تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 511 از 602 اولاول ... 11411461501507508509510511512513514515521561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,101 به 5,110 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. یه هدفون فول سایز خوب میخوام برای استفاده با موبایل، قیمتش هم 300، حداکثر 350. خودم بیشتر راک گوش میدم و اینکه صدای گیتار الکتریک و درامز رو طبیعی و با کیفیت پخش کنه خیلی برام مهمه البته از بیس اغراق شده‌ای که بعضی هدفون‌ها دارن اصلا خوشم نمیاد
    خودم تو فکر خرید سنهایزر PX200-II هستم اما مطمئن نیستم همون چیزی که می‌خوام باشه ممنون میشم راهنماییم کنید...
    سلام.
    بعضی ها از PX200-II به خاطر راحت نبودن روی سر شکایت دارن، (هر چند معمولا" تو ریویو های خارجی ذکر میشه مدل راحتیه و این که حتی توی سایت Headfonia ذکر شده از V-Jays راحت تره به خاطر Pad هاش) و این که به خاطر پایین بودن حساسیت (به خصوص کاربران آماتور) که حجم صدای بسیار زیاد میخوان ازش راضی نیستند... به نظر من تو این بودجه یه نیم نگاهی هم به AKG Q460 داشته باشین... اما PX200-II بیس اغراق شده نداره و نسبتا" شفاف هم هست فقط تو ولوم بالا مید تیز میشه (یه پیک داره به نظرم) که بعضی اوقات تو سولو های گیتار الکتریک که گیتار شروع به جیغ کشیدن میکنه یه خورده اذیت میکنه...
    مدلی هم که rave-87 معرفی کردن ارزش خرید بالایی داره فقط چون میخواین با موبایل استفاده کنید و احتمالا" بیرون منزل، مدلهای Open و Semi-Open زیاد مناسب این کار نیستند چون Isolation خوبی ندارن و نشت صدا وجود داره و صدای محیط هم از داخل هدفون شنیده میشه.
    موفق باشید.
    دوستان بودجه کمی کاهش پیداکرد
    تا پنجاه تومن هندسفری خوب بگین که صداش خوب باشه،پاپ گوش میکنم از همه ی خواننده های خوب کشورمون+اهنگای ریتم تند گوش میدم نه این غمگینهای مزخرف،هیپ هاپ هم میگوشم و بعضی اوقات رپ های استاد حصین+بهرام+امیرخلوت+زدبازی هم میگوشم

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    خوب در مورد این که بارها بحث کردیم که Philips SHE3590 رو بگیرین زیر 50 هزار تومان...
    Last edited by metalhead_forever; 15-08-2014 at 12:54.

2. 2 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام ... دوستان هدفون over ear با بودجه زیر 100 تومن چی میشه گرفت ؟ برای استفاده در خونه ( موزیک ... فیلم ) قراره به آیپد و آیفون و pc وصل بشه ...

خودم philips shl 3100 رو پیدا کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( دیجیکالا )
    چطوره ؟

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام ... دوستان هدفون over ear با بودجه زیر 100 تومن چی میشه گرفت ؟ برای استفاده در خونه ( موزیک ... فیلم ) قراره به آیپد و آیفون و pc وصل بشه ...

خودم philips shl 3100 رو پیدا کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( دیجیکالا )
    چطوره ؟
    در این محدوده قیمتی Pioneer SE-M290 تست کردم صدای خوبی داره
    Last edited by p30g; 15-08-2014 at 17:11.

5. 2 کاربر از p30g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

در این محدوده قیمتی Pioneer SE-M290 تست کردم صدای خوبی داره
    ممنون ... ولی مثل اینکه 120 تومنه ... زیر 100 باشه بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.
    بعضی ها از PX200-II به خاطر راحت نبودن روی سر شکایت دارن، (هر چند معمولا" تو ریویو های خارجی ذکر میشه مدل راحتیه و این که حتی توی سایت Headfonia ذکر شده از V-Jays راحت تره به خاطر Pad هاش) و این که به خاطر پایین بودن حساسیت (به خصوص کاربران آماتور) که حجم صدای بسیار زیاد میخوان ازش راضی نیستند... به نظر من تو این بودجه یه نیم نگاهی هم به AKG Q460 داشته باشین... اما PX200-II بیس اغراق شده نداره و نسبتا" شفاف هم هست فقط تو ولوم بالا مید تیز میشه (یه پیک داره به نظرم) که بعضی اوقات تو سولو های گیتار الکتریک که گیتار شروع به جیغ کشیدن میکنه یه خورده اذیت میکنه...
    مدلی هم که rave-87 معرفی کردن ارزش خرید بالایی داره فقط چون میخواین با موبایل استفاده کنید و احتمالا" بیرون منزل، مدلهای Open و Semi-Open زیاد مناسب این کار نیستند چون Isolation خوبی ندارن و نشت صدا وجود داره و صدای محیط هم از داخل هدفون شنیده میشه.
    موفق باشید.
    ممنون از لطف شما و جناب rave-87
    الان که گوگل کردم دیدم تو همین تاپیک یه چند صد صفحه! قبل تر یه مقایسه بین این دو مدل انجام شده، و چیزی که دستگیرم شد اینه که برای سلیقه‌ی من ظاهرا PX-200 II بهتره تا Q460...

سلام.
    از مدلهای AKG در محدوده قیمت 400 هزار تومان مدل AKG Q460 مناسب ترین انتخاب خواهد بود. حال مقایسه ای بین این مدل و دو مدل سنهایزر مد نظر شما:
    از نظر شفافیت صدا مدل PX200-II بهترین است. من خودم از این مدل استفاده می کنم و در تستی که سال گذشته انجام دادم این مدل از Q460 صدای شفاف تری ارائه می دهد. در ضمن CX300-II در مقایسه با PX200-II از نظر شفافیت ضعیف تر است.
    از نظر کیفیت بدنه Q460 از همه مدلها بهتر است. استحکام بدنه از ضعف های PX200-II به شمار می آید که فدای وزن کم هدفون شده است. در ضمن کابل Q460 قابل تعویض است که مزیت خوبی به شمار می رود. CX300-II هم کیفیت بدنه و کابل نسبتا" خوبی دارد.
    از نظر قدرت بیس CX300-II و Q460 هر دو از PX200-II قوی تر هستند. با این حال PX200-II بیس قوی دارد و برای گوش دادن به الکترونیک مشکل پیدا نخواهید کرد. در ضمن شفافیت هم مطلب مهمی است که در این میان PX200-II برنده است.
    از میان این سه هدفون PX200-II بهترین عملکرد را در کلاسیک دارد و بهد از آن Q460 و سپس CX300-II. CX برای الکترونیک از همه مدلها بهتر عمل می کند.
    Isolation مدل CX300-II از بقیه موارد قوی تر است و Isolation مدل Q460 نیز از PX200-II قوی تر است. در ضمن مدل Q460 حساسیت بالاتری نسبت به PX200-II دارد و به همین دلیل هنگامی که با پلیر یکسان و ولوم یکسان به هر دو گوش می دهید، حجم صدای خروجی مدل Q460 بیشتر از PX200-II خواهد بود.
    در پایان از بین سه مدل بالا اگر قصد شما گوش دادن به کلاسیک است و هدفونی با صدای شفاف می خواهید PX200-II را پیشنهاد می کنم ولی اگر هدفونی مقاوم و با کیفیت ساخت بالاتر اما شفافیت پایین تر ترجیح می دهید Q460 مدل پیشنهادی خواهد بود. CX300-II به هیچ عنوان برای کلاسیک پیشنهاد نمی شود و فقط مناسب الکگترونیک است.
    در مورد sleek audio SA1 اطلاعاتی ندارم ولی اگر در ایران موجود باشد اساتید راهنمایی خواهند کرد.
    موفق باشید.
    من تو این زمینه تازه‌کارم و تابحال از هدفون فول سایز استفاده نکردم، یه زمانی تو فکر خرید ایرفون بودم که اونم کنسل شد چون از هدفونی که تو پک گوشیم (HTC One) بود راضی بودم. واسه همینه که مرددم و نمیخوام تو خریدم اشتباه کنم.
    راستی یه چیزی: یه بار صدای هدفون گوشی خودم رو با ایرپاد آیفون 5s دوستم مقایسه کردم، نتیجه این که حالم از صدای ایرپاد به هم خورد تقریبا فقط بیس بود که یه کمی صدا همراهش میومد بیرون!! اینو گفتم که سلیقه‌م رو بهتر رسونده باشم!
    Last edited by zobilla; 15-08-2014 at 17:58.

8. این کاربر از zobilla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون، الان که گوگل کردم دیدم تو همین تاپیک یه چند صد صفحه! قبل تر یه مقایسه بین این دو مدل انجام شده، و چیزی که دستگیرم شد اینه که برای سلیقه‌ی من ظاهرا PX-200 II بهتره تا Q460...

من تو این زمینه تازه‌کارم و تابحال از هدفون فول سایز استفاده نکردم، یه زمانی تو فکر خرید ایرفون بودم که اونم کنسل شد چون از هدفونی که تو پک گوشیم (HTC One) بود راضی بودم. واسه همینه که مرددم و نمیخوام تو خریدم اشتباه کنم.
    راستی یه چیزی: یه بار صدای هدفون گوشی خودم رو با ایرپاد آیفون 5s دوستم مقایسه کردم، نتیجه این که حالم از صدای ایرپاد به هم خورد تقریبا فقط بیس بود که یه کمی صدا همراهش میومد بیرون!! اینو گفتم که سلیقه‌م رو بهتر رسونده باشم!
    خوب پس اگه اینطوره همون PX200-II رو بگیر...
    مواردی هم که من در مورد Q460 ذکر کردم در مورد صدا نبود چون بالاخره گاهی اوقات مسائل دیگه مثل راحتی یا isolation هم میاد وسط... وگرنه از نظر صدا و با این مثالی که زدین همون Px200-II مناسب تره.
    پ.ن: اگه توانایی تست داری، یه نیم نگاهی هم به مدلهایی که rave-87 معرفی کردن به اضافه AKG K99 داشته باش.
    اگه بیس ایرپاد اپل اینقدر واست قویه، شاید هدفون های Superlux با صدای طبیعی مناسب تر باشه چون بیس Px200-II قوی نیست اما ضعیف هم نیست و از طبیعی بالاتره...
    البته باز هم میگم مدلهای Superlux واسه بیرون خونه مناسب نیست چون نشتی صدا داره (همینطور K99)
    Last edited by metalhead_forever; 15-08-2014 at 18:06.

10. 2 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم،من قصد خرید یه هدفون تا سقف 150 تومن رو دارم منتها از نوع بلوتوث تا راحت بتونم با گوشی بهش وصل بشم اما چیزی که برای من مهمه اینه که این هدفون قابلیت اتصال از طریق سیم(جک 3.5 میلی متری) رو هم داشته باشه.چون در غیر این صورت باید قید اتصال به تلویزیون و ضبط و اینارو بزنم!ا
    البته یه نوع از این هدفون ها هم وجود داره که خودشون فرستنده ی جداگانه ی بلوتوث هم دارن که با جک 3.5 میلی متر به دستگاه ها وصل میشه که اگه تا قیمت 150 تومن بشه پیدا کرد واقعا عالی میشه! ضمنا از اونجایی که من تو شهرستان هستم و متاسفانه جنس های درست و حسابی این جا پیدا نمیشه ممنون میشم سایت فروش این محصول رو هم معرفی کنید.ممنون
    آقا میشه مارو هم راهنمایی بکنید؛هر چی می گردم نمی تونم چیز درست و حسابی پیدا کنم

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون ... ولی مثل اینکه 120 تومنه ... زیر 100 باشه بهتره

100 تومن الان توی ایران میشه 30 دلار !
    10 دلار هم سود مغازدار و برادران وارد کننده؛ پس میماند 20 دلار

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست که از 100 تومان کمی بیشترهست ازین کمتر هم Philips SHL3100 پیشنهادی خودتون

13. این کاربر از p30g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

100 تومن الان توی ایران میشه 30 دلار !
    10 دلار هم سود مغازدار و برادران وارد کننده؛ پس میماند 20 دلار

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست که از 100 تومان کمی بیشترهست ازین کمتر هم Philips SHL3100 پیشنهادی خودتون

ممنون ... بعد این سایت که لینک دادید برای خرید معتبره ؟ فیک نباشه ؟ چون اگر اشتباه نکنم گارانتی محصولات سن هایزر شرکت نامداران هست ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    لطفا ذکر کنید که با چه دستگاهی میخواین استفاده کنید.
    سلام
    پلیرم s9 هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •