كي ميگه ساويز قبلا بوده؟
ما خيلي وقته بهش ميگيم بيا بشين ولي قبول نميكنه رفيق
كي ميگه ساويز قبلا بوده؟
ما خيلي وقته بهش ميگيم بيا بشين ولي قبول نميكنه رفيق
Last edited by Behroooz; 15-03-2007 at 18:45.
خفه شديم كيه اين صندلي نشين! يك سال بايد بسوزه!
بهروز جان با توجه به مشکلی که برای سعید رونالدو بوجود اومده و نمیتونه اینجا پست بده!!!
کی صندلی نشین جدید معرفی میشه؟؟؟
به اميد خدا فردا .
بهتون خوش میگذره ، عجله نکنید ...![]()
ممنون از اینکه جواب دادی عزیزبه اميد خدا فردا .
رامبد خان شما سریعتر هدیه را آماده کنید لطفا وگرنه به اشد مجازات محکوم میشد!!!!!بهتون خوش میگذره ، عجله نکنید ...![]()
![]()
ینی گرفتن تمام اسمایلیهاتون به صورت مادامالعمر!!!![]()
میدونی ینی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ خودت بارها گفتی که بدون اسمایلی میمیری!!!![]()
![]()
پس زودتر عیدی را آماده کن....![]()
حتما مهدی جان... (نمیدونم چرا طرز برخودت منو یاد soleares میندازه ... خدا بیامرزش ... بچه گلی بود
)
الان مثلا دارم فکر میکنم چی بذارم... بذار هاردمو زیرورو کنم ببینم چی پیدا میکنم ...
![]()
حالا چرا سولئاریس؟؟ (مگه چه اشتراکی بین ما دیدی؟؟)
از طرز برخورد من ناراحت شدی؟؟؟؟؟ اگه اره بگی ها !!!
باور کن من قصد ناراحت کردن هیچکی را ندارم به خصوص بچه گلی مثل شما!!!! (فقط میخواستم باهات یه خورده شوخی کنم!! سربه سرت بزارم!! ببخشید اگه جسارتی کردم من یکی که میدونی خیلی مخلص شما هستم!
)
Last edited by mehdi_vsgh; 15-03-2007 at 20:52.
اگه هم نخواستی هدیه بدی!! نده !! همینک همیشه سرحال باشی باور کن برای من یکی بزرگترین هدیه هستش!! (آخه یکی از عواملی که باعث شده من یه مدت مشکل روحیم را فراموش کنم را مدیون شما هستم!! با طبع شوخی که دارین باعث شده که این مشکل من تا حدودی برطرف بشه!!)
هردوتون روحیه بالایی دارید .... همیشه شاد بیدید ...(بزنم به تخته)
نه چرا ناراحت شم ؟ .... دلیلی نداره ... اتفاقا من با بروبچی که فاز بده هستن خیلی حال میکنم ...
هدیه کو ؟ .... من پول بدم هدیه ؟ واسه 80.000 نفر؟ میخوای بیچارم کنی ؟... (یه یادگاری کوچولو از طرف من ...
)
عزیزدلی ... خوشحالم تونستم حتی یه نفر رو از خودم راضی نگه دارم ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)