تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 511 از 645 اولاول ... 11411461501507508509510511512513514515521561611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,101 به 5,110 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل با لپ تاپم داره که فکر میکنم نرم افزاری باشه و اونم اینه که گاهی اوقات و بیشتر زمانی که شات داونش میکنم بعد از اینکه بخوام دوباره روشنش کنم چک فایل سیستمش بالا میاد و یه نیم ساعتی هم طول میکشه تا تموم بشه هیچی هم پیدا نمیکنه یعنی هیچ مشکلی نداره از وقتی خریدمش اینطوری بود البته نه از اول اولش.
    اول فکر کردم به خاطر کسپراسکای باشه که ریختم. برش داشتم ولی حل نشد.
    باطری که روش میزاشتم وقتی خالی میشد در حال شارژ باهاش کار میکردم گفتم شاید از اون باشه ولی آلان مدت زیادیه که با برق مستقیم باهاش کار میکنم باز هم اینطوری میشه.
    همیشه هم هایبرنیتش میکنم.
    فقط وقتی ری استارت یا شات داون میشه اینطوریه البته فکر میکنم. آخرین بارش هم امروز بود که برای اعمال آپدیتهای ویندوز شات داونش کردم.
    دلیلش چیه؟ کسی میدونه؟
    مرسی

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی
    من یه hp dv6 2020 دارم.قبلا یه چند باری از لپ تاپ ریکاوری گرفتم ولی نا موفق بودم بنا به دلایلی.
    حالا که می خوام ریکا.ری بگیرم برنامه اجازه نمیده به من.و این ارور رو میده.!!!

چی کار کنم که درست بشه دوباره ریکاوری بگیرم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل با لپ تاپم داره که فکر میکنم نرم افزاری باشه و اونم اینه که گاهی اوقات و بیشتر زمانی که شات داونش میکنم بعد از اینکه بخوام دوباره روشنش کنم چک فایل سیستمش بالا میاد و یه نیم ساعتی هم طول میکشه تا تموم بشه هیچی هم پیدا نمیکنه یعنی هیچ مشکلی نداره از وقتی خریدمش اینطوری بود البته نه از اول اولش.
    اول فکر کردم به خاطر کسپراسکای باشه که ریختم. برش داشتم ولی حل نشد.
    باطری که روش میزاشتم وقتی خالی میشد در حال شارژ باهاش کار میکردم گفتم شاید از اون باشه ولی آلان مدت زیادیه که با برق مستقیم باهاش کار میکنم باز هم اینطوری میشه.
    همیشه هم هایبرنیتش میکنم.
    فقط وقتی ری استارت یا شات داون میشه اینطوریه البته فکر میکنم. آخرین بارش هم امروز بود که برای اعمال آپدیتهای ویندوز شات داونش کردم.
    دلیلش چیه؟ کسی میدونه؟
    مرسی
    بهترین و مطمئن ترین راه تعویض ویندوز هستش
    احتمال 99% مشکلتون حل میشه !
    اگر 1% مشکلتون حل نشد هار دیسک رو مستر ریست کنید !
    در کل مشکل سخت افزاری نیست و نرم افزاریه !

4. این کاربر از ehsan_dj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام خسته نباشید...
    من با این نور صفحه لپ تاپ Lenovo Y560 مشکل دارم..
    هر چی تنظیم می کنم و تازه یه Power Plan ساختم و مثلا نورش زیاد باشه باز هم خودش کم میشه خودش زیاد میشه... رفته روی اعصابم..
    ممنون میشم کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه سيد امير's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    اين كه ميگن مثلا لپ تاپ 5010 دل رو كه هارد 500 داره را نميشه بيشتر از 4 تا درايور تشكيل داد؟!!!!!!

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

منظور از 4تا درايو پرايمري هست نه لويكال

من الان 6 درايو دارم و مشكلي هم نداره 5010R

---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------

سلام خسته نباشید...
    هر چی تنظیم می کنم و تازه یه Power Plan ساختم و مثلا نورش زیاد باشه باز هم خودش کم میشه خودش زیاد میشه... رفته روی اعصابم..
    ممنون میشم کمک کنید
    مال دوستمم همينطوره يك راه فعلا هست HIGHT PERFORMENNCE باطري رو تنظيم كنيد.
    مال ويندوز اورجينالشه !! اون درايور زيب مانند كليداي لمسي بالاي كيبرد

