ببخشید که دیر جواب دادم
JPEG, PNG, MP3, WMA, AAC, MPEG2, MPEG4 AVC (H.264), SMPTE VC1 (VC-9), DivX, DivX HD, MKV, AVCHD, M4V, WMV
ببخشید که دیر جواب دادم
JPEG, PNG, MP3, WMA, AAC, MPEG2, MPEG4 AVC (H.264), SMPTE VC1 (VC-9), DivX, DivX HD, MKV, AVCHD, M4V, WMV
سلام دوستان
لطفا یه سیستم تا 800تومان به من پیشنهاد بدین البته واسه من تفکیک صدا و وضوح صدا بیس نرم کلا یه صدای موزیکال البته میخوام همه فرمتها رو ساپورت کنه خودم بیشتر نظرم رو rs77پایونیر بود حالا اگر چیز جدید هست که من خبر ندارم لطفا معرفی کنید چون من تازه این سایت رو گیر اوردم اول این فروم همه از فیلیپس و پایونیر صحبت کردند من خیلی وقته از این مسائل دور بودم قبل می خواستم اسپیکر دیاموند بگیرم از آقای پورسرخ (البته فرزاد)که نشد بعد های فای سونی مدل mhc480گرفتم (اگر درست گفته باشم )خوب بود ولی دیگه قدیمی شده بود باکلی ضرر فروختم حالا دنبال یه سیستم ترجیحا جدا باشه که اگر تصمیم به ارتقاءداشتم فقط پلیر رو عوض کنم
مرسی از همه
خواهش میکنم عزیز
نگفتی زیرنویس فارسی همراه فیلمو نشون میده یا نه؟ srt یا sub/idx ؟
شما فرمودید می خواید موزیکال باشه.یعنی نمی خواید سیستم سینمایی باشه؟اگر موزیکال بخواید که باید با این بودجه میکرو های فای بگیری اگر هم سینمایی بخوای:
با این بودجه دنون 1311xp و همون rs77 گزینه های انتخابی می تونه باشه.از یاماها هم می تونید با این قیمت یک پکیج تهیه کنید که البته زیاد توصیه نمیشه.
از برند canton هم هست.مدل movie 130 فکر کنم حدود 450 باشه به همراه یه آمپ مناسب می تونید زیر یک تومن تمومش کنید.پیشنهاد می دم صدای این مدل رو هم حتما بشنوید.
فرق پایونیر امپ 820 با 821(جدید) توی چیه دقیقا؟
و دوم اینکه ظرف چند روز آینده می خواهم htp-es3tb بگیرم البته با آمپ vsx-820 ، کلا نظرتون چیه؟ ا
من با قیافه rs77 اصلا نتونستم کنار بیام ، و اونجوری که من متوجه شدم فرق آنچنانی از لحاظ باندها ندارن و فقط فرق تو آمپ هست که من با یه فروشنده صحبت کردم ، گفت می تونه آمپ 820 بده روش.
یه جمع بندی کلی بکنید لطفا با توجه به اینکه قراره بلوری پلیر هم به این سیستم اضافه بشه . من فیلم دوست دارم ولی این سیستم رو برای این انتخاب کردم که من موزیک دیسکو هاوس ترنس(از این مزخرفات گوم گومی به قوله بعضی از دوستان) گوش میدم. باند های فرانتش تال بوی هست و سابش هم بیس قرص و سنگینی داره به نظرم.
حالا تا نظر دوستان و صاحب نظران چی باشه...
مرسی
زیرنویس sub/idx پخش نمیکنه
ضمنا امتحان کردم mkv رو هم پخش نمیکنه
برای پخش تمام فرمت ها و زیرنویس ها یه مدیا پلیر بخر خیال خودتو راحت کن![]()
دوستان من سینمای خانگیم فقط ورودی اپتیکال صدا داره .الان میتونم مثلا صدای ----- را از سینمای خانگی بگیرم ؟
Last edited by mehdi30nema; 11-11-2011 at 23:56.
sub/idx که توی دفترچه هم جزو ساپورت نیست اگر ممکن هست با MediaInfo مشخصات فایل mkv را قرار دهید چون با توجه به دفترچه ساپورت می کند مگر اینکه کدک تصویرش یا صداش را پشتیبانی نکند.
من می خواهم یک 50VT30 بگیرم به نظرتون BCS-717 بهتره بگیرم یا SC-BT205 ؟
Last edited by amin_g_p; 11-11-2011 at 19:36. دليل: اضافه کردن سوال
sc-bt205 قابلیت سه بعدی رو نداره(اگه براتون مهمه)
Video #1
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 12 frames
Muxing mode : Container profile=Unknown@4.1
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 2h 21mn
Nominal bit rate : 500 Kbps
Width : 640 pixels
Height : 272 pixels
Display aspect ratio : 2.35:1
Original display aspect ratio : 2.35:1
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 40
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.120
Title : TLF HALFCD TEAM
Writing library : x264 core 66 r1113M cc4f807
==========================
Video #2
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Main@L4.0
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Muxing mode : Container profile=Unknown@4.0
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 1h 27mn
Nominal bit rate : 2 234 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 800 pixels
Display aspect ratio : 2.40:1
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 40
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.061
Writing library : x264 core 112
همونطور که قبلآ گفتم،اگر می خواین تمام فرمتهای تصویر و زیرنویس رو به راحتی ببینید باید یه مدیا پلیر در کنار سینماتون داشته باشین(مثل خود من)
Last edited by m365; 11-11-2011 at 22:49.
و البته برای داشتن آرامشی ابدی بین اینهمه فرمت باید یه HTPC یا لپتاپ بذارید کنار سینماتون.همونطور که قبلآ گفتم،اگر می خواین تمام فرمتهای تصویر و زیرنویس رو به راحتی ببینید باید یه مدیا پلیر در کنار سینماتون داشته باشین(مثل خود من)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)