انقده حالم گرقته شد که ننوشتم 1 گل خوردیم.ولی نزاشتیم به 5 دقیقه برسه.1-1 کردیم.رائووووووووووول
GooooooooooooooooooooooL
انقده حالم گرقته شد که ننوشتم 1 گل خوردیم.ولی نزاشتیم به 5 دقیقه برسه.1-1 کردیم.رائووووووووووول
GooooooooooooooooooooooL
یه سایت پیدا کردم که همه شبکه های ایران رو آنلاین نشون میده.با کیفیت عالی.ولی سرورش از آمریکاست.یعنی از ماهواره میگیره.تا بازی میخواست شروع بشه شبکه 3 زد تصویر رو خراب کرد.
ولی زنده باد گوگل.یه search کردم.درس حسابی تر از هر دفعه.یه سایت پیدا کردم که بازی ها رو آنلاین.اونم از 7.8 تا سایت پخش یمیکنه.کیفیش زیاد خوب نیست.ولی بهتر از هیچیه...
الان هم دارم آنلاین و live بازی رو نگاه میکنم: دی
ای بابا این چه وضع بازیه که ارائه میکنن.
اصلا خوب بازی نیمکنن و فعلا بهترن ما رائول بوده ولی بابا این چه وضع بازی کردن که هیگواین انجام میده حالم گرفته شد.
جان ما اون پنالتی رو نگاه کنید خوب معلوم بود که کوچکترین ضربه پنالتی هستش حالا اون هاینزه که چندین باره داره پنالتی میده و باز هم اشتباه اون بود که گل دوم بود اصلا حالم گرفته شده خدا کنه وسلی و روبن بیان خیلی بد داریم بازی میکنیم.
خدایا کمکمون کن
گل دوم رو که 10 دقیقه پیش خوردیم.الان نزدیک بود سومی رو روی یه ضربه آزادبخوریم.انگار کاسیاس توپ رو از تو گل بیرون آورد.ولی خدا رو شکر دارور گل نگرفت....
Last edited by saman65; 05-10-2008 at 23:21.
اوه.عجب شوتی زد رائول.حیف شد....
Goooooooooooooooooooooooool
Goooooooooooooooooooooooooooooooooool
رائول گونزالس باز بازی رو مساوی کرد
2-2 نیمه اول تمام
زنده باد رائول
چه میکنه این رائول
بهترینی رائول
عجب معرکه ای رائول
بینظیری رائول
ای شاهزاده مادرید ای رائول
باز هم رائول
خدایشش نگاه کنید کسی تو همچنان موقعیت سختی با ان همه دفاع میاد یه پا دو پا میزنه و گل کسی میتونه غیر رائول نه خدایش کسی میتونه جز رائول
خدا رو شکر نیمه اول مساوی شد
نیمه دوم باید بهتر باشیم.
خدایا دفاعمون رو خیییلی خوب بگردان
نیمه اول بخیر گذشت!
ایول به رائول...با این گل دومش رید به این م.م!:د ی..
مردیکه..توپ دسته رئاله و میگه عجب بازی میکنه اسپانیول!!!!
البته در کل رئال ضعیف بود و دو گلش رو روی نبوغ رائول زد...
ولی جدا باید یه فکر اساسی برای دفامون بکنیم...خیلی ضعیف بودن...اصلا با کاسیاس هم هماهنگ نیستن..!
THE GREAT RAUL
باور کردنی نیست رائول
نیمه اول بازی که چندان خوب نبود برای ما و تمام جور تیم رئال رو رائول به تنهایی کشید.
خدا خیرش بده عجب بازی کرده رائول فقط اگه روبن و وسلی هم بیان فکر کنم بهتر از این بشیم.
گاگو جان کلا هماهنگ نیستن میبینی اونقدر راحت میان جلو که حرصم میگیره نپرس اخه مرتیکه ها یه کم هم فکر کنید اون از هاینزه که فقط بلده خطا کنه و پنالتی بده اون راموس که فقط خطا میکنه گرچه قبولش دارم ولی این بازی بجز پاس گلش خوب بازی نکرد و دیگر اینکه اصلا په په راضی کننده نبود و تنها کانا به نظر من خوب بود خط میانی هم که هیگواین ...بود به بازی و دلارد هم چندان خوب نبود و تمام جور خط هافبک به عهده دیارا بود و حتی رافا هم خوب بازی نکرد .
حمله هم که عشق است رائول و نیستلروی داشت چمن ها رو میشمرد. گرچه یه لحظه برای فن گل کافیه تا نشون بده کیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)