32d25 یا 32s20 پاناسونیک فقط usb شون تعطیله
die my darling عزیز
ما هیچ وقت نگفتیم ونخواستیم بگیم که کدوم مدل یا برند بالاتر یا پایین تر هست.
شما به پست های من هم که نگاه کنید میبینید من توشون از پاناسونیک هم بسیار تعریف کردم بخصوص از d25
به هر حال در حال حاضر هیچکدوم از تکنولوژِهای پلاسما و ال ای دی کامل نیستند
و هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارند.
این طور هم نیست که ال ای دی تو اتاق کم نور حرفی برای گفتن نداشته باشه.من خودم الان 6960 دارم و تو تاریکی مطلق هم باهاش فیلم میبینم و راضیم.
باز هم من به دوستانی که اینجا میان و راهنمایی میخوان تاکید میکنم مهمترین مساله سلیقه شخصی هست.
بعد از گرفتن مشورت و بررسی و مطالعه سعی کنید از چشمهاتون برای خرید یک تی وی کمک بگیرید.
با توجه به هزینه بالایی که دارید تقبل میکنید بعد از خرید پشیمونی دیگه یا سودی نداره یا باید کلی ضرر کنید.
حتما خودتون آخرین نفری باشید که تصمیم میگیرید و همون تی وی رو که به تصویرش علاقمند شدید بخرید.
از هر برندی هم که باشه هیچ تفاوتی نمیکنه تمام برندهای موجود در بازار مدلهای خوب و ضعیف دارند.
فقط باید با دقت بگردید و اون تصویر مورد علاقه خودتون رو پیدا کنید.
ضمنا این عکسی هم که گذاشتید اصلا قابل استناد نیست.
هم vt30 و هم D8000 از بهترین های 2011 هستند ولی من فکر میکنم تصویر D8000 از عمد دستکاری شده تا ضعیفتر به نظر بیاد لطفا منبع عکستون هم زحمت بکشید و ذکر کنید تا ببینیم سایتش چقدر اعتبار داره
با تشکر
Last edited by persian_m; 13-05-2011 at 23:00.
با تشکر از توضیح کامل شما
-- نتیجه.... با توجه به اینکه من تصاویر جیغ در tv را می پسندم و جدا از تفاوتهای lcd و پلاسما مثل مصرف برق- قیمت و غیره شما جای من باشید در سایز های بالای 50 چه تلویزیونی و با چه برندی انتخاب میکنید و اگر برای خودتان بخواهید بخرید چطور؟؟؟
-- در ضمن زمانی که lcd خاموش میباشد صفحه نمایش بسیار رنگ مشکی زیبا و براقی دارد بر عکس پلاسما.در کدام مدل از پلاسما رنگ صفحه نمایش در زمان خاموشی مشکی تر می باشد؟
-- و سوال آخر امسال بهترین زمان برای خرید tv چه ماهی است ؟{ به خاطر شکست قیمت ها }و آیا خرید از بانه الان در سایز 50 به بالا مقرون به صرفه می باشد یا خیر؟ اگر جواب مثبت است آیا شما سایتی یا شخصی مطمئن برای اینکه tv را در محل مصرف کننده تحویل دهد می شناسید ؟؟؟با تشکرو ببخشید که سوال هایم زیاد بود......
کسی نیست![]()
مطمئن هستین اون عکس بالایی مال سری D سامسونگ هست؟! اونم D8000 با قیمت خیلی بالا!
mahdi_gilan راست میگن کاشکی منبع هم میدادید. چون منم اگه اوضاع خوب پیش بره میخوام سامی سری D بگیرم ولی این عکس خیلی آزارم داد...
دوست عزیز بهترین کار ممکن الان فقط یخورده صبر کردن هست .یک ماهی اجازه بدید بگذره مدلهای جدید وارد بشن
هم تو بانه هم تو نمایندگی ها اونوقت راحت تر میتونید تصمیم بگیرید.بخصوص وقتی که بچه های کارشناس خودمون مثل ابی جان و جناب الکوراد و بقیه بچه ها تصاویر رو از نزدیک ببینن راحت تر میتونن راهنمایی کنن.
من دیروز با یکی از نماینده های سامسونگ و ال جی صحبت میکردم.
این شخص هم نمایندگی ال جی و هم سامی رو داره میگفت تقریبا از هفته اول تیرماه کم کم سر و کله مدلهای جدید تو نمایندگیها پیدا میشه.
قطعا مدلهای 2011 ارزش بیشتری برای خرید دارند .خیلی بیشتر روشون کار شده بخصوص از سه بعدی های سامی تعریف زیادی شده اما اینکه خودمون از نزدیک ببینیم یه چیز دیگه است
توی منطقه ازاد چابهار
تلویزیون پلاسما رو میگن ال ای دی و قالب میکنن به مشنری
منبع عکسا ریویوهای:
موضوع اینه که تقریبا هیچ سایت معتبری تو دنیا نیست که بگه تصویر led یا lcd بهتر از پلاسماسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دیگه نمیدونم چی بگم اگه کسی میخواد بره پولشو واسه یه led سامسونگ دور بریزه پول خودشه میتونه بره دور بریزه بیاد به به چه چهم بکنه ولی واقعیت اینه که تصویر پلاسما زیر نور خونه از led قشنگتره من اینو به عنوان کسی میگم که تو خونه هم lcd دارم هم پلاسما کلا این نظر من به علاوه نظر اون همه متخصص اروپایی و آمریکایی بود اگه شما یا هر کسی دیگه طالبین برین پولتونو واسه یه محصول 100 درصد تبلیغی دور بریزین پول خودتونه ولی اگه میخواین واقعیتو قبول کنین برین زیر نور خونه یا توی یه مغازه به یارو بگین که لامپای مغازتو خاموش کن اونوقت وایسین تصویر این دوتارو بقل هم ببینین وقتی نور کم باشه تصویر پلاسما در کمال تعجب خوش آی و رنگتر از led یا lcd میشه رنگاش به طرز عجیبی براق و شفاف میشه.
من الانم بهت میگم تصویر پلاسمارو زیر نور خونه ببین تصویرش از lcd جیغتره چون اشباع رنگش بالاتره چون نور رنگاش ماله تک تک پیکسلاشه چون کنتراستش بالاترهبا تشکر از توضیح کامل شما
-- نتیجه.... با توجه به اینکه من تصاویر جیغ در tv را می پسندم و جدا از تفاوتهای lcd و پلاسما مثل مصرف برق- قیمت و غیره شما جای من باشید در سایز های بالای 50 چه تلویزیونی و با چه برندی انتخاب میکنید و اگر برای خودتان بخواهید بخرید چطور؟؟؟
-- در ضمن زمانی که lcd خاموش میباشد صفحه نمایش بسیار رنگ مشکی زیبا و براقی دارد بر عکس پلاسما.در کدام مدل از پلاسما رنگ صفحه نمایش در زمان خاموشی مشکی تر می باشد؟
-- و سوال آخر امسال بهترین زمان برای خرید tv چه ماهی است ؟{ به خاطر شکست قیمت ها }و آیا خرید از بانه الان در سایز 50 به بالا مقرون به صرفه می باشد یا خیر؟ اگر جواب مثبت است آیا شما سایتی یا شخصی مطمئن برای اینکه tv را در محل مصرف کننده تحویل دهد می شناسید ؟؟؟با تشکرو ببخشید که سوال هایم زیاد بود......
پلاسماهایی که زیر نور زیاد صفحشون مشکی تره یکی vt20 پاناسونیکه یکی پایونیر kuro یکی پلاسمای سامسونگ c8000 بقیه فیلتر مشکی واسه نور زیاد ندارن امسالم پلاسمای vt30 پاناسونیک فیلتر مشکی برای اتاق روشن داره با پلاسمای d8000 سامسونگ.
Last edited by die my darling; 14-05-2011 at 04:36.
[QUOTE=sahel625;6094026]با تشکر از توضیح کامل شما
سلام... ببين دوست عزيز منم مثل تو بودم بين Led و Plasma واقعا گير كرده بودم ،،، اين انجمنا رو هم كه ميخوندم بدتر گيج ميشدم ... با چند تا از اساتيد انجمن هم مشورت كردم و بالاخره تصميم گرفتمو يه Panasonic Plasma V20 گرفتم ، اين tV از لحاظ كيفيت كه احتياجي به توضيح نداره و همه اساتيد هم اينو قبول دارن .بخصوص عمق تصوير و مشكي بودن كامل ، در تصاوير مشكي بطوري كه وقتي بين يه فيلم HD حدود 7-8 ثانيه فيلم بطور مشكي رد شد ، براي يه لحظه واقعا فكر كرديم كه tv خاموش شدهو اينكه از لحاظ درخشش و براقي تصوير به جرات ميشه گفت پا به پاي Led ها و شايد شفاف تر از بعضي از Lcd ها باشه( چون منم دقيقا يكي از نگرانيام درخشش تصوير بود كه خدا رو شكر خيالم راحت شد).ترديد منم به حدي بود كه گفتم اگه شفافيت اين Tv راضيم نكنه ضررشو ميدم و يه Led D25 ميخرم . ولي الان از اين tv راضي راضيم ، خدا ازش راضي باشه
و واقعيت اينه كه اساتيد ميگن نور كم محيط ، منظور نوري به اندازه نور متعارف خونه س ، يه وقت فكر نكني بايد تو دخمه بشيني و تصوير ببيني.
در ضمن شما بايد به تصوير سياه تو Tvي روشن توجه كني نه خاموش و اينكه اين تصوير سياه در Ledها در نور خونه بصورت سرمه اي تيره س ولي در Plasma مشكيه ناب .
بازم خودت بررسي كن و ببين چي باب ميلته.( به منم هر چي ميگفتن تو كتم نميرفت تا اينكه خودم ديدم).![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)