تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 511 از 1291 اولاول ... 114114615015075085095105115125135145155215616111011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,101 به 5,110 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    رفیقم رفته مسافرت و از وایمکس به صورت شارژ ماه به ماه استفاده می کنه ، امروز از اونجا به من زنگ زده که من 4 مهر برمی گردم تهران ! و بهم گفت که بیام اینجا بپرسم که آیا اگه 4 روز از ماه بگذره و شارژ رو واریز نکنه آیا دوباره حسابش غیر فعال میشه و باید یه هزینه ای بپردازه (علاوه بر شارژش) ؟ مثلا هزینه راه اندازی ؟ آیا همچین قانونی ایرانسل داره ؟
    بی زحمت جواب بدید که اگه اینجوریه بهش بگم تا زودتر از مسافرت برگرده!؟ چون که شناسه ش رو نمی دونه و رو pcش سیوه!

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اون ٢مگابيت مربوط به شير هست و در مواقع خلوت سرعتت تا ٢مگ ميره....
    شما مبين نت گرفتيد يا ايرانسل؟؟
    اگر در قم هستيد مبين نت كارش عاليه!!چه از نظر دانلود شبانه و سرعتت
    تازگيا هم كه پينگ مبين نت به ايرانسل رسيده...
    و دورو ور ٢٢٠ تا ٣٠٠ ميچرخه
    سوالي بود در خدمتم.
    من قم هستم(بودم)
    از الان به بعد بیشتر تهران هستم به خاطر دانشگاه
    توی تهران مبینت خیلی خوب نیست ولی توی قم خیلی راضی هستن همه
    الان این ایرانسل هم خوبه
    نامحدود سرعتش هم 50 -60 هست
    بازم مرسی

3. این کاربر از mohammad_dj_kazin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز اول مهره و من 1024 نامحدود دارم وقتی به حساب ایرانسل قسمت مشاهده جزئیات حساب های ویژه مراجعه کردم ببینم حسابم برای مهرماه فعال شده یا نه دیدم نوشته تاریخ انقضا 02/07/1390 یعنی فردا و از مبلغ موجودی حسابم یعنی 79000 تومان چیزی کم نشده !!!! بنظرتون میتونم استفاده کنم یا برام مصرف آزاد حساب میشه؟
    Last edited by parsams; 23-09-2011 at 09:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    رفیقم رفته مسافرت و از وایمکس به صورت شارژ ماه به ماه استفاده می کنه ، امروز از اونجا به من زنگ زده که من 4 مهر برمی گردم تهران ! و بهم گفت که بیام اینجا بپرسم که آیا اگه 4 روز از ماه بگذره و شارژ رو واریز نکنه آیا دوباره حسابش غیر فعال میشه و باید یه هزینه ای بپردازه (علاوه بر شارژش) ؟ مثلا هزینه راه اندازی ؟ آیا همچین قانونی ایرانسل داره ؟
    بی زحمت جواب بدید که اگه اینجوریه بهش بگم تا زودتر از مسافرت برگرده!؟ چون که شناسه ش رو نمی دونه و رو pcش سیوه!
    تا 3 روز حساب فعاله و میتونه استفاده کنه. از روز چهارم معلق میشه و روز پینجم قطع میشه
    بعدش هر موقع هزینه رو بده درست میشه و هیچ هزینه اضافه ای لازم نیست که بپردازه
    سلام دوستان
    امروز اول مهره و من 1024 نامحدود دارم وقتی به حساب ایرانسل قسمت مشاهده جزئیات حساب های ویژه مراجعه کردم ببینم حسابم برای مهرماه فعال شده یا نه دیدم نوشته تاریخ انقضا 02/07/1390 یعنی فردا و از مبلغ موجودی حسابم یعنی 79000 تومان چیزی کم نشده !!!! بنظرتون میتونم استفاده کنم یا برام مصرف آزاد حساب میشه؟
    آخرین روز یک ماه تا اولین روز ماه بعد (یعنی ساعت 12 شب تا حدودا 8 صبح) از حساب خود استفاده نکنید چون آزاد حساب میکنه. بعدش مگه 1 مگ 82000 تومن نیست؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تا 3 روز حساب فعاله و میتونه استفاده کنه. از روز چهارم معلق میشه و روز پینجم قطع میشه
    بعدش هر موقع هزینه رو بده درست میشه و هیچ هزینه اضافه ای لازم نیست که بپردازه

آخرین روز یک ماه تا اولین روز ماه بعد (یعنی ساعت 12 شب تا حدودا 8 صبح) از حساب خود استفاده نکنید چون آزاد حساب میکنه. بعدش مگه 1 مگ 82000 تومن نیست؟
    ایمان جان آزاد حساب میکنه یعنی چی؟؟؟ مگه سرویس ا مگابیت نامحدود نیست؟؟؟ بعد شما پول رو بریزی به حساب ازش استفاده میکنی دیگه؟ مثل شرکتهای دیگه هر وقت اینترنت تموم بشه یه فاکتور تو سایتشون ایجاد میکنی پردات میکنی یه دیسکانکت میکنی یه کانکت حل میشه.
    این قضیه آزاد حساب میکنه چیه دیگه؟ من تا ایرانسل نگرفتم این چیزها رو بلد باشم.
    راستی اگه طرح پائیزه رو اعلام کرد و مودم Bm632 رو آورد یه اطلاعی بده. ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایمان جان آزاد حساب میکنه یعنی چی؟؟؟ مگه سرویس ا مگابیت نامحدود نیست؟؟؟ بعد شما پول رو بریزی به حساب ازش استفاده میکنی دیگه؟ مثل شرکتهای دیگه هر وقت اینترنت تموم بشه یه فاکتور تو سایتشون ایجاد میکنی پردات میکنی یه دیسکانکت میکنی یه کانکت حل میشه.
    این قضیه آزاد حساب میکنه چیه دیگه؟ من تا ایرانسل نگرفتم این چیزها رو بلد باشم.
    راستی اگه طرح پائیزه رو اعلام کرد و مودم Bm632 رو آورد یه اطلاعی بده. ممنون
    وقتی وارد دوره جدید میشیم و میخوان حساب ها رو درست کنن برای ماه بعد که چند ساعت هم طول میکشه توی اون چندساعت شما نمیتونید از حجم ماه قبل یا ماه بعد استفاده کنید و استفاده که میکنید مستقیم از حساب شما کم میشه. من خودم 512 3ماهه نامحدود داشتم اما تو این ساعات حدود 10000 تومن از دست دادم.
    طرح پاییز هم اعلام شده اما مودم BM632W هنوز موجود نیست

8. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

وقتی وارد دوره جدید میشیم و میخوان حساب ها رو درست کنن برای ماه بعد که چند ساعت هم طول میکشه توی اون چندساعت شما نمیتونید از حجم ماه قبل یا ماه بعد استفاده کنید و استفاده که میکنید مستقیم از حساب شما کم میشه. من خودم 512 3ماهه نامحدود داشتم اما تو این ساعات حدود 10000 تومن از دست دادم.
    منم همین امروز صبح طرحم تمدید شده ولی نوشته 11487 تومن دیگه بریزید زنگ زدم گفتم پیگیری کنید و گفتم که من مبلغ 82160 تومن رو ریختم و هیچ گونه مبلغ اضافی نمیدم پیشنهاد من اینه که شما هم اصلا 10 تومن رو بهشون ندی و زنگ بزن بهشون بگو که پیگیری کنید و من پرداخت نمیکنم

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم همین امروز صبح طرحم تمدید شده ولی نوشته 11487 تومن دیگه بریزید زنگ زدم گفتم پیگیری کنید و گفتم که من مبلغ 82160 تومن رو ریختم و هیچ گونه مبلغ اضافی نمیدم پیشنهاد من اینه که شما هم اصلا 10 تومن رو بهشون ندی و زنگ بزن بهشون بگو که پیگیری کنید و من پرداخت نمیکنم
    قضیه من برای خرداد و تیر ماه بود
    چند بارهم زنگ زدم دیدم فایده نداره و بی خیالش شدم

پروفشنال معرق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    عربان

پيش فرض

سلام
    این وایمکسی که ایرانسل تبلیغش رو میکنه و ماهیانه هزینه ش 5 هزار تومنه چه جوریه؟

سپاس

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ایمان جان ممنونم. پس با این حساب دقیق باید چیکار کنیم؟؟؟ باید چه موقع اقدام کنیم برای شارژ سرویس ماه بعدی؟؟
    راستی طرح پائیزه رو در سایت زده؟؟ چون 2 روز پیش رفتم فقط هفته دفاع مقدس بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •