در حین دوران دانشجویی نمیشه
شما برای اینکه امریه بگیرین باید اول سرباز محصوب بشین بعد امریه بگیرین
اگر هم بخواین سرباز محسوب بشین باید دانشگاه یا اخراجتون کنه یا فارغ التحصیل بشین که براتون به ناجا نامه بزنه
یعنی باید معافیت تحصیلی رو لغو کنید.
در حین دوران دانشجویی نمیشه
شما برای اینکه امریه بگیرین باید اول سرباز محصوب بشین بعد امریه بگیرین
اگر هم بخواین سرباز محسوب بشین باید دانشگاه یا اخراجتون کنه یا فارغ التحصیل بشین که براتون به ناجا نامه بزنه
یعنی باید معافیت تحصیلی رو لغو کنید.
بله تقریبا مشخص میشه چون دقیقا بهت نمیگن که کجا ولی همون که قبلا گفتم یا نیشابور یا کرمانشاه یا یزد که منم 10/1 نیشابور اعزامم
ببخشید چند تا سوال دیگه داشتم اونجا میشه موبایل ببری؟؟همون روز اول برای درست کردن لباس واینا مرخصی میدن یا نه؟؟؟قبلش کچل کنیم بهتره؟؟؟؟
ببخشيد دوست عزيز وقتي اطلاعاتتون كافي نيست لطفا اطلاع غلط به دوستان نديد اين حكمي كه شما صادر ميكنيد استثنا هايي هم داره كه ميشه در زمان تحصيل طرح سربازي رو گذروند (و طولشم حدودا 12 ماههست و يا كمتر مال من حدودا 11 ماه شد با دوره اموزشي)
در صورتي كه فرد جزو نخبگان محسوب بشه (براي اطلاعات بيشتر به سايتمراجعه كنيد ) مي تونه سربازيشو در حين تحصيل بگذرونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موبايل ممنوع هست و جريمه داره اما همه ميبرن
بله بعد اينكه بهتون لباس بدن ميريد خونتون يكي دوروز بعد بر ميگرديد ، من كه ميگم كچل كنيد ، يهو اونجا گير ميدن اونا ميزنن موهاتونو كلي داغون ميشه سرتون
تو آموزشی که به هیچ وجه حق نداری موبایل ببری ازت میگیرن
تو یگان هم موبایل ممنوعه و اگه ازت بگیرن برات دردسر میشه ولی خوب اکثرا موبایل دارن در یگان البته!
دوستان اعزامي 1ابان 06 پاسداران يه جارو هماهنگ كنيم توي ميدون سپاه (كه مشخص باشه)برا روز 1 آبان كه قبل ساعت 6 اونجا همو ببينيم ،با هم بريم داخل.
تا قبل 10 تا مطلب ،سايت امكان ارسال پيام شخصي نميده .
سلام دوستان منم 06 نزاجا افتادم.
یه سوال دارم ممنون میشم کسی جواب بده
وقتی عکس کارت هوشمند معافیت پزشکی رو سرچ کردم در محیط شبکه یه چند تا سوال برام پیش اومد که میخواستم از شما بپرسم (( آخه یه چند روز دیگه کارتم میاد دم در خونه ))
میخواستم بدونم روی این کارتهای هوشمند جدید اسم آدمو نمی نویسند ؟
بعدش روی این کارتها یه فلش مثل کارتهای عابر بانک زدن , معنیش چیه ؟ یعنی این کارتها وارد چه دستگاهی می تونن بشن که ما نمیدونیم ؟
Last edited by am_64; 10-10-2011 at 20:52.
پس شما كارهاتو انجام دادي، خوش بحالتون.
ميشه توضيح كامل بدين كه چه كارهايي انجام دادين؟ من هنوز حتي دفترچه هم نگرفتم، دير كه نشده؟ چون پارتي رو 3-2 روز پيش پيدا كردم
دوستان 06 آموزشگاه نظامی نزاجا(پاسداران) صبح تو میدون سپاه همو پیدا کنیم چون تو پادگان اینقدر شلوغه و کارا زیاده دیگه نمیشه
بچه های قبلی گفتن روبروی در نظام وظیفه یه مدرست مثلا می تونید اونجا قرار بزارید
یا هر جا که به ذهنتون می رسه
دوستانی ام که از کرج اونجان پیغام خصوصی بدن بیشتر آشنا شیم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)