SHSARMANDE FONT FARSI WINDOSAM KHARAB SHOD
AGHA MEHDI TO KODOM P[OST?
NICK NAME SHOMA TO COUMTER CHIYE VA KODOM SERVERHA MIYAY?
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
SHSARMANDE FONT FARSI WINDOSAM KHARAB SHOD
AGHA MEHDI TO KODOM P[OST?
NICK NAME SHOMA TO COUMTER CHIYE VA KODOM SERVERHA MIYAY?
نمیدونم نو کدوم پست. شرمنده اصلا یادم نیست چی کار میکردیم و تنظیماتش چیجوری بود
من نیکم Tikho و تو مستر بازی می کنم. البته کم.
سلام دوست عزیز من دوستم توی کنترل یوزرهای ویندوز سون اونو به هایج میبرد یعنی روشن میگذاشت دیگه هیچ بازی خوب اجرا نمیشد ولی اونو خاموش میکرد بازی راحت انجام میشد من تستش نکردم ولی اون اینجوری گفته بود شاید مشکلتون حل شه اگه حل نشد نسخه portable رو دانلود کن حجمش 150 مگ هست
دوستان اگه WALLER هستید و میخواین دونبال همه جور هک برای کانتر بگردید و پس از UP شدن SXE همش از کار میفته نیازی نیست بگردید برین توی سایتهر وقت SXE UP بشه این هم وال هک و AIMBOT هاش رو آپ میکنه تا با جدید ترین SXE بخوره اگه سایت دیگری میشناسین بجزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبگین تا بهره ببریم ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1سوال
چجوری میشه که بعضی بازی کن ها وقتی دارن کانتر بازی میکنن هرچی که تری میزنن میخره همون وسط نشونشون اما وقتی من تیر میزنم تیرا پراکنده میشه جایه دیگه هم ایو گفتم اما به من گفتن که باید در زمانی که تیر میندازی با زدن 5 کلید 5 تیر بندازی اما بازی کنان دیگه همیتوری VEL میدن و همه ی تیرا وسط خال میهوره یعنی با 1کلید 30تا تیر رو خالی میکنن اما وسط نشونه ممنون اگه رهنمایی کنین چجوری من میتونم این کار رو بکنم
بچه ها کسی از این WALL مربعی ها برا SXE 7.8 نداره اینی که من دارم به درد آشقالی میخوره دشمن داره میاد نشون نمیده وقتی که میاد جلوت بعد نشون میده اگه اینتوریه چرا با وال بازی کنیم اگه aimBOT هم برا SXE 7.8 دارین بزارین با آموزش چون من تا حالا 100 aIM برا SXE 7.8 گرفتم اما یاد ندارم راش بندام .
باتشکر از همه ی دوستان کانتر باز عزیز
واقعا متاسفم برا چی وال بزنیم ؟؟ لطفا دیگه از این چیزا اینجا معرفی نکن شما ها هستید سطح بازی رو میارید پایین
بچه ها یه سرور جدید اومده اسمش :
persian cs
217.218.60.98:27016
217.218.60.98:27015
سرور خوبیه لگش هم کمه یعنی مثل گیم زونه هم pub داره هم match
دوست عزیز در صورتی بازی خوبه که هیچ کس وال و ... نداشته باشه اما وقتی همه دارن ما با دفاع از حق خودمون هم که شده وال میزنیمتا والر ها ادب بشن
noob نباشیدوال چیه دیگه
![]()
شما یه cfg خوب از یکی بگیر همونجوری میشه!! اگه بخوای ماله خودمو برات آپ میکنم.چجوری میشه که بعضی بازی کن ها وقتی دارن کانتر بازی میکنن هرچی که تری میزنن میخره همون وسط نشونشون اما وقتی من تیر میزنم تیرا پراکنده میشه جایه دیگه هم ایو گفتم اما به من گفتن که باید در زمانی که تیر میندازی با زدن 5 کلید 5 تیر بندازی اما بازی کنان دیگه همیتوری VEL میدن و همه ی تیرا وسط خال میهوره یعنی با 1کلید 30تا تیر رو خالی میکنن اما وسط نشونه ممنون اگه رهنمایی کنین چجوری من میتونم این کار رو بکنم
سلام دوستان اقا مهدی یه سایت گذاشته بود که ویده کلیپهای بازیکنان معروف رو میگذاشت برای دیدن کار اونها ایا این سایت رو بازم معرفی مینکد چون الان گمش کردم
وال مال انسانهای که اصلا" بازی کردن رو بلد نیستند و رسم مردونگی رو بلد نیستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)