و اینها:
اصفهان-میدان نقش جهان-بهار 87
شیراز-سعدیه-بهار 87
شیراز-حافظیه-بهار 87
و اینها:
اصفهان-میدان نقش جهان-بهار 87
شیراز-سعدیه-بهار 87
شیراز-حافظیه-بهار 87
نمي خوايد جواب بديد برم بخرم؟
چه جوابي بديم آخه p۹۹۰ گوشي خوبيه.
از لحاظ ظاهري كه من خودم به شخصه خيلي باهاش حال ميكنم.
در مورد صداش هم ميتونم بگم كافيه و در مورد صداي هدفونش هم كه بعد از هك همتا نداره و در مورد دوربينش ميشه گفت خوبه همونطور كه نمونه عكسش رو توي پستهاي قبل از اين گذاشتم و در مورد كاراييش كه ديگه نميشه چيز زيادي گفت چون بايد خودت باهاش كار كني تا ببيني ولي انصافا گوشيه باهوشي از آب درومده!
ديگه ديگه ديگه... واينكه ميشه به ۵ حالت مختلف تكست نوشت ديگه خيلي باحاله و ديگر هيچ.
يه سري هم به آدرس زير بزن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا رو 990 گرفتید.
باورش سخته.
اگر میشه عکسهای اورجینال این دوتا رو بذارید ؟
Last edited by nakhordemast; 26-06-2008 at 01:21.
خیلی ممنونم جواب داد![]()
فقط نمیدونم چرا عقل خودم نرسید این کارو بکنم![]()
آره دادا با ۹۹۰ گرفتم باور كن.
بگو دست گيرندش درد نكنه
مگه وقتي روي نوشته بالاي تصوير كليك ميكني با اندازه واقعي نشون نميده؟
Last edited by hmdfkr; 26-06-2008 at 08:00.
سلام
آقا من یه ایرانسل انداختم روی گوشیم (p990) تا از اینترنتش استفاده کنم به شماره *140*3*5 درخواست دادم تا تنظیماتش برام بیاد حالا که اومده گفته باید ذخیره یا نصب بشه ، خوب هیچکدوم از این گزینه هارو ندارم . کجا باید ذخیره کنم ؟ چیکار کنم ؟
لطفا برام کامل توضیح بدید . ممنون .
خب تویmessaging اول inbox رو باز کن و یه پیام هست که اسمش auto setup یا یه چیزی شبیه به این هست اون رو که باز کنی خودش پیام save رو میده
در ضمن شمارش هم اینه *140*3*6# اونی که شما زدی تنظیمات mms هست
یه روش ساده تری هم هست برو به control panel\connections\internet accounts و از گزینه بالا new account رو بزن بعد data رو بزن,
حالا account name رو از خودت یه چیزی بده و برای address هم این رو بده:mtnirancell بدون فاصله و دقیقا همینطوری که نوشتم.
بعد save رو بزن و بعد yes و بعد save حالا done رو بزن و حالا میتونی راحت وصل بشی.
اکانتی که خود ایرانسل میده یه تنظیمات پ ر و ک س ی چرت داره که سرعتت رو کم میکنه و بهتره از روش دوم بری.
Last edited by hmdfkr; 26-06-2008 at 10:55.
سلام دوستان.
من زياد با GPRS گوشيم روي P990 براي باز كردن صفحات كار نكردم.
ولي چند روزي هست كه ميخوام با P990 فروم رو باز كنم كه همش اين صفحه رو مياره.ميخواستم بدونم شما ميدونيد مشكل چيه؟ :
![]()
بابا عکاس ایول
اقا برای این حالت که روی موضوع اول فوکوس کردی و دورتر تار میشه باید چی کار کنم؟
ممنون میشم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)