تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 511 از 1805 اولاول ... 1141146150150750850951051151251351451552156161110111511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,101 به 5,110 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا شبا اگه ازیک تا 2.30پای سیستم نباشی هی کانکت و ریست نکنی عمرا بتونی دانلود کنی چون انواع ترفند ها رو می زنن تا نتونی دان کنی
    یعنی اینکه من چند شبه میذارم برای دانلود (قبل یک) صبح پا میشم میبینم چیزی دان نکرده و سیستمم خاموشه تقصیر ایناس؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی اینکه من چند شبه میذارم برای دانلود (قبل یک) صبح پا میشم میبینم چیزی دان نکرده و سیستمم خاموشه تقصیر ایناس؟
    دوست عزیز اگه مخابرات مشکل داشت الان اینجا پره فحش و فحشکاری بود
    Last edited by A . M; 28-09-2013 at 22:56.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خداییش تو این هفته اگه من اینجا پست ندم این تاپیک هم به تاپیک های زیرخاکی می پیونده

4. این کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان مشهدی خواستم از پیشگامان بیام بیرون الان موندم برای پینگ بهتر برای بازی انلاین بهتره برم پارس انلاین یا سابین نت؟!

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

کسی آدرسی از ملک جعفریان داره یا پیدا کرد به من بده باهاش حساب کتاب دارم /
    فرداش قول میدم همه بهترین اینترنت رو داشته باشند /

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اره عزیز کاملا مربوطه کلا حدود یک ونیم که شروع به کاهش سرعت می کنه که اونجا باید چند بارمودم رو ریست کنی بعدیکهو به هیچ سرورایرانی وصل نمی شه اونجام باید دوباره شروع به ریست کنی تا بعدش شانس بیاری بشه دان کرد تو صفحه های قبل هم دوستان زیادی رو می بینی که مشکل داشتن ولی دیگه فایده ایی نداره گله وشکایت
    این طرح کمپین هم فکرکنم سرکاریه من پریروز ازظریق همون شماره 2020ثبت نام کردم هنوزکه کسی تماس نگرفته احتمالا مودم ها رو برمی دارن می برن بازار ازاد می فروشن

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره عزیز کاملا مربوطه کلا حدود یک ونیم که شروع به کاهش سرعت می کنه که اونجا باید چند بارمودم رو ریست کنی بعدیکهو به هیچ سرورایرانی وصل نمی شه اونجام باید دوباره شروع به ریست کنی تا بعدش شانس بیاری بشه دان کرد تو صفحه های قبل هم دوستان زیادی رو می بینی که مشکل داشتن ولی دیگه فایده ایی نداره گله وشکایت
    این طرح کمپین هم فکرکنم سرکاریه من پریروز ازظریق همون شماره 2020ثبت نام کردم هنوزکه کسی تماس نگرفته احتمالا مودم ها رو برمی دارن می برن بازار ازاد می فروشن
    بالاخره داری از بعثت دل میکنی داداش ؟ حالا کدومو ثبت نام کردی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بالاخره داری از بعثت دل میکنی داداش ؟ حالا کدومو ثبت نام کردی؟
    حقیقتش من مشکلی ندارم دوتا اکانت دیگه هست مال داداشم که هردو هم طلایی قدیمی هستن وازاکانت شبانه اونا استفاده می کنم ولی همین جوری به سرم زد
    این بعثت هم دیگه خاصیت خاصی نداره فقط همون 12 تا یک خوب بودش که اونم برداشتن
    می خوام چهارگیگ طلایی ماهی 21500رو بردارم که هنوز خبری نشده
    جالب هم هست که این طرحو امورمشترکین ثبت نام نمی کنه فقط ازطریق تلفن باید بری تو نوبت که اونم فکرکنم سرکاریه

10. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالبه تمام مخالفان سرسخت مخابرات تو این تاپیک که از مخابرات بد میگن خودشون چندتا چندتا اکانت از مخابرات دارن

12. این کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اخه مخابرات که این طوری نبود اون اوایل نامحدود داشت که یک مگش 40تومان بود 130ثابت سرعت می داد با کیفیت عالی بعدش همین بعثت امد سه ماهه 15گیگ با سرعت دانلود 350 فقط 37000تومان که هیچ شرکتی توان رقابت نداشت شارژهرگیگ کخابرات 3000تومان بود همون موقع بقیه شرکت ها 5000تومان بود برای همین همه ریختن خریدن
    اما مشتری رو که جمع کرد هی کیفیت رو پایین اورد که الان دیگه هیچ برتری نسبت به بقیه isp ها نداره که بیشترین ازارو اذیت رو هم همین مخابرات داره انجام می ده ازبرداشتن شبانه ها تا ترفنده هایی که حدیدا تو شبانه می زنه که نشه دان کرد قیمتش هم که یواش یواش ازهمه جا داره گرونترمی شه اما اما خیلی ها مجبورن ازمخابرات بگیرن چون خطشون فیبره و چاره ای دیگرندارن
    فکرکنم متوجه شده باشی گرفتن اکانت ازمخابرات به منزله رضایت ازاین شرکت نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •