تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 511 از 616 اولاول ... 11411461501507508509510511512513514515521561611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,101 به 5,110 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت safayian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ما که معاف شدیم رفت!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فک کنم 1 سال
    فک نمی کنم ، یکم زیاده انگار !

منظورم اینه مشکل سربازی نداشته باشه ، نه سازمان سنجش یا وزارت علوم و ...

داره خودمونی میشه hosein_000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اگه متولد فروردين تا آبانماه 1372 هستین که شهریور 90 دیپلم گرفتین باید خودتون رو معرفی کنید
    من خرداد دیپلم گرفتم...رشتمم ریاضیه ....
    دوست عزیز من همچین سوالی رو تو چند صفحه قبل ( 505 ) کردم و جواب شنیده شد که شما مشکلی برا رفتن به دانشگاه ندارین .....همینه که ادم گیج میشه دیگه....هر کی یه چیزی میگه
    اگه خرداد دیپلم بگیری یا شهریور فرقی داره؟

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

فک نمی کنم ، یکم زیاده انگار !

منظورم اینه مشکل سربازی نداشته باشه ، نه سازمان سنجش یا وزارت علوم و ...
    دوست عزیز دانشجوی انصرافی یا اخراجی 1سال فرصت داره خودشو معرفی کنه حالا تو این 1سال اگه دانشگاه قبول شه میتونه بره

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

5. این کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام ، می شه بگید مدرک پیش دانشگاهی خودتون رو کی گرفتید؟
    سلام.
    من همون خرداد 90 درسم تموم شد و امسال سال دوم کنکورم بود.
    پستمو دوباره نقل قول میکنم که دوباره دنبالش نگردید:
    گفتن تا آخر شهریور باید اقدام کنیم (متولد سه ماهه دوم 72 ) تا غیبت نخوریم ، ما چقدر زودتر باید اقدام کنیم؟تا روز آخر درسته دیگه؟ثبت میشه تو سیستم و دیگه لازم نیس چند روز تا تهران بره دیگه؟

مراحلش چیه؟چون مثل اینکه از سال قبل عوض شده و خودمون باید اقدام کنیم نه دانشگاه؟اول باید دانشگاه ثبت نام کنیم بعد شروع کنیم؟خود دانشگاه انجام نمیده؟

ممنون
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز دانشجوی انصرافی یا اخراجی 1سال فرصت داره خودشو معرفی کنه حالا تو این 1سال اگه دانشگاه قبول شه میتونه بره

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
    چرا من فک می کردم یه ماهه ؟ اون موقع که کنکور سراسری ثبت نام کردم یه ماه بود ، قانون جدید اومده ؟

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

چرا من فک می کردم یه ماهه ؟ اون موقع که کنکور سراسری ثبت نام کردم یه ماه بود ، قانون جدید اومده ؟
    بله قانون جدیده اتفاقا منم چند روز پیش انصراف دادم رفتم نظام وظیفه گفتن 1 سال فرصت داری

9. این کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام.
    من همون خرداد 90 درسم تموم شد و امسال سال دوم کنکورم بود.
    پستمو دوباره نقل قول میکنم که دوباره دنبالش نگردید:

ممنون
    مشکلی برای ثبت نام ندارید دوست عزیز!

11. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مشکلی برای ثبت نام ندارید دوست عزیز!
    سلام.
    بله میدونم همون طور که گفتم:

گفتن تا آخر شهریور باید اقدام کنیم (متولد سه ماهه دوم 72 ) تا غیبت نخوریم ، ما چقدر زودتر باید اقدام کنیم؟تا روز آخر درسته دیگه؟ثبت میشه تو سیستم و دیگه لازم نیس چند روز تا تهران بره دیگه؟

مراحلش چیه؟چون مثل اینکه از سال قبل عوض شده و خودمون باید اقدام کنیم نه دانشگاه؟اول باید دانشگاه ثبت نام کنیم بعد شروع کنیم؟خود دانشگاه انجام نمیده؟

ممنون
    تا آخر شهریور وقت دارم ، سوالم اینه اولین جایی که مراجعه کنم بعد ثبت نام دانشگاه که کارام راه بیفته کجاست؟خود دانشگاه یا پلیس +10 یا ... ؟

بعد اینکه تا خود روز 31 شهریور وقت دارم برای انجامش منظورم اینه با کامپیوتری شدن کارا من که مشهدم همین سی و یکم کارا راه بیفته اطلاعات ثبت میشه و غیبت نمیخورم یا از این مراحلی که باید بره تهران تایید شه و یه هفته طول بکشه هم داره؟ یعنی برای غیبت نخوردن تا آخر وقت اداری 31 شهریور وقت دارم یا چند روز زودتر باید شروع کنم؟ به عبارت دیگه مراحل چند روز طول میکشه؟ (البته میدونم کارا رو نباید برای لحظه آخر انداخت ، اما با توجه به دیر شدن ثبت نام میپرسم )

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام.
    بله میدونم همون طور که گفتم:

تا آخر شهریور وقت دارم ، سوالم اینه اولین جایی که مراجعه کنم بعد ثبت نام دانشگاه که کارام راه بیفته کجاست؟خود دانشگاه یا پلیس +10 یا ... ؟

بعد اینکه تا خود روز 31 شهریور وقت دارم برای انجامش منظورم اینه با کامپیوتری شدن کارا من که مشهدم همین سی و یکم کارا راه بیفته اطلاعات ثبت میشه و غیبت نمیخورم یا از این مراحلی که باید بره تهران تایید شه و یه هفته طول بکشه هم داره؟ یعنی برای غیبت نخوردن تا آخر وقت اداری 31 شهریور وقت دارم یا چند روز زودتر باید شروع کنم؟ به عبارت دیگه مراحل چند روز طول میکشه؟ (البته میدونم کارا رو نباید برای لحظه آخر انداخت ، اما با توجه به دیر شدن ثبت نام میپرسم )
    کی به شما گفته تا آخر شهریور مهلت دارید؟ متولدین ۳ ماه دوم سال ۷۲ تا ۹۱.۹.۱۸ مهلت دارند (انتهای پست اول این تاپیک هم گفتم ) ! در ضمن موقع ثبت نام دانشگاه یه برگه برای درخواست معافیت تحصیلی بهتون می ده و تشریف می برید پلیس +۱۰ براتون معافیت تحصیلی صادر می کنه! والسلام...!

14. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •