من تو NA ایرانی گلد زیاد دیدم خودم Diamond بودم که -- شدم اومدم west![]()
من تو NA ایرانی گلد زیاد دیدم خودم Diamond بودم که -- شدم اومدم west![]()
این League OF Legends تو کدوم سروره بریم ببینیم گلده یا چاخانه
ایرانی بالاتر از پلات تا حالا ندیدم![]()
بیشتر رنک پلیرها(گلد به بالا)نمیان بگن من فلان من بهمان که بقیه واسشون حرف در نیارن که مثلا فلانی به خودش می نازه و از این حرفامن هنوز منتظرما !
آخه تا حالا ایرانی گلد ندیدم : دی
بالاترین ایرانی که دیدم و مطمئنم که راستش رو میگه همین آریا هستش .
از اونجایی که اکثرا حرفتون سر این گلد بودن و نمیدونم فرستادن اسکین به دوستتون رو باور ندارن( و من هم ندیدم شما بیشتر از یه اعلام خبر حرفی زده باشید و یه جوری نشون داده باشید که حرفاتون واقعین) , خیلی خوب میشه یه جوری ثابتش کنید که این موضوعات خاتمه پیدا کنن
تو سرور eune تا اونجایی که من میدونم فقط یه ایرتی گلد هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وست رو خبر ندارم
من دایموند ینفرو میشناختم توی شرق ولی رفت غرب دیگه خبر ندارم هنوز الماسه یا نهایرانی بالاتر از پلات تا حالا ندیدم![]()
توی همون لیگ امین برو دیویژن هارو با دقت نگا کن میفهمی کدوماش ایرانین از اسمشون معلومهتو سرور eune تا اونجایی که من میدونم فقط یه ایرتی گلد هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وست رو خبر ندارم
من دقت کردم ولی دیگه کسیو ندیدم البته Ariya WaRDen هم اسمش میخوره ایرانی باشه ولی مطمئن نیستم
ادیت: ا مبارکه داداش الان که دقت کردم دیدم شما هم رفتی بالا NewEvilR از پرو های ایران هستن![]()
Last edited by ezio7; 05-06-2013 at 18:16.
به pro تون بگید Add کنه
Speed21 West
کلی خندیدم اورین اورین خلاقیتت عالیه
پژمان من یه نفر رو میشناختم چلنجر هم شده بود با نامردی آوردنش پایین!
پلیر های ایرانی خوب کم نیستن خیلیاشونو میشناسم![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)