یعنی اینکه من چند شبه میذارم برای دانلود (قبل یک) صبح پا میشم میبینم چیزی دان نکرده و سیستمم خاموشه تقصیر ایناس؟
یعنی اینکه من چند شبه میذارم برای دانلود (قبل یک) صبح پا میشم میبینم چیزی دان نکرده و سیستمم خاموشه تقصیر ایناس؟
دوست عزیز اگه مخابرات مشکل داشت الان اینجا پره فحش و فحشکاری بود![]()
Last edited by A . M; 28-09-2013 at 22:56.
خداییش تو این هفته اگه من اینجا پست ندم این تاپیک هم به تاپیک های زیرخاکی می پیونده![]()
دوستان مشهدی خواستم از پیشگامان بیام بیرون الان موندم برای پینگ بهتر برای بازی انلاین بهتره برم پارس انلاین یا سابین نت؟!
کسی آدرسی از ملک جعفریان داره یا پیدا کرد به من بده باهاش حساب کتاب دارم /
فرداش قول میدم همه بهترین اینترنت رو داشته باشند /
اره عزیز کاملا مربوطه کلا حدود یک ونیم که شروع به کاهش سرعت می کنه که اونجا باید چند بارمودم رو ریست کنی بعدیکهو به هیچ سرورایرانی وصل نمی شه اونجام باید دوباره شروع به ریست کنی تا بعدش شانس بیاری بشه دان کرد تو صفحه های قبل هم دوستان زیادی رو می بینی که مشکل داشتن ولی دیگه فایده ایی نداره گله وشکایت
این طرح کمپین هم فکرکنم سرکاریه من پریروز ازظریق همون شماره 2020ثبت نام کردم هنوزکه کسی تماس نگرفته احتمالا مودم ها رو برمی دارن می برن بازار ازاد می فروشن![]()
بالاخره داری از بعثت دل میکنی داداش ؟حالا کدومو ثبت نام کردی؟
حقیقتش من مشکلی ندارم دوتا اکانت دیگه هست مال داداشم که هردو هم طلایی قدیمی هستن وازاکانت شبانه اونا استفاده می کنم ولی همین جوری به سرم زد
این بعثت هم دیگه خاصیت خاصی نداره فقط همون 12 تا یک خوب بودش که اونم برداشتن
می خوام چهارگیگ طلایی ماهی 21500رو بردارم که هنوز خبری نشده
جالب هم هست که این طرحو امورمشترکین ثبت نام نمی کنه فقط ازطریق تلفن باید بری تو نوبت که اونم فکرکنم سرکاریه
جالبه تمام مخالفان سرسخت مخابرات تو این تاپیک که از مخابرات بد میگن خودشون چندتا چندتا اکانت از مخابرات دارن![]()
اخه مخابرات که این طوری نبود اون اوایل نامحدود داشت که یک مگش 40تومان بود 130ثابت سرعت می داد با کیفیت عالی بعدش همین بعثت امد سه ماهه 15گیگ با سرعت دانلود 350 فقط 37000تومان که هیچ شرکتی توان رقابت نداشت شارژهرگیگ کخابرات 3000تومان بود همون موقع بقیه شرکت ها 5000تومان بود برای همین همه ریختن خریدن
اما مشتری رو که جمع کرد هی کیفیت رو پایین اورد که الان دیگه هیچ برتری نسبت به بقیه isp ها نداره که بیشترین ازارو اذیت رو هم همین مخابرات داره انجام می ده ازبرداشتن شبانه ها تا ترفنده هایی که حدیدا تو شبانه می زنه که نشه دان کرد قیمتش هم که یواش یواش ازهمه جا داره گرونترمی شه اما اما خیلی ها مجبورن ازمخابرات بگیرن چون خطشون فیبره و چاره ای دیگرندارن
فکرکنم متوجه شده باشی گرفتن اکانت ازمخابرات به منزله رضایت ازاین شرکت نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)