دوستان سلام....
همون طور که می دونید من دنبال تعویض کامل آب رادیاتور بودم. و این کار رو هم کردم. اما چشمتون روز بد نبینه. جمعه صبح که تعویض کردم، آب مقطر و ضد یخ ریختم توش. تا دیروز مشکلی نداشت. امروز ظهر (یکشنبه) که از توی موتور چک کردم، دیدم تقریبا همه اون جنت هایی که باز کردم نشتی دارن! :cry:
روش کارم رو دوباره میگم، اول جنت زیر رادیاتور رو باز کردم که خالی شه، بعد اونو بستم و جنت بالا رو باز کردم، و دوباره رادیاتور رو پرکردم و موتور رو روشن کردم که آب تمیز توی موتور یه دوری بزنه و ترموستات که باز می کرد آب از لوله بالای رادیاتور خالی میشد روی زمین منم دائم آب شهری (گرم) میریختم توی رادیاتور که از اون طرف آب تمیز در بیاد. موتور خاموش. بعدش هم دوباره جنت پایین رو باز کردم و رادیاتور رو در آوردم، لوله های رفت و برگشت بخاری رو هم از توی موتور باز کردم (نه اون سری که میره توی اتاق، اون یکی سر ها که به لوله برنجی می خوره!) با آب شلنگ از دو طرف توی رادیاتور بخاری آب گرفتم و یه بار هم با شلنگ پر فشار از لوله ترموستات آب رو گرفتم توی موتور، و یه بار هم از همون لوله هایی که لوله بخاری ازش میره توی اتاق آب گرفتم!! و در نهایت رادیاتور نو رو بستم و همه اتصالات رو بستم و آب کردم.
خلاصش این که لوله بالای رادیاتور رو هم از رادیاتور و هم از ترموستات بازش کردم کامل
لوله زیر رادیاتور رو فقط از خروجی رادیاتور باز کردم و سر دیگش بسته بود.
لوله رفت بخاری (سمت چپی) رو از لوله ای که زیر منیفولد هست باز کردم (به یه زانویی پلاستیکی بسته شده بود)
لوله برگشت بخاری (سمت راستی) که به یه لوله برنجی می خوره رو باز کردم.
حالا از 3 تا از اتصالا نشتی دارم.
اولی لوله بالای رادیاتور در محل اتصال به رادیاتور!
دومی لوله بالای رادیاتور در محل اتصال به ترموستات! (یعنی هر دو سر لوله بالایی!)
سومی لوله رفت رادیاتور بخاری در محل اتصال به زانویی پلاستیکی زیر منیفول
هر سه تا هم خیلی سفت کردم! در حدی که می ترسم لوله بالایی رادیاتور بشکنه اگه سفت تر بشه!
توی عکس اونایی که نشتی دارن با ضربدر قرمز و اونایی که ندارن با تیک سبز نشون دادم! فقط یکی از نشتی ها توی عکس نیست اونم سر دیگر لوله رفت به رادیاتور بخاری هست که به زانویی میخوره.
راستش یکی از دوستان مکانیک قبل از این که این کار رو شروع کنم گفت این بست ها (همینا که در عکس مشخصه) یک بار مصرفه! و اگر باز شد دیگه باید عوض بشه! ولی من چون چند بار جنت پایین رو باز کرده بودم و بسته بودم و نشتی نداشت فکر کردم اشتباه می کنه.
حالا به نظر شما برای آب بند شدن این اتصالات چه باید کرد؟