زين كجا دانسته ايد اي شيخ وارسته؟
زين كجا دانسته ايد اي شيخ وارسته؟
حالا حمید یه تیکه ای انداخت و گفت "واسش کاری نداره اما ریلیز میشه 1 سال بعد" و تو نباید دو زاریت بیوفته؟
حمید اس ای ساختاری مشکل داره به نظرم...یعنی یه چیز معلقیه...نه یه کمپانی وابسته است ، نه یه کمپانی مستقل!...وگرنه زدن گوشی های با کیفیت توی مدت کمتر چیز سختی نیست که یه کمپانی اسم رو رسم دار از عهده و مخارجش بر نیاد!...هر چی هست زیر سر همین مستقل نبودنشه...البته از طرف اریکسونش...وگرنه هر چی گوشی خوب بوده دخالت بیشتر سونی توش کامل به چشم آمده....ارک که دیگه نوشته بود سونی!خالی!
راستی حمید....اون ترکی که فرستادی رو نتونستم دانلود کنم ها....یه جا دیگه اپلود کن
سعید هم راست میگه دیگه...بابا چه خبره 4.5.....اما جدای بحث استفاده ازش و نگهداری کمی سخت ترش...خیلی حال میده![]()
شصتم خبر دار شد
داشتم عکسای Infuse 4G رو میدیدم خیلی بزرگه اینم مثل اون
Last edited by P I R A N H A; 20-06-2011 at 22:08.
منظوره من اینه که از لحاظ تکنولوژی کاری نداره برای اس ایه . دوال کور یه چیپه دیگه . خوده اریکسونم که فرت فرت پلتفرم سخت افزاری میزنه . خوب شرکت باید از لحاظ بودجه باید طوری باشه که بتونه ساپورت کنه تولید اولیه رو ! بتونه بازار و اشباع کنه که قیمت شکسته بشه اگه اینطور نشه میشه مثل الان آرک ! کمیاب قیمت بالا ! اس ای هم نمیاد ریسک کنه به نظره من . با وضعیت اقتصادی ناجوری که داره . دست به عصا حرکت میکنه .اگه كاري نداره كه بزنه فرتي بيرون ديگه!
@مصطفی
آقا یه جا دیگه آپ کردم . پیغام میدم بهت توی اف بی آی![]()
فردا مثل اين كه معرفي اي چيزي هست!
ولي بعيد به نظر ميرسه Duo معرفي بشه!
گوشي هاي معرفي شده تا اين ساعت :
:XPERIA Ray :
3.3" 1Ghz 8MP Reality Display 9.4mm thickness
XPERIA Activity
3' 1Ghz 5MP sport apps (ANT+) water proof
Last edited by Original Titan; 22-06-2011 at 10:29.
با تشکر از اطلاع رسانی شمامیبینم که پشه هم پر نمیزنه اینجه
چه قیافه عصبی داری تیتیان![]()
XPERIA Ray خیلی چیز ملسیه
جانشین X8 و احتمالا گوشی بعدی من![]()
ضد آب بید؟؟ دمش گرم
اون یارو ray همونیه که عکساش در رفته بود؟؟
چه فروشی بکنه Ray تو ایران: دی
اون ضد آب هم ....
اخه کی گوشیشو میبره تو آب که حرف بزنه؟: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)