512 محدود . الان شده ip ولد . در ضمن ولد استاتیک نیست . ولد هست . چون ip بعد از هر بار کانکت شدن عوض میشه . ولی اون ip که به تو میده اختصاصی هست .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
512 محدود . الان شده ip ولد . در ضمن ولد استاتیک نیست . ولد هست . چون ip بعد از هر بار کانکت شدن عوض میشه . ولی اون ip که به تو میده اختصاصی هست .
هم آی پی ولید شده هم مشکل تورنت حل شده.
الان دارم از رپید دانلود میکنم.20 دقیقه بعد یه تست سرعت و پینگ هم میزارم.
منم 128 محدود 16900 تومنی دارم
سرعت idm بین 115 و 117 میچرخه
ولی نمیدونم چرا تو تست اسپید نت از حداکثر پهنا استفاده نمیکنه یعنی تو نتورکینگه تسک منیجر وقتی میزارم دانلود بین .9 تا 1 درصد ثابت میره ولی در هنگامی که تست میگره تو .2 درصد ثابت میمونه
کسی میدونه مشکل چیه ؟
2.54 گیگ هم دیروز دانلود داشتم
رزمجو حیف که تست نمیتونم بگیرم شما رکورد دانلودت رو بگو![]()
وای . اگه اینجور بمونه ماکس نت رو دست تمام شرکت ها می زنه . در ضمن نوسانت برطرف شد ؟
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
رکورد من دانلود ویندوز 7 32 بیت در یک شب . در ضمن یه آموزش گذاشته بودم . اون رو انجام دادی ؟ اگه انجام بدی فکر کنم درست بشه .
به مگابایت بگو شاید اون ویندوزه که دانلود کردی کم حجم بود![]()
همه اینها تو ساعت فری ؟
من فکر میکردم رکورد مال منه
100 تا ازمن بیشتر زدی البته اون بخش credits used صفره دیگه ؟
در ضمن این اسپید تست قاطی داره واسه من با اینترنت اکسپلور نمیاد
با اپرا میزنه 08. مگ
با فایر فاکس میزنه 45. مگ
کسی سایته دیگه واسه تست سرعت می شناسه ؟
نه برطرف نشده.ولی الان از هیچی بهتره.خدا کنه همین طوری بمونه.
اینم از اسپید تست.ببخشین که دیر شد.این وسط یکی دو بار قطع شد منم دیگه ولش کردم
![]()
اینم یه سایت دیگه مثل اسپید تست که به نظرم نتایجش از اسپید تست دقیق تره.
فقط کافیه (تسته باشلا) رو بزنین و منتظر بمونین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AB; 25-09-2010 at 19:05.
عجب شانسیداری پس بالاخره تورنتت هم راه افتاد . به جاش همارا سرعتش تو شب اومده پایین امیدوارم درست بشه وگرنه ماهم باید به فکر ماکس نت بیافتیم تا آخره دوره رسید.
من فکر می کردم که یه مشکلی شده و ip ولد بهم دادن . ولی نه . الان سومین بارمه وصل شدم . ip ولده .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)