تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 511 از 752 اولاول ... 11411461501507508509510511512513514515521561611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,101 به 5,110 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام خدمت اساتید بزرگ
    سوال 1 -من می خوام بدونم کدوم یکی از این دو کارت صدا نسبت به قیمتش بیشتر ارزش خرید داره ؟

1- Sound Blaster X-Fi Titanium HD

2- Creative Sound Blaster X-Fi HD Sound Card powered ( اکسترنال )

Sound Blaster Recon3D THX PCIE Fatal1ty Pro Sound Card -3

قیمت اولی 240 تومان و دومی 140 تومان هستش و سومی هم حدود 200
    بحث اینه که به نسبت قیمت کدوم بیشتر می ارزه ؟ و کاربرد من هم فقط گوش دادن موزیک با هدفون هست که البته زیر 40 اهم هم هستن تا جایی که یادم هست ... اگر امکانش هست یک مقایسه کوچیکی انجام بدید... مخصوصا بین اولی و سومی چون آخری چیپ آمپ هدفون تا 600 اهم داره و 4 هسته ای ... اما اولی این ها رو نداره

سوال 2 : این کارت ها از نظر کیفیت خروجی هدفون با هم تفاوت زیاد دارن یا قابل درک نیست ؟

سوال 3- با 240 تومان انتخاب بهتر از اولی هم وجود داره برای من ؟

سوال 4 - من یک کارت creative x-fi platinum دارم که البته مال 2005 هست آیا ارزش داره که تعویض اش کنم به یکی از سه کارت بالا ؟ یا پیشنهاد میدید این مبلغ رو صرف خرید یک آمپ دسکتاپ کنم ؟

ممنون از کمکتون
    Last edited by dooste.man83; 22-12-2011 at 03:34.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام خدمت اساتید بزرگ
    سوال 1 -من می خوام بدونم کدوم یکی از این دو کارت صدا نسبت به قیمتش بیشتر ارزش خرید داره ؟

بحث اینه که به نسبت قیمت کدوم بیشتر می ارزه ؟ و کاربرد من هم فقط گوش دادن موزیک با هدفون هست که البته زیر 40 اهم هم هستن تا جایی که یادم هست ... اگر امکانش هست یک مقایسه کوچیکی انجام بدید... مخصوصا بین اولی و سومی چون آخری چیپ آمپ هدفون تا 600 اهم داره و 4 هسته ای ... اما اولی این ها رو نداره

سوال 2 : این کارت ها از نظر کیفیت خروجی هدفون با هم تفاوت زیاد دارن یا قابل درک نیست ؟

سوال 4 - من یک کارت creative x-fi platinum دارم که البته مال 2005 هست آیا ارزش داره که تعویض اش کنم به یکی از سه کارت بالا ؟ یا پیشنهاد میدید این مبلغ رو صرف خرید یک آمپ دسکتاپ کنم ؟

ممنون از کمکتون
    من فقط می خوام یک چیز کلی بگم که، ارزش هزینه روی آمپ خیلی بیشتر از دک هستش
    به قول یکی از مدیرهای هدفای، تکنولوژی دک ها از حدود 10 سال پیش به حدی رسیده که تفاوت چندانی بین مدلایی که اختلاف قیمت زیادی دارن، نمی بینی
    یک نمونش همین سانسا کلیپ که با این قیمت کمش، خروجیه خیلی فلتی داره
    اما آمپلی ها بابت هزینۀ اضافی که بکنید، بازگشت خیلی بهتری می گیرید
    من یکدفعه گفتم که

نظر من توی اولویت بندی اهمیت قطعات اینه
    1-هدفون
    2-آمپلی
    3-دک (dac)
    4-کابل

اینکه چه موقع باید از ارتقاء یک شماره دست برداشت و به ارتقاء شمارۀ بعدی پرداخت ، خودش خیلی بحث داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا ایشالله آقا رضا نظر دقیقترشون رو میدن
    Last edited by rave-87; 22-12-2011 at 12:51.

3. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان جایی برای خرید k99 که هم منصف باشه و هم قابل اعتماد باشه سراغ دارید؟؟؟؟
    چون نمایندگی (اواسان) نداره
    میترسم تقلبی بندازن بهم تو جمهوری
    البته از نمایندگی ایبانژ(گیتار الکتریک)پرسیدم 85 تومن میگفت بدون گارانتی قیمتش خوب گفته؟چون 75 تومن
    هم شنیدم باشه
    Last edited by shabgard1373; 22-12-2011 at 16:11.

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

به قول یکی از مدیرهای هدفای، تکنولوژی دک ها از حدود 10 سال پیش به حدی رسیده که تفاوت چندانی بین مدلایی که اختلاف قیمت زیادی دارن، نمی بینی
    من یکدفعه گفتم که

کد:
    ممنون از کمکتون ... اما آمپ خوب تو بازار من ندیدم اگر هم هست قیمت هاش بیشتر از حد معمول هست

من هم دوست دارم آقا رضای عزیز که حق به گردن همه ی ما دارن بیان نظرشون رو بدن

شما و آقا رضا اگر آمپی حدود 240 می شناسید که موجود هست در تهران خوشحال میشم معرفی کنید
    Last edited by dooste.man83; 22-12-2011 at 15:58.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون این مدلم چک مبکنم - البته باس در حدی باشه که هیپ هاپ رو جواب بده خیلی خوبه -
    منم کلا گیج شدم اگه چیزی مثل همین 485 ولی با تفکیک پذیری و کیفیت کلی بالاتر بتونم پیدا کنم عالی میشه
    من دقیقا دنبال همچین چیزی هستم !.
    راستی در مورد هدفون های audio-technica چطور؟ من یه سری از مدل هاش رو دیدم قیمت خوبی داشتن البته تو ایران اطلاعی ندارم!-
    ** در ضمن در مورد سوند استیج بله من تو اکثر سایت های خارجی دیدم به این مورد اشاره کردن که باز هست -
    میدونم چیه ولی دقیق نمیتونم تفاوتش رو با اون دسته ای که بسته تر هست تشخیص بدم یه توضیحی بدید ممنون میشم .
    خواهش می کنم
    یه جورایی مشکل اصلی اینجاست که سنهایزر به طور کلی بیس قوی نداره و مدلهای کمی با بیس قوی داره که اغلب هم جدید تولید شدند و اینکه غیر از مدلهای توگوشی بقیه آماتوری هستند

به هر حال 485 هم جزوء همون مدلها به حساب میاد و به همین خاطر به شما پیشنهاد کردم که به Beyerdynamic هم سری بزنید چون اون یکی برند مدلهای مناسب کاربرد شما رو قبلآ تولید کرده و یه جورایی متخصص بیس قوی و حرفه ای هست

مدلهای خوبی از audio Technica اینجا موجود هست اما متاسفانه به دلایلی که ازشون بی اطلاع هستم بسیار کم تعداد هستند ولی با این حال به نظرم بهترین موجود از این برند که اتفاقآ یکی از بهترین های این برند هم هست M50 که با قیمت بسیار عالی در دسترسه منظورم از قیمت عالی جدای از نسبت کیفیت به قیمت این هدفون اون هم در رابطه با کاربرد این هدفون ، بیشتر مربوط به قیمت دلاری اون هست

این برند متخصص Soudnstage هست و در کنار بزرگانی مثل سنهایزر سالهاست که عرض اندام می کنه ولی متاسفانه مدلهای حرفه ای این برند موجود نیستند به خصوص اینکه حتی مدلهای حرفه ای این برند بسیار بسیار خوش قیمت هستند و مهمنرین خصوصیت صوتی این برند جدای از کیفیت صدا و قیمت مناسب اینه که بسیار عامه پسند هم هستند مثلآ با اینکه صدای حرفه ای دارند اما یک آماتور هم از شنیدن صداشون احساس رضایت میکنه نه مثل بعضی از برندها که با اینکه حرفه ای هستند ولی صداشون خیلی خسته کننده هست و لذت آنچنانی از شنیدن صداشون به شنونده دست نمی ده البته فکر میکنم این مورد بیشتر برمی گرده به همون Soudnstaeg رویای و بسیار ارزان قیمت این برند که زمانی که شنونده ای آماتور مثل من از موزیکال آهنگ خسته شد توی Soundstage این برند به دنبال یه چیزایی که نشنیده می گرده و اینطوری تفریح میکنه (:

در آخر مدلهای موجود به کاربرد شما چندان هماهنگ نیستند و همگی Close هستند.

در آخر آخر Soundstage رو می تونید تعریف ساده و درستش رو اینجا پیدا کنید:
    کد:
    شما هم موفق باشید.

7. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شاید این‌جا مناسب واسه مطرح کردن مشکلم نباشه..شرمندم پیشاپیش.
    جعبه هدفونم(klipsch s4) گم شد..نمی‌دونم چی شد، الان نگران سلامت هدفون عزیزم هستم..دوستان گرام، واسه حمل و نقل هدفون الان چه‌کار کنم؟ چیزی کیفی هست که بخرم ؟ الان چطوری این‌ور اون‌ورش کنم؟

"آیکن بدشانسی و بی‌نظمی و خر من از کره‌گی دم نداشت"
    بهترین پیشنهاد اینه که یه سر تشریف ببرید یک فروشگاه پلاسکو و انجا دنبال یک قوطی یا جعبه هم اندازه یا شبیه جعبه هدفون عزیزتون بگردید مطمئن باشید یه جعبه خوشگل پیدا می کنید و اینکه هدفون بدون جعبه خراب نمی شه و زیاد نگران نباشید

البته یه پیشنهاد دیگه هم هست که اگر خیلی حساس نباشیدو مراقب فشار زیاد (نه کم) به هدفونتون باشید می تونید از کیف های مبایل هم استفاده کنید که اتفاقآ مدلهای بسیار زیبا و چرمی اون خیلی خیلی بهتر و شکیل تر از جعبه فلزی هستند (:

تا جعبه یا کیف مناسب پیدا کنید خیلی ساده:
    1. جیب شلوار یا پیراهن یا ژاکت خودتون رو خالی خالی کنید
    2. هدفونتون رو توی یک دستمال کاغذی بزارید و فقط اون رو دور هدفون بپیچونید نه خیلی با احتیاط و وسواس
    3. همونطوری بزاریدش توی جیبتون و حرکت به سمت فروشگاه (:

شما هم موفق باشید.

9. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام خدمت اساتید بزرگ

اولی با کیفیت ترین این برند هست
    دومی زمانی مناسبه که اولویت استفاده شما لپ تاپ باشه
    سومی به هیچ عنوان ارزش خرید برای کاربرد ما که اولویت کیفیت صدا باشه ندارند

اگر فرض کنیم اولی کیفیت صداش 100 باشه از 100 به هر کدوم می شه اینطوری نمره داد:
    دومی = 85
    سومی = 60

متاسفانه خیر چون کریتیو ارزونترین برند در این سطح هست و بقیه برندها خیلی گرونترند یا اینکه کاربرد جنبی براشون مهمتره تا کیفیت خروجی آنالوگی که ما نیاز داریم
    کاملآ ارزش داره اما فقط به اولی و در نهایت به دومی می تونید یک کیفیت صدای بهتر انتظار داشته باشید اما نه خیلی زیاد اما به حدی که با ارزش تر از هزینه کردن برای یک هدفون با 100 تومن قیمت بالاتر باشه البته به این شرط که هدفون خوبی و حداقل در رنج حرفه ای داشته باشید.

در آخر چون این کارتها آمپ داخلی نسبتآ قوی دارند می تونن قدرتمندتر از کارت صدای شما هدفون هاتون رو درایو کنند تا فرصتی باشه برای انتخاب آمپ مناسب

ممنون از کمکتون
    قربان شما

شما هم موفق باشید.

11. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من یکدفعه گفتم که

کد:
    آمپ همچنان در سطح پایین هدفونهای حرفه ای غیر لازم هست چون هم اینکه این دسته هدفونها توانایی قابل توجه برای پخش صدا ندارند که نیازمند آمپی حداقل هم رده قیمت خودشون باشند و اینکه در حال حاضر اکثر پلیرها قابلیت درایو کردن این دسته هدفونها را دارند و اضافه کردن آمپ در بین این مسیر از Setup ساده و ارزان قیمت اون راندمانی که باید رو نخواهد داشت و اینکه آمپ هم به عنوان یک واسط هست نه افزایند و نه معجزه کننده چون آمپ در حقیقت به جای خروجی نسبتآ ضعیف پلیر قرار می گیره تا هر انچه که دریافت می کنه رو به سمت خروجی که هدفون باشه هدایت کنه حالا اگر پلیر بی کیفیت باشه خروجی آمپ هم بی کیفیت یا اینکه پلیر و آمپ با کیفیت اما هدفون معمولی مطمئنن نتیجه معمولی خواهد بود

در آخر اگر فرض کنیم که صداها از نقطه ایجاد تا انتها که هدفون باشه هر ابزاری که در بین مسیر قرار گرفته باشه برروی صدا تاثیر بد بزاره اون کیفیت %100 که در اولین مرحله ورودی وجود داشته در خروجی دریافت نخواهد شد و هر چه اون تغییر در اولین مراحل باز تولید صدا باشه تاثیرش بیشتر خواهد بود

کارت صداهای جدید کریتیو کارتهای چندان خوبی برای کاربرد ما نیستند چون برای کاربرد بازی و مالتی مدیا بهینه شدند نه موسیقی و اینکه بیشترین توجه کریتیو به همین خاطر بر روی پردازش DSP سیگنالهای گفتاری بوده و DSP بکار رفته در این کارتها و یا سخت افزارها با DSP بکار رفته در کاربردهای موسیقی متفاوته

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

دوستان جایی برای خرید k99 که هم منصف باشه و هم قابل اعتماد باشه سراغ دارید؟؟؟؟
    چون نمایندگی (اواسان) نداره
    میترسم تقلبی بندازن بهم تو جمهوری
    البته از نمایندگی ایبانژ(گیتار الکتریک)پرسیدم 85 تومن میگفت بدون گارانتی قیمتش خوب گفته؟چون 75 تومن
    هم شنیدم باشه
    AKG چند تا نمایندگی داره از بقیه اونها استعلام کنید
    به هر حال تفاوت خیلی زیادی بین کیفیت اصلی و بدلی این مدلها نیست و اینکه گارانتی هدفون به هیچ کاری نمیاد

شما هم موفق باشید.

13. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوستان کسی قیمت این هدفون رو میدونه چنده تو بازار؟
    THE SPECKED By O'NEIL - PHILIPS

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آمپ همچنان در سطح پایین هدفونهای حرفه ای غیر لازم هست چون هم اینکه این دسته هدفونها توانایی قابل توجه برای پخش صدا ندارند که نیازمند آمپی حداقل هم رده قیمت خودشون باشند و اینکه در حال حاضر اکثر پلیرها قابلیت درایو کردن این دسته هدفونها را دارند و اضافه کردن آمپ در بین این مسیر از Setup ساده و ارزان قیمت اون راندمانی که باید رو نخواهد داشت و اینکه آمپ هم به عنوان یک واسط هست نه افزایند و نه معجزه کننده چون آمپ در حقیقت به جای خروجی نسبتآ ضعیف پلیر قرار می گیره تا هر انچه که دریافت می کنه رو به سمت خروجی که هدفون باشه هدایت کنه حالا اگر پلیر بی کیفیت باشه خروجی آمپ هم بی کیفیت یا اینکه پلیر و آمپ با کیفیت اما هدفون معمولی مطمئنن نتیجه معمولی خواهد بود

در آخر اگر فرض کنیم که صداها از نقطه ایجاد تا انتها که هدفون باشه هر ابزاری که در بین مسیر قرار گرفته باشه برروی صدا تاثیر بد بزاره اون کیفیت %100 که در اولین مرحله ورودی وجود داشته در خروجی دریافت نخواهد شد و هر چه اون تغییر در اولین مراحل باز تولید صدا باشه تاثیرش بیشتر خواهد بود

کارت صداهای جدید کریتیو کارتهای چندان خوبی برای کاربرد ما نیستند چون برای کاربرد بازی و مالتی مدیا بهینه شدند نه موسیقی و اینکه بیشترین توجه کریتیو به همین خاطر بر روی پردازش DSP سیگنالهای گفتاری بوده و DSP بکار رفته در این کارتها و یا سخت افزارها با DSP بکار رفته در کاربردهای موسیقی متفاوته

شما هم موفق باشید.
    اینایی که فرمودید برای وقتیه که یک نفری بیاد بپرسه:
    "من برای این هدفونم نیاز به آمپلی دارم یا نه؟ "
    بعد میاییم اینا رو بهش می گیم، ولی الأن کلاً قضیه 1 چیز دیگست
    این دوستمون گفتن بین کارت صدا و آمپلی کدوم رو انتخاب کنم؟ و من هیچ صحبتی از هدفون ندیدم،
    پس حالا قضیه، انتخاب بین آمپ و کارت صداست
    کارت صدا اگر به طور کلی 3 قسمت داشته باشه ( dac+amp+dsp ) بحث سر اینه که هزینه رو برای خرید این 3 تا بزارم یا فقط آمپ

منم گفتم با توجه به اختلاف کم بین dac ها، صرف این هزینه روی آمپلی بصرفه تره
    یعنی شما یدونه سانسا کلیپ با یدونه آمپ 200 دلاری بگیری، نتیجش خیلی بهتر از خرید کارت صدای 250 دلاری میشه
    قضیه این نیست که یدونه دک بدردنخور بگیره طرف
    بلکه قضیه اینه که یدونه دک ارزون قیمت با یدونه گرون قیمت اونقدر تفاوت ندارن که یدونه آمپلی ارزون قیمت با گرون قیمتش دارن
    حالا تنها مسئله ایی که میمونه اینه که صحت این حرفم که میگم ارزش آمپ بیشتر از dac هست رو از کجا بسنجیم
    من این رو از صحبت های برادرانمون توی هدفای متوجه شدم
    یک تاپیکی بود که کامل در این مورد خوب بحث شده بود که الأن هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم، ولی اینا رو پیدا کردم
    کد:
    کد:
    پیدا کردم اون تاپیکی رو که می خواستم:

کد:
    Last edited by rave-87; 23-12-2011 at 12:42.

16. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •