تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 511 از 804 اولاول ... 11411461501507508509510511512513514515521561611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,101 به 5,110 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اول اینکه توی ضبط صوت گوشی سه تا کیفیت میشه ضبط کرد یکی سازگار با چند رسانه ، یکی متوسط، یکی هم بالا، میخواستم ببینم کدومشون از همه با کفیت تره؟
    بعدم اینکه کسی نرم افزاری سراغ نداره که بشه باهاش صدا ضبط کرد و بیش تر از ۱ ساعت ضبط کنه ؟ چون خود گوشی کلیپ های یه ساعتی فقط ضبط میکنه...
    اینها رو امتحان کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

2. 2 کاربر از enimonte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خب وقتی آلمانی میریزن کار دارن دیگه
    فارسی و چند تا زبان دیگه هم ریختم همه همین ارور رو داد
    اون دیکشنری از تریال درآودرنش دردسر داشت
    یکی دیگه نیس که نامحدود باشه؟؟
    از اون لحاظ
    بابا تنبل خان یه فایل نیم وجبی رو هفته ای یه باز پاک کنی سخته؟ برو پاک میکن مگو چیست پاک کردن!÷! که میبایستی خریدندی ولی الان مفتندی!×! چی گفتم!!

فهمیدم
    2تا زبان بیشتر نمیشه باشه. پاک کردم اول فارسی و آلمانی رو نصب کردم کار کرد :ئی
    دهه! اینطوری که نمیشه! یعنی فقط دو تا زبون رو ساپورت میکنه؟ میگم شاید ناقص نصب شده بوده دقعه ی قبل

4. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

از اون لحاظ
    بابا تنبل خان یه فایل نیم وجبی رو هفته ای یه باز پاک کنی سخته؟ برو پاک میکن مگو چیست پاک کردن!÷! که میبایستی خریدندی ولی الان مفتندی!×! چی گفتم!!

دهه! اینطوری که نمیشه! یعنی فقط دو تا زبون رو ساپورت میکنه؟ میگم شاید ناقص نصب شده بوده دقعه ی قبل
    به به استاد زبان و ادبیات فارسی چشم میریم پاک مینماییم اصلا روزانه پاک میکنم
    فعلا که این طوری شده نه ناقص نصب نشده بود.فایل ها هم سالم بود .من همه زبان هارو تست کردم کار میکرد.ولی مثلا از 8تا باید 6تاشو پاک میکرد(اون ارور که گفته بودم). گویا 2تا زبان ساپورت میکنه دیگه!
    حالا یه نکته دیگه
    من میخوام فارسی تایپ کنم تو گوشی برنامه فارسی ساز و این حرفا لازمه دیگه. میشه معرفی کنید یه برنامه ای. فقط تایپ فارسی نه اینکه کل گوشی فارسی بشه
    و اینکه سرعت گوشی رو کم نمیکنه؟

6. این کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به به استاد زبان و ادبیات فارسی چشم میریم پاک مینماییم اصلا روزانه پاک میکنم
    فعلا که این طوری شده نه ناقص نصب نشده بود.فایل ها هم سالم بود .من همه زبان هارو تست کردم کار میکرد.ولی مثلا از 8تا باید 6تاشو پاک میکرد(اون ارور که گفته بودم). گویا 2تا زبان ساپورت میکنه دیگه!
    حالا یه نکته دیگه
    من میخوام فارسی تایپ کنم تو گوشی برنامه فارسی ساز و این حرفا لازمه دیگه. میشه معرفی کنید یه برنامه ای. فقط تایپ فارسی نه اینکه کل گوشی فارسی بشه
    و اینکه سرعت گوشی رو کم نمیکنه؟
    برو به setting-phone-language-writing language ببین زبان فارسی داره یا نه اگر داشت انتخابش کن زبان تایپ فارسی میشه

اگر هم میخواهی از برنامه استفاده کنی

کد:

8. 2 کاربر از enimonte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

بابا کسی نبود جواب مارو بده .به خدا نیاز دارم خوب اصلان هرچی میدونن در مورد وایلس بگید
    توی صفحه 509 یک نگاه بندازین

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

برادر IELTS که نیست وایر لس wire less = بی سیم

سلام کمک سری به من بکنین بچه ها
    میخام من اینتر نتو روی گوشیم بیارم
    یعنی چه جوری ؟یعنی با وایلس البته مدموشو ندارم ها
    من توی یک مجتمع بزرگ کار می کنم اونجا کلی وایلس داره همشونم پسورد داره فقت یک بار یکیشون برای چند ساعت باز بود
    به هر حال میخام پسشونو بزنم خودم فکر میکنم که اگر که بشه توی مودم طرف وارد شد فکر کنم بهشه تازه از اونجا فکر کنم که بشه توی سیستم طرف هم رفت
    خوب این از اولین کار منه که میخام با وایلس بکنم دومین کارمم هم :
    میخوام که خونه اینتر نت adsl 1MB دارم میخوام که بفرستمش روی گوشی این وایلس هم که گفتم که مودمشو ندارم
    راستی قیمت مودماش چنده ارزوناش ؟
    کار سومم : اینه که میخوام از مودم گوشیم همون وایلسش مثل یک مودم وایلس معمولی استفاده کنم
    میخوام ببینم که درایوری چیزی براش هست این خیلی مهم تره حالا من با این که میخوام مثل یک مودم وایلس معمولی بشه چه هدفی دارم ؟ هدفم اینه که لبتا بای در شرکت که هستن اینا بعض وقتا به اینترنت نیاز دارن میخام که گوشیم بشه مودم برای اونا
    سوال یا کار چهارم : با وایلس گوشی میشه که من فایل بفرستم مثلا به یک گوشی دیگه یا به کامپوتر
    یک چیز دیگه مگر که برای وایلس نمیشه که اسم انتخاب کرد پس چرا برای گوش از این منو ها نداره که بشه توش تنزیم کرد اینارو
    مگر که ایپی ندان اینا
    جون من سوالا مو درست جواب بدین به خدا نیاز دام کامل باشه ممنون میشم !
    درسته وایر لس ها پسورد دارن ولی ربطی به سیستم ندارن و فقط یه شما دسترسی به اینترنت و شبکه های محلی رو میدن
    پسوردشون رو باید داشته باشید وگرنه پیدا کردنش که ...

این گوشی رو میتونید از طریق پی سی سوییت نصبش کنید و یه کانکشن براتون میسازه که میتونید از طریق سیم کارت یا گیزنده ی وایرلس همین گوشی برید اینترنت و ...
    البته اگه اینترنت یه مگ دارید!×! که دیگه این کارا رو میخواید چی کار؟!×!
    قیمت مودم هاش رو ندارم دقیق ولی فکر کنم از 50 به بالا باشه

3. پاسختون رو دادم از طریقه پی سی سوییت میشه چنینی کاری رو کرد بدونه احتیاج به برنامه های اضافه

نوتبوک ها هم معمولا خودشون وایرلس دارن حالا اگه اینان دارن مشکلی نداره میتونید از گوشی براشون به عناون مودم استفاده کنید و مثله معمول از اینترنت استفاده کنید

4. خیلی اطلاعات ندارم ولی در هر صورت وایرلسش راه بیافته میشه مثله اینترنت معمولی میتونی از طریق ایمیل یا آپلود اطلاعات فایل ها رو جا به جا کنید
    ولی برای اتصالات معمولی و انتقال فایل همین بلوتوث و اتصال مستقیم به پی سی توصیه میشه

در مورد جزئیات پیشنهاد میکنم توی بخش اینترنت انجمن سوال کنید دوستان اونجا دقیق تر میتونن توضیح بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید علم 5800
    دوستان اینترنتم زغالیه نمیتونم سرچ کنم. رو مموری گوشی رمز گذاشتم حالا اصلا یادم نمیاد حالا چیکار کنم؟

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

داشتم sms ميدادم كه گوشي رو با كليد كنارش قفل كردم ولي ديگه باز نشد.LCD خاموش بود ولي چراغ دكمه ها روشن بود.
    باتري رو در آوردم و جازدم.وقتي دكمه پاورش رو ميزنم فقط يك ويبره ميزنه.
    كسي اين مشكل رو داشته؟
    اون تركيب سه كليدي كه گوشي رو ريست ميكرد چي بود شايد يك فرجي شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

داشتم sms ميدادم كه گوشي رو با كليد كنارش قفل كردم ولي ديگه باز نشد.LCD خاموش بود ولي چراغ دكمه ها روشن بود.
    باتري رو در آوردم و جازدم.وقتي دكمه پاورش رو ميزنم فقط يك ويبره ميزنه.
    كسي اين مشكل رو داشته؟
    اون تركيب سه كليدي كه گوشي رو ريست ميكرد چي بود شايد يك فرجي شد.
    امیدوارم گوشیت با ریست درست بشه، با سبز قرمز دوربین ریست میشه

سلام
    یه ربع پیش برام اس ام اس اومد ، خوندم بعد که رفتم هدفون رو بیارم آهنگ گوش بدم ، دیدم گوشی خاموشه هرکاری کردم روشن نشد.
    مموری ، سیم کارت رو درآوردم ، باطری رو یه بار درآوردم با برق تست کردم ، شارژش هم دیروز پر کردم ؟!
    فقط ویبره میزنه روشن نمیشه ، حتی دکمه سبز ، قرمز ، دوربین و روشن که برای فول ریست هست رو نگه داشتم بازم فقط ویبره میزنه
    مردشور این نوکیا رو ببرن توی دوستام هرکی 5800 داره ، دارن کم کم نا بود میشن
    به گفته خودش با گارنتی 65 تومن شد

14. این کاربر از enimonte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H_E_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اینها رو امتحان کن
    کد:
    کد:
    ممنون از جوابتون اما برنامه تو لینک اولی دانلود نمی شد...
    برنامه تو لینک دوم هم نصب کردم، یه چیزایی هم از نت دانلود کرد ولی بعدش که اجرا کردم گفت که لایسنس شما تموم شده و نشد که ازش استفاده کنم...
    اگه بشه بازم کمک کنید ممنون میشم

16. این کاربر از H_E_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •