ولی مال من که همه چی اش ردیفه... مشکلی هم نداره...به همین راحتی هم نمیشه باهاش رفت به OIII
باید کار با FMC رو بلد باشی که من باید برم یاد بگیرم...
ولی مال من که همه چی اش ردیفه... مشکلی هم نداره...به همین راحتی هم نمیشه باهاش رفت به OIII
باید کار با FMC رو بلد باشی که من باید برم یاد بگیرم...
[QUOTE=Mool Tee;6087593]این بازی ارزش خریدن داره>بعد ازش خسته نمیشی 2 بار بازی کنی؟چه لذتی توش هست؟
دوست عزیز , اگه شما عشق خلبانی باشی , خسته که هیچ بلکه با هر پرواز بیشتر عاشقش میشی![]()
جداً همه چیش ردیفه ؟می تونی یه عکس از پنل بگیری بزاری ؟ الان منم عکس میگیرم می ذارم !
هر 6 تا 747 تاش پنلاش سیاهه![]()
سلام داش بهرام
راستش نمی دونم , فکر کنم این از اون مشکلاتیه که یک در هزار پیش میاد .
اینطوری که نوشتی خیلی چیزا می تونه مشکل داشته باشه , مثلا می گی ویندوز عوض کردم یا بعد از سرو غذا قطع میشه .
تو ویندوز قبلیه هیچ مشکلی نداشتی ؟
شاید کرکش خراب شده باشه . کرکش رو دوباره نصب کن .
خودتم می دونی امتحان دارم که دیر پست میدم .
ولی اینجا اساتید زیاده , ما که هیچیم![]()
قربون معرفتت داش امیر ، سلام ، تو ویندوز قبلیه اصلاً همچین مشکلی نداشتم ! ولی جدیداً بعد از سرو فود یا نوشیدنی اینجوری میشه !
نمی دونم ، الان دوباره نصبش می کنم ، موفق باشی در جنگ های پیش رو در مسیر امتحانات
آقا اینم PMDG که امروز نصب کردم !
![]()
Last edited by DonFidelio2; 11-05-2011 at 22:19.
سلام
ممکنه لینک مستقیم برای دانلود MFS Accelerator یا Gold رو معرفی کنید.
خیلی ممنون
آقا من از وقتی که اینو نصب کرده بودم ، ریست نکرده بودم سیستم روبه همین خاطر الان که ریست کردم همه چی درست شد ، پنلشم کار کرد ، یه دوری ام زدم باهاش تا رشت و اونورا
ولی چقدر کار کردن باهاش سخته
کار کردن با FMC چطوریه بچه ها ؟ بعد این چقدر باحاله ، بر می گردم درو باز می کنم ، شیشه بالا و پایین میشه ، کلاً خیلی نسبت به بقیه بهتره !
لینک مبدأ سایتش برای دانلود سایر هواپیماهاش چیه ؟؟ PMDG
پ.ن:رسماً حرفم رو پس میگیرم ، حتماً دانلود کنید .
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
دوست عزیز نمی دونم منظورت رو درست گرفتم یا نه ، اینایی که گفتی واسه فلایت سیمولاتوره یا نه ؟
ما اینُ داریم به هر حال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DonFidelio2; 11-05-2011 at 22:19.
روش نصب محصلات PMDG
در داخل فولدر کرک برنامه ایی به نام EnableButton است آنرا اجرا کنید و بعد شروع به نصب کنید میبینید که دکمه next فعال شده و میتوانید فرایند نصب را کامل کنید
چند تا نکته
در پوشه کرک 747 یک فایل dll وجود دارد که باید آن را در مسیر
Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\PMDG\dlls
نصب کنید وگرنه صفحات نمایش هواپیما روشن نمیشود
در md 11 بعد از نصب , برنامه PMDG_MD-11_FSX(6C).reg را اجرا کنید تا کد را به رجیستری شما اضافه کند و به صورت دستی هم به این مسیر بروید و کد داده شده را بنویسید
aircraft.cfg from X:\..Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\PMDG_MD11\ and PMDG_MD11F
و در خط زیر کد را بنویسید
[AFDSAuth]
---BEGIN SHA1---
6C5C0C61209E5C8B6C49C0CBCD2526CD2A526C28
---END SHA1---
و فایل را سیو کنید
نکته مهم: در ویندوز 7 فایل رجیستری را اجرا نکنید بلکه به این مسیر در رجستری بروید
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\
Abraxis\TheftTracking\MBZ\htvz1]
و این کد را 6C5C0C61209E5C8B6C49C0CBCD2526CD2A526C28
بنویسید و بعد همچنین این کد را مثل ویندوز xp که در بالا گفتم در فایل
aircraft.cfg from X:\..Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\PMDG_MD11\ and PMDG_MD11F
و در خط
[AFDSAuth]
---BEGIN SHA1---
6C5C0C61209E5C8B6C49C0CBCD2526CD2A526C28
---END SHA1---
بنویسید و اجرا کنید
مهم: 747 را همزمان با md11 نصب نکنید
[QUOTE=amir_0098;6087889]
ممنون. من که خودم عشق پروازم.![]()
مرسی ، واقعاً عالی بود توضیحاتت
حالا این PMDG_MD11 لینک تورنتش رو از کجا میشه پیدا کرد؟
ویرایش: آقا مثل اینکه کلید هایی که تو کیبورد هست ، برای این PMDG فرق می کنه ! اگه کسی لیست جدید دکمه ها(کلید ها) رو داره بزاره بقیه ام استفاده کنن . مرسی
Last edited by DonFidelio2; 13-05-2011 at 23:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)