تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 511 از 3347 اولاول ... 1141146150150750850951051151251351451552156161110111511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,101 به 5,110 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام مهندس خسته نباشی

چند تا سوال داشتم

1- من طرح 24 گیگ شبانه دارم سرعت دانلودم با idm پی سی خیلی نوسان داره از 2 شب تا 8 صبح سرعت دانلودم بین 700 تا 1200 تعغیر میکنه علته این همه نوسان چی هست؟؟؟

2- آیا سیم کارت های جدید 4 جی در گوشی و تبلت هایی که فقط 3 جی رو ساپورت میکنه میشه استفاده کرد؟؟؟

3- سیم های 3 جی ایرانسل و 4 جی ایرانسل نهایت تاچند مگ برای کاربر بازه؟؟؟

4- آیا تعرفه اینترنت 4 جی ایرانسل هم مثل همین 3 جی ایرانسل هست یا گرونتر میشه؟؟؟

5- منطقه ما کرج - شاهین ویلا- بنیاد- خ 22 بهمن جنوبی - خ بهروز صفایی ...در چه تاریخی 4 جی راه اندازی میشه؟؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم

من که خیلی راضی هستم از ایرانسل دمتون گرم
    وضعیت همین الان

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    1-کمبود پهنای باندو شلوغی و ترافیک سایت و تراکم بالای دانلود. ایرانسل در دانلود شبانه به مشکل خورده است.
    2- خیر. اگر هم ساپورت کند در فرکانس 3g فعال خواهد بود.
    3- جواب ان را هیچ کس دقیقا به جز بچه های بالا نمیداند.
    4- تا اخر سال در این رنج است. بعدا قیمتها بالا خواهد رفت.
    5- همین الان هم قابل بهره برداری است ولی فعال نشده است.

2. 4 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

شما مگه نگفتی شنبه میری خارج از کشور؟
    بله. قرار نبود برگردم. به علت پاره ای از مسایل در خدمت هستم.تا چند ماه دیگر هم در خدمتتان نخواهم بود.

4. 5 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

شیراز وضعیتش خیلی بد هست من اکثر جاها تست کردم سرعت حتی در کنار آنتن ایرانسل از 150 کیلو بایت بالاتر نمیره حدود یک ماه پیش وزیر تو شیراز درگاه سوم اینترنت کشور رو افتتاح کرد وچرا ایرانسل پهنای بانند بیشتری رو اختضاص نمیده همه میدونن که شیراز قطب الکترونیک و مخابرات ایران بوده ولی در چند سال گذشته اصلا هیچ توجهی به مخابرات و زیر ساخت تو این شهر نشده ولی الان ایرانسل تو بعضی شهرهای کوچک داره 10 برابر شیراز سرعت میده آخه باید وضعیت پایتخت علم و فرهنگ ایران اینجوری باشه...
    با سلام. شیراز در حال تعمیر سوییچ هستش. تعداد کمی از سایتها در حال کار است. و لینک خوبی برای عرضه نداریم. نهایتا تا 3 هفته اوضاع خوب خواهد شد.

6. 4 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

جناب rezarain88 از اوضاع نسل سه(ایرانسل یا همراه اول) تو شهرهای استان خوزستان خبری ندارید؟ کی قراره تو باقی شهرها راه بیافته؟ (به خصوص در مورد شوش دانیال)
    امسال منتظر باشیم یا میره واسه سال بعد؟
    من از همراه اول در این منطقه اطلاع زیادی ندارم به غیر از اهواز که پرسیدم دوستان گفتند در اهواز همراه اول پوشش و سرعت خوبی دارد. ولی ایرانسل تصمیم دارد تا اخر سال شهرستان ها را هم پوشش بدهد. به محض اطلاع از دوستان در جنوب اخبار موثق در اختیارتان میگذارم.

8. 3 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

مشهد کی فول ساپورت 3g میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
    مردیم باووو
    من حاضرم قسم بخورم اگه خونمون چسبیده به دانشگاه فردوسی نبود باز اونجا تو ساپورت 3g نبود
    من تو مشهد یه جاها 3g دیدم که سگو بزنی اون طرفا نمیره :|

تو مشهد 4g از کی و چه جاهایی فعال شده تا الان؟؟
    دوست عزیز تنها مشهد این طوری نیست. در شهرستانها هم در اطراف شهر اکثر سایته تجهیز شده اند ولی در داخل شهر خبری نیست. براساس یک رویه خاص تجهیز جلو خواهد رفت.

10. 3 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

این رو هم میشه یه توضیحی در موردش بدید؟والا ما که چیزی نفهمیدم ازش
    این یه نوع تکنولوژی است که اینترنت تا دم خونه یا محله با فیبر میاید و سپس با استفاده از سیم مسی به داخل ساختمان ها ورور پیدا میکند. این امر مستلزم تجهیزاتی است که باید در قسمت ورودی ساختمان و داکت ها اعمال شود. به طور ساده و مختصر عرض کردم.

12. 5 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اقا رضا لطفا یک اماری بدید از ازاین اپراتور چهارم و فیبر نوری
    توی امارها اصلا اسمی از بندرعباس نیست ولی یک جا گفتید توی ویدئ کنفرانسی که توی دانشگاه امیر کبیر با یندرعباس انجام شده درست میگم؟
    گفتین که امیدی به فورجی نیست طرفای بندرعباس ومنطقه سورو مشرف به دریاست لا اقل این فیبرنوری رو که باید بگیریم یا اونم این ورا نمیاد؟؟ اگر میاد تاریخ حدودی کی هستش والا سرگیجه گرفتیم از این ای اس پی اون ای اس پی خطها داغون نویز خط بالا فاصله از مرکز مخابراتی زیاد مراکز شولوق پهنای باند کم این مشکلات اینجا کی حل میشه اخه؟
    اپراتور چهارم فقط فعلا در حد ازمایش اولیه است. ما تست را از طریق فیبر نوری مخابرات انجام دادیم. منطقه شما در اولویت نیست.

14. 3 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من تهران سمت شرق و جنوب شرق (دقیقا افسریه ) هستم
    تا 5-6 روز پیش سرعت دانلودم رو ایرانسل دوروبره 500 کیلوبایت تا 1 مگ متغییر بود و خیلی واقعا خوب بود . اما یهو از چند شب پیش انگار که gprs باشه سرعت دانلود به زور به 20-30 کیلوبایت میرسه .
    کسی میتونه راهنماییم کنه ؟!
    من شبکه گوشیم رو نسل 3 تنظیمه و اصلا نسل دو رو نمیشناسه . علامت اینترنت گوشیم هم H هست و وای فای شیر میکردم رو کامپیوتر و استفاده میکردم اما واسم عجیبه که 500 کیلوبایت حداقل کجا و 20-30 کیلوبایت حداکثر کجا !
    بماند که امشب شارژ میخوره ایرانسل و از بسته کم نمیکنه ....

دارم دیوونه میشم به خدا داشتم واسه خودم کیف میکردم اما موندم چرا اینجوری شد یهو ...ایراد از گوشی میتونه باشه ؟! شبانه فعال کرده بودم شبی 5-6 گیگ یهو دانلود میکردم این بسته جدید که فعال کردم اصلا به 2-3 گیگ هم نرسید دانلودم و شد اینی که عرض کردم :(

کسی افسریه هست یا جای دیگه که اینطوری شده باشه ؟
    آقا رضا خواهش میکنم جواب بده :((
    با سلام . دوستان در حال تغییرات در شبکه بودند که به مشکل برخوردند تا عصر امروز دوستان مشکل را حل خواهند کرد. دو شب پیش هم در تبریز از ساعت 10 شب تا 4 صبح در حال تغییرات بودیم که به نتیجه رسید. و سرعت دوستان در تبریز به ثبات رسید. مشکل در ایرانسل یکی دو تا نیست. از برنامه خیلی عقب افتادیم. این مشاوران چینی در این مدت هیچ کار به خصوصی انجام نداند.

16. 5 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقا رضا، ببخشید این سیم کارت های نسل چهار که قراره عرضه بشه، توی نسل دو و سه هم کار می کنن یا مخصوص نسل چهارم هست؟

Sent from my PAP5500DUO
    نسل 4 همه نسل هارا پوشش میدهد . یعنی اگر گوشی شما 4g باشد اگر در یک منطقه 4g باشد به 4g سوییچ میکند اگر 3g باشد در فرکانس 3g کار خواهد کرد. واگر درمنطقه ای باشید که edge هست باز هم در فرکانس نسل 2 کار خواهد کرد. کانال صدا و sms در این سیم کارت مجزا است.

18. 6 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام. دیشب اطلاع یافتیم همراه اول در تکه باند 5/2600 شروع به تست 4g کرده است. این فرکانس در تهران و کرج و مشهدو اصفهان و اهواز و تبریز تا صبح قابل رویت بود. لیکن این فرکانس تا حدودی پاک نیست. و باید رگولاتوری در نرخ دیگر فرکانسی همراه اول را تایید کند. با تشکر از همکاران رگولاتوری

20. 13 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •