آمپ همچنان در سطح پایین هدفونهای حرفه ای غیر لازم هست چون هم اینکه این دسته هدفونها توانایی قابل توجه برای پخش صدا ندارند که نیازمند آمپی حداقل هم رده قیمت خودشون باشند و اینکه در حال حاضر اکثر پلیرها قابلیت درایو کردن این دسته هدفونها را دارند و اضافه کردن آمپ در بین این مسیر از Setup ساده و ارزان قیمت اون راندمانی که باید رو نخواهد داشت و اینکه آمپ هم به عنوان یک واسط هست نه افزایند و نه معجزه کننده چون آمپ در حقیقت به جای خروجی نسبتآ ضعیف پلیر قرار می گیره تا هر انچه که دریافت می کنه رو به سمت خروجی که هدفون باشه هدایت کنه حالا اگر پلیر بی کیفیت باشه خروجی آمپ هم بی کیفیت یا اینکه پلیر و آمپ با کیفیت اما هدفون معمولی مطمئنن نتیجه معمولی خواهد بود
در آخر اگر فرض کنیم که صداها از نقطه ایجاد تا انتها که هدفون باشه هر ابزاری که در بین مسیر قرار گرفته باشه برروی صدا تاثیر بد بزاره اون کیفیت %100 که در اولین مرحله ورودی وجود داشته در خروجی دریافت نخواهد شد و هر چه اون تغییر در اولین مراحل باز تولید صدا باشه تاثیرش بیشتر خواهد بود
کارت صداهای جدید کریتیو کارتهای چندان خوبی برای کاربرد ما نیستند چون برای کاربرد بازی و مالتی مدیا بهینه شدند نه موسیقی و اینکه بیشترین توجه کریتیو به همین خاطر بر روی پردازش DSP سیگنالهای گفتاری بوده و DSP بکار رفته در این کارتها و یا سخت افزارها با DSP بکار رفته در کاربردهای موسیقی متفاوته
شما هم موفق باشید.
اینایی که فرمودید برای وقتیه که یک نفری بیاد بپرسه:
"من برای این هدفونم نیاز به آمپلی دارم یا نه؟ "
بعد میاییم اینا رو بهش می گیم، ولی الأن کلاً قضیه 1 چیز دیگست
این دوستمون گفتن بین کارت صدا و آمپلی کدوم رو انتخاب کنم؟ و من هیچ صحبتی از هدفون ندیدم،
پس حالا قضیه، انتخاب بین آمپ و کارت صداست
کارت صدا اگر به طور کلی 3 قسمت داشته باشه ( dac+amp+dsp ) بحث سر اینه که هزینه رو برای خرید این 3 تا بزارم یا فقط آمپ
منم گفتم با توجه به اختلاف کم بین dac ها، صرف این هزینه روی آمپلی بصرفه تره
یعنی شما یدونه سانسا کلیپ با یدونه آمپ 200 دلاری بگیری، نتیجش خیلی بهتر از خرید کارت صدای 250 دلاری میشه
قضیه این نیست که یدونه دک بدردنخور بگیره طرف
بلکه قضیه اینه که یدونه دک ارزون قیمت با یدونه گرون قیمت اونقدر تفاوت ندارن که یدونه آمپلی ارزون قیمت با گرون قیمتش دارن
حالا تنها مسئله ایی که میمونه اینه که صحت این حرفم که میگم ارزش آمپ بیشتر از dac هست رو از کجا بسنجیم
من این رو از صحبت های برادرانمون توی هدفای متوجه شدم
یک تاپیکی بود که کامل در این مورد خوب بحث شده بود که الأن هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم، ولی اینا رو پیدا کردم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
پیدا کردم اون تاپیکی رو که می خواستم:
کد: