تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 511 از 639 اولاول ... 11411461501507508509510511512513514515521561611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,101 به 5,110 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز ی اس ام اس کسر حساب پیامکی از بانک پاسارگاد اومد و 5تومن کسر شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاا ب حال اینطوریشو ندیده بودم اخه این چ وضعشه مگه من چقدر گردش حساب می کنم

این هزینه چطوریه سالیانس ماهیانس/.؟!!
    پارسال بود فکر کنم گفتن اونایی که میخوان براشون اس ام اس بیاد سالی 5 تومان کسر میشه اگر مایلید فلان رو اس ام اس کنید
    ولی بعد از مدتی شد 6 ماه 5 هزار تومان
    شمااون کدارسال رو نمی دونید؟
    این یک هزینه سالانه هست که به تصویب شورای پول و اعتبار رسیده؛
    اون زمان که برای اپلین بار پولی شد،از شما میپرسند میخواهین سرویس برای شما فعال باشد یا خیر؛چون بار اول که حساب باز کردین،سرویس پیامک خودتون رو با پر کردن فرم فعال کردین؛
    پس طبیعی هست که اگه از قبل فعال بوده و شما یک بار هم با توجه به پولی بودنش باز هم فعال بودنش رو درخواست کردین،دوباره سیستم اوتوماتیک براتون برای سال دبگه هم فعال کنه!
    مثل اینترنت بانک که یک بار فعال میکنین و همیشه هست و نیاز نیست هرسال درخواست فعال شدن بدین

به هرحال پیامک برای بانک هزینه داره و بنابه درخواست شما داره ارسال میکنه و اگه کارمزدش کسر بشه،با توجه به خدمتی هست که ارائه میده و اصلا و ابدا برداشت بدون اجازه و دزدی نیست؛
    اگه تمایل به ادامه ندارید میتونین از شعبه درخواست غیرفعال شدن سرویس رو بدین؛

یادتون باشه یکبار فرم فعال سازی پر کردین؛یکبار هم بعد از پولی شدن درخواست فعال بودن رو دادین،پس اکر کسری انجام شده قانونی بوده
    Last edited by M.R.S.; 10-03-2017 at 07:52.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام
    فقط یک نکته رو باید ذکر کنم با اجازتون تا مردم دقیقتر از وضعیتِ بانکها مطلع بشند
    گدا نیستند , طمّاع هستند یعنی از هیچ فرصتی برای درآمدِ بیشتر نمیگذرند
    از قبل از انقلاب یک امپراطوری مالی تشکیل داده بودند که از بازاریان و عده ای از مردم پولهایی رو به عناوین مختلف میگرفتند و خرج میکردند و به هییییچ کسی هم حساب و کتاب پس نمیدادند
    بعد از انقلاب این امپراطوری مالی بسیار بسیار گسترده شد که شروعش با قبضه کردن نفت و گاز و بنیاد مستضعفان بود که هزاران خانه و کارخانه و کاخ و هتل و باغ و زمین و انبار و پارک و خودرو و پول نقد و طلا و جواهر و ارز و غیره و غیره رو مصادره کردند
    این امپراطوری الان فوق العاده گسترده هست و سرش و میشه تا حدودی حدس زد که شماست اما تهش هزاران شاخه داره در داخل و خارج کشور و همه ی ثروتها و درآمدها و مشاغل درجه یکِ پردرآمد رو قبضه کرده
    قاچاق سازماندهی شده فقط یک گوشه از این امپراطوری مالی هست که کاملاً کنترل شده و قانونی هست اما مخفیانه قانونی شده و مخفیانه هم اداره میشه
    هر حکومتی چه حق باشه چه باطل به مال و اموال احتیاج داره تا سر پا بمونه
    بانکها و موسساتِ مجوزدار و هزاران موسسه ی به اصطلاح بی مجوز , همگی جزئی از این امپراطوری هستند .
    حرف در مورد این امپراطوری و فعالیتهاش خیلی زیاده اما نه وقت نوستنش هست و نه قوانین این سایت اجازه ی انتشارش رو میده
    به هر حال مخارج بسیار سنگین سیاستهای حکومت و دولتهای حکومت اقتضا میکنه که از هر راهی که میتونند پول دربیارند از صادرات و واردات و بانکها و موسسه ها و بیمه ها و کارخونه ها و عوارض و مالیات و جریمه ها و غیره و غیره
    تک تک جملاتت رو باید با طلا نوشت.
    با این اوصافی که شما کردید بانکها خود دزدیهای کلانی میکنند حالا این دزدیها ممکنه در قالب قانون هم باشه تازه.
    نگه داشتن پول بی دلیل (مثل موردی که دوستمون گفتن 10ام ابطال زدن سود اول ماه بعد یا بحث سانتا) کسر هزینه اس ام اس بدون اجازه مشتری( یک دزدی حرفه ای) اگر راس میگن کسر نکنن خود مردم برن بانک یا اخر شال برا اون سال رو کسر کنن دزدهای بانکی، یا دزدیهایی که اکثرشون دست خود بانکه یعنی انقدر تابلو هست بعضیاش، وام بدون بهره میلیونی( دزدی بیت المال) و هزاران کثافت کاری دیگه
    هر کسی اینا رو نوعی دزدی ندونه به نظرتون چی هست؟ نان به نرخ روز خور؟ یا کسی که خودش دست به یکیه با اینا؟ یا واقعا خوابه و باعث شده مملکت در این گنداب گرفتار بشه
    یک چیز کاملا روشن. حالا چه برادر من باشه چه دوست من چه دشمن
    Last edited by shangil; 10-03-2017 at 08:04.

3. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

از من هم 10 تومان بی اجازه کم میخواستن بکنن از یک حساب قدیمی گفتن پولت کمه در حساب
    عجب حالی داد ضایع شدن
    من رو سر همین سانتا سه روز معطل کردن
    ظاهرا بانک ملت هم وقتی پول از 30 تومان کمتر باشه در حساب اجازه برداشت نمیده!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یک چیز هست به اسم آزادی عقیده؛
    یعنی شما میتوانید هر موضعی که دوست داشته باشید اعلام کنید و بشرط آنکه برخلاف قانون نباشد مجاز به پخش آن هستید؛
    اما یک دیکتاتوری هم وجود دارد که یا جلوی دهان را میبندد،یا با تهمت زدن و اعمال خشونت بر علیه گفته دیگران سعی در وادار کردن به سکوت دارد؛
    مثلا یک نفر اگر نگوید بانک ها دزد هستند؛ با تهمت وی را نان به نرخ روز خور معرفی کنند یا شریک!
    البته چون بحق با اینگونه افراد خاص بجز ادامه توهین به جایی نمیرسد چون یک بار سابقه توهین و بن شدن هم دارند و به اصطلاح سابقه دار شده اند پس همان بهتر که با توجه به اعتقادی که امضایم دارم با اینگونه افراد دهان بدهان نشوم فقط یک نکته را میگویم و میگذرم:
    اگر در گنداب گرفتار هستیم،بعلت وجود کسانی است که حاضر به پذیرش سخن مخالف نیستند و با انواع راه ها چه خشونت فیزیکی،چه کلامی و تهدید و توهین و برچسب زدن،سعی در حذف مخالفان دارند؛

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان میبینند.
    من دارم نظر خودم رو میگم. من جواب یک کاربری رو دادم و متاسفانه بعضی ها میخوان باز وارد بحث و دل بشن. کسی که از دزد حمایت بکنه بدتر از دزده چه برادرم بشه چه دوستم چه دشمنم. کجای این حقیقت ناراحت کننده هست. دوست چندین و چند ساله خودم رو هم همین ها رو بهش گفتم اولش ناراحت شده بود بعد اومد روم رو بوسید.
    فردی که انتظار داره نظر فقط نظر خودش باشه این تیوری شکست خورده است. یکی که حتی به امضایی که گذاشته (که البته کپی امضایی هست که من گذاشته بودم) اعتقاد نداره
    هر کسی در فروم ازاده نظر خودش رو بده و به هیچ وجه کسی نمیتونه از دزدی و اختلاص هایی که بانکها انجام میدن سرپوش بزاره براش.
    کاربر محمد اسمونی از باسابقه ترین کاربران این فروم هستند و من پست ایشون رو نقل قول کردم ولی بعضی ها ظاهرا فورا به خود میگیرند
    همین که یک نفر بدون بحث کردن دوست داره دیگران بن بشن چون تحمل دیگران رو نداره و نظر نظر خودش باشه نشون دهنده همه چی هست. دیکتاتوری محض!
    حقیقت بسیار تلخه دزدی بانکها
    Last edited by shangil; 10-03-2017 at 09:41.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بن شدن طبق قوانین انجمن انجام میشه نه دلخواه افراد
    مثلا بعلت توهین کردن

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

بن شدن طبق قوانین انجمن انجام میشه نه دلخواه افراد
    مثلا بعلت توهین کردن
    من این بحث رو به پیام خصوصی منتقل میکنم. دفعه قبل هم که شما توهین رو با اون شعر شروع کردی ولی چون ظاهرا اینجا هم دمی از عدالت نبردن یا حالا به حساب دوستی، فقط من رو بن کردن.
    البته ظاهرا شما خوشحال بودی که من بن شدم ولی ناراحت شدی که به یکباره برگشتم
    به هر حال من این بحث رو اینجا دیگه ادامه نمیدم. چون به بیراهه کشیده میشه.
    حقیقت رو هم گفته ام در پستهای قبلیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بانک مهر اقتصاد برای انتقال وجه قبلا با بانک ملت و سپه کار میکرد ولی جدیدا (1-2 هفته پیش) که خودم میخواستم از بانک مهراقتصاد به بانک سرمایه انتقال بدم گفتن با بانک صادرات کار میکنن.
    برای این انتقال بانک مهراقتصاد یه چک بین بانکی برام صادر کرد بردمش بانک صادرات (حساب صادرات هم نداشتم) کارهاشو انجام دادن و بعد بردمش بانک سرمایه و انتقال انجام شد، همین.

قبلا هم برای انتقال وجه از حساب بانک مهراقتصاد خودم به شماره حساب یکی از دوستان در بانک سپه (خودم حساب بانک سپه نداشتم) اقدام کردم که اول یه چک بین بانکی از بانک مهراقتصاد گرفتم بردم بانک سپه و همونجا مستقیم برام انتقالش دادن به شماره حساب دوستم.

حالا دیگه جریان ساتنا رو نمیدونم!
    شعبه به شعبه فرق می کنه. مثلا یک شعبه مهر اقتصاد تو محل ما با پاسارگاد کار می کنه و چک واسه اونجا صادر می کنه در حالیکه یه شعبه دیگه چک مستقیم واسه پاسارگاد نمی ده و با بانک دیگه کار می کنه. شاید بین همه ملت و سپه مشترک باشه، نمی دونم. من منظورم از طریق شماره شبای حساب مقصد است. یعنی برم چک مهر اقتصاد رو بگیرم ببرم سپه یا ملت. از اونجا با شماره شبای حسابم تو بانک پاسارگاد مبلغ رو انتقال بدم. اما اینکه من باید تو بانک واسطه بین بانک مبدا (موسسه مهر اقتصاد) و بانک مقصد که پول رو به اونجا انتقال میدم (بانک پاسارگاد) یه حساب باز کنم رو نمی فهمم و کار بیهوده ای به نظر میرسه. از یکی پرسیدم گفت سپه انجام میده و نیازی به باز کردن حساب نیست. امروز هم جمعه است. شنبه میرم شعبه سپه بپرسم مطمئن بشم. اینکه گفتم ساتنا منظورم از طریق شماره شبا بود. مگه یکی نیستند؟ شاید من فرقشون رو نمی دونم و اشتباه می گم.

10. 2 کاربر از Spectero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

امروز ی اس ام اس کسر حساب پیامکی از بانک پاسارگاد اومد و 5تومن کسر شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاا ب حال اینطوریشو ندیده بودم اخه این چ وضعشه مگه من چقدر گردش حساب می کنم

این هزینه چطوریه سالیانس ماهیانس/.؟!!
    باز پاسارگاد خوبه که 5 تومن میگیره. مهر اقتصاد بی انصاف 10 تومن سالیانه میگیره. گردش مالی هم انگار فرقی تو این کارمزدها نداره. چه ماهی یه اس ام اس تراکنش بیاد چه هزار تا همه با یه چوب رانده میشن! یعنی فرق بین یه آدم بیچاره که یه حسابی اندکی داره و سودشو می گیره با یه بازاری دزد مفتخور تو این داستان کارمزدها نیست.

12. 3 کاربر از Spectero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

چند پست قبل کاربر Brad Pitt نوشته بود که بانک سینا مبلغ بالای 20 میلیون رو 3 ماه 18 درصد سود میده. پاسارگاد هم همینطوره و قصد دارم حدود 26 - 27 میلیون رو از مهر اقتصاد که بالاتر پست و سوال کردم ببرم سه ماه پاسارگاد که 18 درصد سود میده. هر سه ماه هم که خودکار تمدید میشه. خوبیش اینه که اگر سود رو کم کردن میشه کشید بیرون ببری یه بانک مطمئن دیگه که همون 18 درصد رو سه ماه یا روز شماره بگیری.
    من تا حالا حساب سه ماه 6 ماه نداشتم. یعنی هر 3 ماه سود رو می تونی بگیری؟ کارت هم میدن؟ به نظرتون 3 ماه 18 پاسارگاد یا سینا خوبه؟ یا سالیانه 15 درصد؟ شخصا سه ماه 18 رو ترجیح میدم. بانک سینا بانک هست یا موسسه؟ مورد تایید بانک مرکزی هم هست؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •