تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 511 از 905 اولاول ... 11411461501507508509510511512513514515521561611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,101 به 5,110 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه shahkilid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    اصفهان-تهران

پيش فرض

خوشحالم که موفق شدید با کمترین هزینه سرویس خوبی اشته باشید فقط حتما در نهایت در اب مخصوص همراه با ضد یخ مرغوب و بازدید های روزانه برای اول و هفتگی رو فراموش نکنید تا از نشتی بدور نونید
    بله، امروز صبح بالاخره کارمون با رادیاتور این تحفه تموم شد رادیاتور قدیمی رو باز کردم، جنت های بخاری رو هم باز کردم، آب رو توی لوله بخاری گرفتم با فشار، از جنت ابالی رادیاتور هم آب با فشار گرفتم که هم از جنت پایین هم از لوله های بخاری آب میومد! فقط تعجبم این آبی که از لوله بالای رادیاتور می گرفتم چه جوری راحت می چرخید توی مدار! آخه آب سرد شیر بود! ترموستات اجازه میده آب از این طرف بره آیا؟
    و خلاصه همه جا رو شستم، رادیاتور نو رو بستم، 2 لیتر ضد یخ کاسپین و 4 لیتر آب مقطر (20 لیترشو از تجهیزات پرشکی خریدم 10000 تومن) رو قاطی کردم و ریختم توی رادیاتور، هواشو که گرفتم مخزن انبساط رو هم وقتی موتور گرم بود تا FULL پر کردم و درشو بستم و خلاص!
    خدارو شکر آب که دور زد توی مدار و چند بار ترموستات جریان رو باز وبسته کرد که آب بگرده آب کثیف نشد دیگه!
    باز هم ممنون بابت راهنمایی ها.

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    اصفهان-تهران

پيش فرض

دوستان سلام....
    همون طور که می دونید من دنبال تعویض کامل آب رادیاتور بودم. و این کار رو هم کردم. اما چشمتون روز بد نبینه. جمعه صبح که تعویض کردم، آب مقطر و ضد یخ ریختم توش. تا دیروز مشکلی نداشت. امروز ظهر (یکشنبه) که از توی موتور چک کردم، دیدم تقریبا همه اون جنت هایی که باز کردم نشتی دارن! :cry:
    روش کارم رو دوباره میگم، اول جنت زیر رادیاتور رو باز کردم که خالی شه، بعد اونو بستم و جنت بالا رو باز کردم، و دوباره رادیاتور رو پرکردم و موتور رو روشن کردم که آب تمیز توی موتور یه دوری بزنه و ترموستات که باز می کرد آب از لوله بالای رادیاتور خالی میشد روی زمین منم دائم آب شهری (گرم) میریختم توی رادیاتور که از اون طرف آب تمیز در بیاد. موتور خاموش. بعدش هم دوباره جنت پایین رو باز کردم و رادیاتور رو در آوردم، لوله های رفت و برگشت بخاری رو هم از توی موتور باز کردم (نه اون سری که میره توی اتاق، اون یکی سر ها که به لوله برنجی می خوره!) با آب شلنگ از دو طرف توی رادیاتور بخاری آب گرفتم و یه بار هم با شلنگ پر فشار از لوله ترموستات آب رو گرفتم توی موتور، و یه بار هم از همون لوله هایی که لوله بخاری ازش میره توی اتاق آب گرفتم!! و در نهایت رادیاتور نو رو بستم و همه اتصالات رو بستم و آب کردم.
    خلاصش این که لوله بالای رادیاتور رو هم از رادیاتور و هم از ترموستات بازش کردم کامل
    لوله زیر رادیاتور رو فقط از خروجی رادیاتور باز کردم و سر دیگش بسته بود.
    لوله رفت بخاری (سمت چپی) رو از لوله ای که زیر منیفولد هست باز کردم (به یه زانویی پلاستیکی بسته شده بود)
    لوله برگشت بخاری (سمت راستی) که به یه لوله برنجی می خوره رو باز کردم.
    حالا از 3 تا از اتصالا نشتی دارم.
    اولی لوله بالای رادیاتور در محل اتصال به رادیاتور!
    دومی لوله بالای رادیاتور در محل اتصال به ترموستات! (یعنی هر دو سر لوله بالایی!)
    سومی لوله رفت رادیاتور بخاری در محل اتصال به زانویی پلاستیکی زیر منیفول
    هر سه تا هم خیلی سفت کردم! در حدی که می ترسم لوله بالایی رادیاتور بشکنه اگه سفت تر بشه!
    توی عکس اونایی که نشتی دارن با ضربدر قرمز و اونایی که ندارن با تیک سبز نشون دادم! فقط یکی از نشتی ها توی عکس نیست اونم سر دیگر لوله رفت به رادیاتور بخاری هست که به زانویی میخوره.

راستش یکی از دوستان مکانیک قبل از این که این کار رو شروع کنم گفت این بست ها (همینا که در عکس مشخصه) یک بار مصرفه! و اگر باز شد دیگه باید عوض بشه! ولی من چون چند بار جنت پایین رو باز کرده بودم و بسته بودم و نشتی نداشت فکر کردم اشتباه می کنه.

حالا به نظر شما برای آب بند شدن این اتصالات چه باید کرد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

این بستها هیچکدوم یکبار مصرف نیست ! برای اطمینان خاسر میتونی یه مقدار چسب مزدا (طوسی) دور لوله بزنی و شلنگ رو بذار تو لوله و بست رو ببندی ....

4. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام....
    همون طور که می دونید من دنبال تعویض کامل آب رادیاتور بودم. و این کار رو هم کردم. اما چشمتون روز بد نبینه. جمعه صبح که تعویض کردم، آب مقطر و ضد یخ ریختم توش. تا دیروز مشکلی نداشت. امروز ظهر (یکشنبه) که از توی موتور چک کردم، دیدم تقریبا همه اون جنت هایی که باز کردم نشتی دارن! :cry:
    روش کارم رو دوباره میگم، اول جنت زیر رادیاتور رو باز کردم که خالی شه، بعد اونو بستم و جنت بالا رو باز کردم، و دوباره رادیاتور رو پرکردم و موتور رو روشن کردم که آب تمیز توی موتور یه دوری بزنه و ترموستات که باز می کرد آب از لوله بالای رادیاتور خالی میشد روی زمین منم دائم آب شهری (گرم) میریختم توی رادیاتور که از اون طرف آب تمیز در بیاد. موتور خاموش. بعدش هم دوباره جنت پایین رو باز کردم و رادیاتور رو در آوردم، لوله های رفت و برگشت بخاری رو هم از توی موتور باز کردم (نه اون سری که میره توی اتاق، اون یکی سر ها که به لوله برنجی می خوره!) با آب شلنگ از دو طرف توی رادیاتور بخاری آب گرفتم و یه بار هم با شلنگ پر فشار از لوله ترموستات آب رو گرفتم توی موتور، و یه بار هم از همون لوله هایی که لوله بخاری ازش میره توی اتاق آب گرفتم!! و در نهایت رادیاتور نو رو بستم و همه اتصالات رو بستم و آب کردم.
    خلاصش این که لوله بالای رادیاتور رو هم از رادیاتور و هم از ترموستات بازش کردم کامل
    لوله زیر رادیاتور رو فقط از خروجی رادیاتور باز کردم و سر دیگش بسته بود.
    لوله رفت بخاری (سمت چپی) رو از لوله ای که زیر منیفولد هست باز کردم (به یه زانویی پلاستیکی بسته شده بود)
    لوله برگشت بخاری (سمت راستی) که به یه لوله برنجی می خوره رو باز کردم.
    حالا از 3 تا از اتصالا نشتی دارم.
    اولی لوله بالای رادیاتور در محل اتصال به رادیاتور!
    دومی لوله بالای رادیاتور در محل اتصال به ترموستات! (یعنی هر دو سر لوله بالایی!)
    سومی لوله رفت رادیاتور بخاری در محل اتصال به زانویی پلاستیکی زیر منیفول
    هر سه تا هم خیلی سفت کردم! در حدی که می ترسم لوله بالایی رادیاتور بشکنه اگه سفت تر بشه!
    توی عکس اونایی که نشتی دارن با ضربدر قرمز و اونایی که ندارن با تیک سبز نشون دادم! فقط یکی از نشتی ها توی عکس نیست اونم سر دیگر لوله رفت به رادیاتور بخاری هست که به زانویی میخوره.

راستش یکی از دوستان مکانیک قبل از این که این کار رو شروع کنم گفت این بست ها (همینا که در عکس مشخصه) یک بار مصرفه! و اگر باز شد دیگه باید عوض بشه! ولی من چون چند بار جنت پایین رو باز کرده بودم و بسته بودم و نشتی نداشت فکر کردم اشتباه می کنه.

دوست گرامی همونطور که عرض کردم با باز و بسته کردن اتصالات کهنه امکان نشتی بسیار بالا میره بخصوص که اون جرم ها خودش مانع نشت بودن و حالا نیستند و ضد یخ هم نفوذ پذیری بیشتری داره با این حال شانس اوردید که فقط از رابط ها است و بست های فنری زود خاصیتشون رو از دست می دند خوب شده که چک کردید وبرطرف می کنید

6. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    اصفهان-تهران

پيش فرض

این بستها هیچکدوم یکبار مصرف نیست ! برای اطمینان خاسر میتونی یه مقدار چسب مزدا (طوسی) دور لوله بزنی و شلنگ رو بذار تو لوله و بست رو ببندی ....

دوست گرامی همونطور که عرض کردم با باز و بسته کردن اتصالات کهنه امکان نشتی بسیار بالا میره بخصوص که اون جرم ها خودش مانع نشت بودن و حالا نیستند و ضد یخ هم نفوذ پذیری بیشتری داره با این حال شانس اوردید که فقط از رابط ها است و بست های فنری زود خاصیتشون رو از دست می دند خوب شده که چک کردید وبرطرف می کنید
    ممنون از پاسختون.
    احتمالا جنت بالا رو عوض کنم و چسب هم برای محکم کاری بزنم.
    چون این بست های فنری رد انداخته روی جنت و دیگه با این لوله جدید رادیاتور و لوله خروجی پوسته ترموستات که رسوب داشت دورش و پاکش کردم آب بندی نمی شه ظاهرا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام.من یه سمند EF7 دوگانه دارم.400 کیلومتر کارکرده.وقتی توی ترافیک با دنده 1 راه میوفتم ماشین کپ میکنه و اصلا حرکت نمیکنه یا هرچی گاز میدم خیلی آروم حرکت میکنه .توی سربالایی خیلی بدتر میشه.با گاز و بنزین هم فرقی نمیکنه.به نظر شما ایرادش چیه؟
    یه مورد دیگه اینکه وقتی روغنو چک میکنم مقدار روغن از ماکزیمم بالاتره و حتی تا تا قسمت میله ای سیخ هم میرسه باید روغنو کم کنم یا ایرادی نداره(همون روغنی که کارخونه ریخته)؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

چون این بست های فنری رد انداخته روی جنت و دیگه با این لوله جدید رادیاتور و لوله خروجی پوسته ترموستات که رسوب داشت دورش و پاکش کردم آب بندی نمی شه ظاهرا.
    داداش من ... ما روزی 100 تا ازین لوله ها باز و بست میکنیم : )) ! شما اول ببند .... بعد برو عوض کن اگر نشتی داشت

10. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    اصفهان-تهران

پيش فرض

داداش من ... ما روزی 100 تا ازین لوله ها باز و بست میکنیم : )) ! شما اول ببند .... بعد برو عوض کن اگر نشتی داشت
    اتفاقا اومدم پاسخم رو اصلاح کنم می خواستم بگم بهتره یه جوری بدون چسب حل کنم این قضیه رو. آخه بالاخره ممکنه لازم بشه این لوله رو دوباره باز کنیم. اگر با چسب فیکس بشه بعدا مشکل ساز نیست؟
    من با خود بست مشکلی ندارم، با حنت مشکل دارم که خشک شده یه کم و فرم بست فنری رو گرفته.
    اتفاقا یه کم که جنت گرم شد دوباره سفت ترش کردم اما دیگه بست به نهایتش رسید! و دیدم دوباره زیرش سبزه روی موتور. یعنی جنت بالای رادیاتور اون سمتیش که به رادیاتور میخوره الان آب بند شده، ولی سمت ترموستات همچنان نشتی داره. و اون لوله رفت بخاری هم آب بند شده. الان تنها مشکلم همون سمت ترموستات هست که تا آخرش سفت شده و همچنان آب میده.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

بستش رو عوض کنی درست میشه عزیز .... از اون بستهای گازی بگیر بنداز ...

Last edited by sourena; 27-07-2014 at 23:12.

13. 2 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    وقتی شیلنگی باز میشه باید بعدش دقیقاً جای اولش وصل بشه و بستش هم دقیقاً جای اولش وصل بشه .

اگر شیلنگ تو جاش کمی بچرخه یا کمی عقب جلو نصب بشه یا بست دقیقاً رویِ جای اولش وصل نشه احتمال نشتی زیاده .
    ==========================================

راهِ دوم اینه که محل نصب شیلنگ با سمباده ی نرم کاملاً صاف بشه و داخل گلوی شیلنگ هم تمیز و نرم بشه و بست هم باید جای اولش وصل بشه .
    اگر بست از نوع فنری هست ( مثل ماشین شما ) بهتره کمی با انبردست تابیده بشه تا کمی ( حدود 3 میلیمتر ) کوچیکتر بشه تا قوی تر بشه اما نباید حالتِ دایره ایش رو از دست بده وگرنه شیلنگ رو درست نمیگیره"پ.

علتِ اینکه با باز کردنِ شیلنگِ قدیمی نشت میده اینه که با باز کردنش قطعات ریزی ازش جدا میشه چون به لوله چسبیده . کلی هم رسوب دور لوله و شیلنگ جمع شده که با جابجا شدنِ شیلنگ باعث درست قرار نگرفتنِ شیلنگ روی لوله میشه و نشت میده .
    میتونین هم همونطور که دوستمون ..,.. گفتند بستها رو عوض کنین
    بهترین نوعش این هست که استاینلس استیل هست ( فولاد زنگ نزن ) که آهنربا اصلا جذبش نمیکنه و صد سال دیگه هم خراب نمیشه
    http://www.google.com/search?hl=en&tbm=isch&ie=ISO-8859-1&q=Clip+hose+steel+stainless

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 28-07-2014 at 00:40.

15. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •