مشکل از افزونه بابیلون هست.شما باید بری تو options>add-ins اونجا بابیلون رو حذف کنی.
مشکل از افزونه بابیلون هست.شما باید بری تو options>add-ins اونجا بابیلون رو حذف کنی.
سلام
کلمه ای رو که میخواهید پیدا کنید,تو متن با ماوس تون اون رو انتخاب کنید بعد ctrl+f رو بزنید تو قسمت find باید جلوی قسمت find what کلمه ای رو که می خواهید نوشته شده باشه.بعد از منوی find in گزینه main document رو انتخاب کنید.حالا باید تو تمام متنتون این کلمه مشخص شده باشه.
Last edited by Dew Drop; 16-08-2010 at 21:36.
کسی کمکی راه حلی چیزی نداره ؟
این روش کلمه های تکراری رو مشخص (های لایت) نمیکنه.
راه دیگه ای نیست؟
من یک مکافاتی با این ورد دارم:
وقتی می خوام یکsectionجدید بزنم در ورد 2007
بر روی گزینه contonius می زنم، ولی ورد یک صحفه اضافه می کنه!!
چه کار کنم که اضافه نکنه؟
ایا برنامه ای هست که نشون بده کیبورد روی فارسیه یا انگلیسی ؟
برای همه ما پیش اومده که منتی رو تایپ کردیم و بعد دیدیم که زبانی که میخواستیم تایپ نشده و همه زحماتمون به باد رفته. مثلا خواسیم بنویسیم سلام شده sghl این مشکل بخصوص در مورد متن های طولانی خیلی اذیت میکنه.
ایا برنامه ای هست که موقع تایپ کردن (مثلا اولش) با یه صدا یا... هشدار بده که کیبورد روی فارسیه یا انگلیسی ؟
سلام
من 2 تا مشکل با Word 2007 دارم:
1-وقتی که حاشیه میذارم برای صفحه موقع پرینت گرفتن،یکی از خط های حاشیه رو چاپ نمی کنه(بالا،پایین،چپ،راست)
این پیغامم میده:
2-وقتی میخوام تو یه متن فارسی انگلیسی تایپ کنم اینجوری میشه:
das یاذانبئ،
یعنی حتی اگه وسط خط هم باشم باز کلمات انگلیسی میان سر خط!
Last edited by golabi2; 17-08-2010 at 11:55.
اقا یه مشکل
من یه افیس 2007 رو سیستم نصبیدم
همون کارایی که رو 2003 برای فارسی کردن اعداد می کردم روو 2007 که انجام میدم ، جواب نمیده.
من چی کار کنم.
در ضمن ویندوز هم سون هستش
جای دیگه هم توو انجمن گذاشتمش ولی جواب ندادن
سلام دوستان
من با یک فونت عربی به نام Scheherazade که همون فونت عثمان طه است متنی رو تایپ کردن ولی متاسفانه هنگام پرینت، به صورت علامت ها و سمبل های پرینت می شه. ممکنه دوستان راهنماییی بفرمائید.
پرینتر من هم HP p1006 هست
ويندوز Vista
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)