آقا يكي به ما يه آدرس بده ما يه هارد 60 بگيريم !!!
با قيمت مناسب !!! همون قيمت پدرام !!! 100 تومن ...
آقا يكي به ما يه آدرس بده ما يه هارد 60 بگيريم !!!
با قيمت مناسب !!! همون قيمت پدرام !!! 100 تومن ...
دوست عزيز با پ. خ برات فرستادم....
من كه هر پستي دادم كه اسم يه جايي توش نوشته شده بود جناب aQoa ترتيبش رو داد !!!!
ميگويند تبليغات ممنوع ميباشد !!!!
من نميدونم پس اين تبليغات بالاي صفحه چيه؟؟![]()
مادربورد های jasper و falcon تفاوتی جز داغ کردن ندارن که ؟؟؟؟؟
ممنون
در فالکون cpu 65 نانو متری ولی در جاسپر گرافیک هم 65 نانو متری که این باعث می شه گرمای کمتری در کنسول ایجاد بشه.یک تفاوت دیگم درباره ی برق ورودی کنسول هست که توی مدل های قبل 200 و 175 وات بود حالا در جاسپر به 150 وات تغیی کرده .موفق باشید دوست عزیز![]()
Last edited by S.Y.K; 22-03-2009 at 09:47.
جدي ؟ ايولا !!خوب این قیمتی که شما گرفتی عالیه
چون من قیمت دارم
120 گیگ 170 تومان
هارد اکبنده یا دسته دوم ؟
اصله ؟
درست کار میکنه ؟
من 120 گيگ گرفتم 80 تومن درست كار ميكنه 6 تا بازي ريختم روش
فقط نميدونم دست دوم هست يا نه چون موقعي كه رفتم تو Setting زده بود 107 GB به فروشنده گفتم گفت همه هارد ها
همينه و يه سري برنامه و ... + آپديت جديد اينقدر از فضاي هارد رو گرفته
اصلم هستش
آره.منم موقعی که می خواستم هاردمو چک کنم زده بود 105 گیگ.ولی پرسیدم گفتن همی طوری![]()
آدرس رو تو پروفايلتون گذاشتم![]()
سلام دوستان من میخوام در حدوده 400 خرج کنم موندم psp بارم 16 گیگ بخرم یا xbox 360 حالا نظر شما چی هست نظظرتون برام مهم هست و چند سوال داشتم اون هارد تو xbox 360 به چه دردی میخوره براب سیو بازی یا... و معمولا چند گیگ میخرین دیگه اینکه جریان این dvd و divix چیه که میگین چیه آیا با خرید یه xbox 360 معمولی میشه بازی xbox360 540 هزار تومانی را اجرا کرد و قیمت هر بازی چنده آیا xbox 360 کپی خور شده یه سری اطلاعات به من بدین از کل پستهاتون تشکر میکنم ها ها ها
و یه سوال میدونم آرکد هارد نداره آیا نداشتن هارد خیلی چیز مهمی هست یعنی بازی با گرافیک بالا و خوب اجرا نمیشه و چون پریمیوم گرونه نمیتونم بخرم پس گذینه درست آرکد است آیا چیز بدرد بخوری هست و مال کجا را بگیرم یکم در موزد آرکد توضیح بدین چون 5 فروردین میخوام به جمع شما اضافه شم و بگید هارد کجا استفاده میشه
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)