8. 2 کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. من یه لپ تاپ asus x42jc دارم. 2 تا گرافیک داره. یکی intel hd 64 mb و nvidia 310 m 1 gig . تکنولوژی nvidia optimus هم روش هست. فقط همیشه انگار با گرافیک intel کار میکنه!!! نمیدونم چجوری switch کنم به nvidia. درایور جفتشون هم از روی dvd نصب کرم. ولی مثلا وقتی میرم توی بازی اونم یه بازی قدیمی warcraft میخوام dota بازی کنم، همیشه یه lage کوچیک هست و بازی روون نیست. انگار switch نمیکنه بره روی 1 gig. لطفا راهنماییم کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mos2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همين نزديكيها

پيش فرض

سلام

1 سوال
    چجوری میشه از یه dvd درایو کامپیوتر شخصی رو لپتاپ استفاده کرد

مثلا اگر هست تبدیل sata به usb
    یا ide به usb

فقط میخوام باهاش بوت کنم و مشکلی نداشته باشه تو این مورد

و هزینش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ نوع asus n82jq تازگی گرفتم هنوز ویندوزشو عوض نکردم... بعد از کمی کار کردن گرمای زیادی از فنش میده بیرون بدون اینکه باهاش بازی کنم این گرما عادیه یا نه ممنون میشم کمکم کنید...دوستتون دارم

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    من یه hp dv6 2020 دارم.قبلا یه چند باری از لپ تاپ ریکاوری گرفتم ولی نا موفق بودم بنا به دلایلی.
    حالا که می خوام ریکا.ری بگیرم برنامه اجازه نمیده به من.و این ارور رو میده.!!!

چی کار کنم که درست بشه دوباره ریکاوری بگیرم ؟
    پیشنهاد میکنم از برنامه های حرفه ای تر نظیر Norton Ghost برای تهیه ریکاوری استفاده کنید ، ضریب اطمینان بالاتری نسبت به برنامه های پیش فرض خود لپ تاپ داره .

سلام خسته نباشید...
    ممنون میشم کمک کنید
    قبل از هر چیز از داخل بایوس چک کنید گزینه ای برای اینکار هست یا نه ، اگر بود از داخل خود لپ تاپ برای باتری و شارژر رو روی ماکزیمم تعیین کنید و بعد از داخل ویندوز و Power Option چک کنید .

سلام
    اين كه ميگن مثلا لپ تاپ 5010 دل رو كه هارد 500 داره را نميشه بيشتر از 4 تا درايور تشكيل داد؟!!!!!!
    نهایت تعداد پارتیشن برای حالت Primary = 4
    در حالت Logical محدودیت اینطوری نیست .
    این منطق برای تمامی هارد دیسک ها هست نه فقط هارد شما .

سلام. من یه لپ تاپ asus x42jc دارم. 2 تا گرافیک داره. یکی intel hd 64 mb و nvidia 310 m 1 gig . تکنولوژی nvidia optimus هم روش هست. فقط همیشه انگار با گرافیک intel کار میکنه!!! نمیدونم چجوری switch کنم به nvidia. درایور جفتشون هم از روی dvd نصب کرم. ولی مثلا وقتی میرم توی بازی اونم یه بازی قدیمی warcraft میخوام dota بازی کنم، همیشه یه lage کوچیک هست و بازی روون نیست. انگار switch نمیکنه بره روی 1 gig. لطفا راهنماییم کنید.
    اگر از باتری استفاده میکنید شارژر رو وصل کنید و بعد چک کنید کدوم چیپ گرافیکی در حال اجرا هست .
    حتما هم آخرین درایور nVidia رو نصب کنین و تنظیماتش رو چک کنین .

سلام

1 سوال
    چجوری میشه از یه dvd درایو کامپیوتر شخصی رو لپتاپ استفاده کرد

مثلا اگر هست تبدیل sata به usb
    یا ide به usb

فقط میخوام باهاش بوت کنم و مشکلی نداشته باشه تو این مورد

و هزینش
    باید یک تبدیل IDE/SATA to USB بخرید ، در بازار قطعات کامپیوتری فراوون هست و قیمتش بین 10-15 هزار تومن هست ، از اینا :

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ نوع asus n82jq تازگی گرفتم هنوز ویندوزشو عوض نکردم... بعد از کمی کار کردن گرمای زیادی از فنش میده بیرون بدون اینکه باهاش بازی کنم این گرما عادیه یا نه ممنون میشم کمکم کنید...دوستتون دارم
    در تاپیکی که ایجاد کردید پاسخ دادم .
    مشکلی نیست ، میتونید از کول پد استفاده کنید .

13. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •