
    کی میاد گیگی 3تومن پول بده، سرویس 8مگ 30گیگ ماهی 90تومن، بسته ترافیک هم که نداره
    کیفیت هم 50درصدش مربوط به زیرساخته، اگه تو ساعات اوج ترافیک بد بشه مربوط به شرکته
    Last edited by WhiteHat; 26-07-2017 at 20:30.

2. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته من برا شبانه موندم شرکتها دیگه یا شبانه ندارن یا سرعت محدوده
    سلام در خصوص دانلود شبانه پارس آنلانی، محدودیت دانلود نداره؟ هر چقدر دانلود کنی محدود نمی کنن؟
    لطفاً کمی در خصوص دانلود شبانش توضیح بده. ممنون

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام

دوستان کسی این برنامه wireshark رو تست کرده ببینیه حجمی که محاسبه میکنه با حجم پارس یکیه یا فرق داره؟؟

آخه خود پارس ظاهرا همین برنامه رو قبول داره.منم الان نصبش کردم ولی خیلی دنگ و فنگ داره و مثل نت لیمیتر،bwmeter ,glasswire راحت نیست

مثلا در این 3 برنامه میتونید ساعت به ساعت،روز به روز و...مقدار ترافیک مصرفی رو ببنید ولی این برنامه wireshark ظاهرا چنین چیزی نداره.من گشتم پیدا نکردم

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام در خصوص دانلود شبانه پارس آنلانی، محدودیت دانلود نداره؟ هر چقدر دانلود کنی محدود نمی کنن؟
    لطفاً کمی در خصوص دانلود شبانش توضیح بده. ممنون
    سلام

من 6 ماه دارم.یک ماهه دیگه هم تموم میشه سرویس128

تا قبل از ماه رمضان حیلی خوب بود بیشتر روزها بیشتر از 10 گیگ میتونستم دانلود کنم البته پهنای خطم روی 9 مگ

ماه رمضان محدود کردند طوری که ساعت 5 تا 7 سرعت عالی بود و ساعت 2 تا 5 سرعت دانلود زیر 100 کیلو بود

بعد از ماه رمضان هم برگشت به روال عادی البته کمی بدتر شده بود نسبت به قبل از ماه رمضان ولی خب باز میتونید 10 گیگ دانلود کنید.قبل از ماه رمضان تا 13 گیگ هم دانلود داشتم
    Last edited by محمد7966; 27-07-2017 at 13:50.

6. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من 6 ماه دارم.یک ماهه دیگه هم تموم میشه سرویس128

تا قبل از ماه رمضان حیلی خوب بود بیشتر روزها بیشتر از 10 گیگ میتونستم دانلود کنم البته پهنای خطم روی 9 مگ

ماه رمضان محدود کردند طوری که ساعت 5 تا 7 سرعت عالی بود و ساعت 2 تا 5 سرعت دانلود زیر 100 کیلو بود

بعد از ماه رمضان هم برگشت به روال عادی البته کمی بدتر شده بود نسبت به قبل از ماه رمضان ولی خب باز میتونید 10 گیگ دانلود کنید.قبل از ماه رمضان تا 13 گیگ هم دانلود داشتم
    ممنون از راهنمایی دوست عزیز
    اگر هر شب دانلود کنیم، محدودیت داره یا نه؟

8. این کاربر از payampop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ممنون از راهنمایی دوست عزیز
    اگر هر شب دانلود کنیم، محدودیت داره یا نه؟
    خیر

محدودیت نداره

10. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

دوستان کسی این برنامه wireshark رو تست کرده ببینیه حجمی که محاسبه میکنه با حجم پارس یکیه یا فرق داره؟؟

آخه خود پارس ظاهرا همین برنامه رو قبول داره.منم الان نصبش کردم ولی خیلی دنگ و فنگ داره و مثل نت لیمیتر،bwmeter ,glasswire راحت نیست

مثلا در این 3 برنامه میتونید ساعت به ساعت،روز به روز و...مقدار ترافیک مصرفی رو ببنید ولی این برنامه wireshark ظاهرا چنین چیزی نداره.من گشتم پیدا نکردم
    آره من تست کردم و حجمی که محاسبه میکنه با حجم پارس کاملا فرق داره. خود پارس آخرش به من گفت درسته که فرق داره اما از طرف ما نبوده نمیدونیم از کجا هست!!!
    کار باهاش راحت هست فقط برنامه سنگینی هست مثلا اگه میخوای 5 ساعت برنامه تک تک پاکت هارو محاسبه کنه باید تنظیمش کنی هر 1 ساعت فایل جدا بسازه و اگه این کار رو نکنی رم بعد مدتی پر میشه و برنامه not responding میده.
    برای استفاده از برنامه هم مثل اون یکی برنامه ها نیست. یعنی برنامه رو که استارت میکنی باید بری تب capture و کانکشن رو انتخاب کنی و استارت کنی. بعدش هر وقت میخوای استاپ میکنی و فایلش رو ذخیره میکنی.
    فایلی هم که ذخیره میکنی برای اینکه ببینی چقدر حجم ثبت کرده یه گزینه هست که مشخصات کامل فایل رو نشون میده و حجم مصرفی کل رو بر اساس بایت نشون میده.(البته متخصص بی سواد این تاپیک میگه نه اون حجم مصرفی نیست)
    اگه خودتم حوصله نداری این کار ها رو بکنی یه شکایت بکن 195 خودشون با team viewer میان برات انجام میدن. فقط وقتی خودشون بودن تست کردن و دیدی تفاوت نداره بهشون اعتماد نکن بعدش خودت یه شب تست کن ببین تفاوت هست یا نه.
    Last edited by hotman1234; 27-07-2017 at 18:59.

12. 2 کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام

این ویدیو یه مقدار به طور اولیه مفاهیم شبکه و همینطور نحوه استفاده از وایرشارک رو آموزش میده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه مدته تو باز کردن سایت دیجیکالا دچار اشکال شده

برا شمام همینطوره؟ چون با نت دیگه امتحان کردم سایت مشکل نداشت

Sent from my D6633 using Tapatalk

16. این کاربر از ibo8631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

edited.....
    Last edited by and-roid2; 28-07-2017 at 17:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •