سلام
سوال تون را واضح تر بگید؟!
سلام
سوال تون را واضح تر بگید؟!
بالاخره ويستا 32 بيت 4 گيگ رم رو ساپورت ميكنه يا نه؟ روي ويستا 4 گيگ رو نشون ميده، ولي رو ي همون سيستم
ويندوز سون مينويسه : 4 گيگ نصب شده، 3 گيگ قابل استفاده! البته اينم بگم كه كارت گرافيك هم 1 گيگ رم رو بر مي
داره، ولي سوال من اينه كه آيا بعد كسر اون يك گيگ، 3 گيگ برا استفاده ويندوز ميمونه يا كه نه 1 گيگ الكي رو سيستم
نصبه و بعد از كم شدن اون يه گيگ كارت گرافيك، عملاً فقط 2 گيگ در اختيار ويستا ميمونه؟؟
سلام
بیشتر از 3.5 گیگ را نمیشناسه.
من تا الا نصب نکردم....میشه یکی به من بگه خوبه یا نه؟
بد نیست اگر sp 2 را نصب کنید بهتر هست.
در ضمن پیشنهاد میشه 7 را نصب کنید تا ویستا
من رو لپتاپم ویستا نصب هست و اورجیناله، 64 بیتی هست.
گاهی اوقت میشه، مثلا دارم یه کار عادی مثل چت انجام میدم، خسته میشم، بدون اینکه خاموش کنم میرم و 10 مین دیگه میام. میبینم ویندوز هنگ کرده!
نه Taskbar کار میکنه نه Task Manager بالا میاد...
مجبور میشم خاموش / روشن کنم.
راستی، راهی هست که کاری کرد تا وقتی Alt+Ctrl+Delete رو میزنی، مستقیم Task Manager بالا بیاد؟
یه مشکل دیگه هم دارم!!!!!!! گاهی اوقات، وقتی که دارم با windows media player آهنگ گوش میدم، از برنامه که خارج میشم، این به پخش خودش ادامه میده! در واقع انگار نامرئی میشه! و فقط باید با Task Manager گرفت Terminate کردش!!!
سلام
توی انجمن زیر تاپیک بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
salam man nemitonam to vista farsi benevisam chekar konam?
help me!
----------------------
آخیش داشتم خفه می شدم
خوب یه سری مشکل دیگه دارم
درایو صدارو نصب کردم ولی بازم صدا ندارم تو اکس پی هم همین طور بود ولی وقتی سوکت اس÷یکر رو یه بار می کشیدم و دوباره می زاشتم یه صفحه می اومد line out رو انتخاب می کردم وصدا درست می شد تو ویستا هر کاری کردم نشد
مشکب بعدیم اینکه ویندوز الکی دانلود می کنه چجکار کنم کاسپر به هیچ چیز اجازه استفاده از اینترنت رو نده مگر اون چیزی که من بگم
Last edited by p30pro; 13-03-2010 at 20:57.
سلام چند روزی این صفحه برام میاد زود زود
ویندوز هم سریالش اکتیو نشون میده(ویندوز غیر ارجینال هست)
حالا من چیکار کنم تا ویدوزم خراب نشه اپدیت کنم ؟؟
![]()
با سلام
دوستان من یک مشکل با نصب درایور روی ویندوز ویستا دارم.
مشکلم اینه که بعضی درایورها رو ویندوز نصب میشن اما نصب نمیشن یعنی وقتی دارم نصب می کنم تا آخر می ره ، آخرشم می گه نصب با موفقیت تکمیل شد اما بازم ویندوز سخت افزارمو نمیشناسه در ضمن Update Driver توی Device Manager هم درایرو نمی شناسه و پیدا نمی کنه ، حالا جالب اینجاست که من همین سخت افزارو روی ویندوز قبلیمم که دقیقا همین بود نصب کرده بودم اما الان که ویندوزمو عوض کردم دیگه نصب نمی شه، البطه یادمه دفعه قبلم این درایورو با بدبختی ریخته بودم اما الان همون کارا رو می کنم جواب نمیده، لطفا اگر کسی چیزی می دونه کمک کنه بدجوری لنگم.
سخت افزارمم بلوتوت البطه با یک کارت صدای قدیمی هم همین مشکو دارم اما اون مهم نیست.
درایورشم از اینترنت دانلود کردم (بلوتوت رو میگم) برای ویندوز ویستا و 7 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)