من بیچاره شدم.یک میل زدم به اونی که حمله میکنم گفتم کل ترایبم پشت منن.خالیه بدی بستم الان توش موندم![]()
این جنگ منم با حال شده.اینجارو با راند اشتباه گرفتم![]()
من بیچاره شدم.یک میل زدم به اونی که حمله میکنم گفتم کل ترایبم پشت منن.خالیه بدی بستم الان توش موندم![]()
این جنگ منم با حال شده.اینجارو با راند اشتباه گرفتم![]()
ببینم کی به علیرضا حمله کرده؟یارو میل زده به من اگر بخواید نوبلش کنیم باهاتون در میفتیم.
بردیا می تونی به این دهکده اسکوت بفرستی
401|710
i find it hilarious for someone like you to post any threats. I mean you have no defense at all and you are far away from any of your mates to get support in useful time.
moreover, I already crushed the other day your so called defense and already took tons of resources. so, instead of you begging me to stop, you are making threats..... hmmm. well, maybe this strategy works woth others, but I am not at all impressed. not a bit!
so, listen here: the only reason for which you are still there, is because our tribes agreed a NAP. I had my doubts from the start that this is not a good agreement for us, but fortunately for you it's not my call.
منو حلال کنین.یارو دهه منو بد جوری می خواد![]()
این جواب مردک وحشی به میل خشن من بود.سوکسم کرد![]()
اسمت تو بازی چیه؟بگو برات ساپورت بفرستم.اسم طرف رو هم بگو.
بردیا می تونی به این دهکده اسکوت بفرستی
401|710
نه بزار ببینم این دفعه چه جوری میاد.آخه 500-600 تا سرباز داره.
اگه بشه می خوام باهاش صلح کنم.![]()
متاسفام خیلی بهم حمله شد من تریپم رو عوض میکنم اگه شما کمک خواستید کمکتون میکنم
همه با ما دشمن شدن.
این amir teimoori هم دیروز 12000 امتیاز داشت امروز یه روستاش رو از دست داده شده 5000 امتیاز.
بهتره زودتر اسم ترایب رو عوض کنیم.شاید یه سری دشمنا پیدامون نکنن. !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)