تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 510 از 827 اولاول ... 10410460500506507508509510511512513514520560610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,091 به 5,100 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مصطفي دنيزلي مربي پيروزي گفت با شكست سپاهان در اصفهان جام را به خانه مي بريم .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در حساسترين بازي ليگ فوتسال كشور تيم هاي شن ساي ساوه و استقلال امروز به مساف هم ميروند .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوان ريكلمه بازيكن ملي پوش ارژانتيني به دليل مشكلات خانوادگي از فوتبال كناره گيري كرد . !!!!

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط behroooz
    خوان ريكلمه بازيكن ملي پوش ارژانتيني به دليل مشكلات خانوادگي از فوتبال كناره گيري كرد . !!!!

عزيز اينو ديروز توي تلويزيون گفت جالب بود ! چون نشنيده بوديم براي مشكل خانوادگي هم از فوتبال اين ورزش پر درآمد خداحافظي كنند !

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

اشتباه عجیب داور برزیلی

یك داور فوتبال با اشتباهی فاحش در برزیل جنجال آفرید. این مضحك‌ترین حادثه تاریخ فوتبال محسوب می‌شود.

این داور در دیدار تیمهای سانتاكروز با سوروكابا در دقیقه نود تصمیم عجیبی گرفت.
    در حالی كه‌توپ از زمین خارج شده بود توپ جمع كن به جای آنكه توپ را به دروازه بان ‌بدهد آن را درون دروازه قرار داد.
    از طرف دیگر داور هم كه پشتش به صحنه بود تصور كرد تیم رقیب گل زده است و بنابر این قاطعانه در سوت خود دمید و گل را پذیرفت!
    اعتراض بازیكنان و تماشاگران نیز تاثیری در تصمیم داور نگذاشت و گل پذیرفته شد.
    این مضحك ترین حادثه تاریخ فوتبال محسوب می‌شود

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تيم هاي كره شمالي و ژاپن به فينال قهرماني نوجوانان اسيا صعود كردند .

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

قابل توجه هيلاري داف عزيز شما توي صندلي داغ به من تذكر ميدي بعد خودت ! (شوخي بيد )

و اما پنج هزار و صدمين خبر فوتبالي !
    ريكلمه:
    ديگر در تيم ملي آرژانتين بازي نمي‌كنم

--------------------------------------------------------------------------------

خوان رومان ريكلمه هافبك بازيساز تيم ملي آرژانتين از حضور در بازي‌هاي ملي كناره‌گيري كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ريكلمه بيست و هشت ساله ويارئال در اقدامي غافلگير كننده اعلام كرد به خاطر انتقادهاي پي در پي از عملكردش و نيز وضعيت سلامت جسماني مادرش ديگر حاضر نيست تيم ملي كشورش را همراهي كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

ليگ قهرمانان اروپا
    شكست هامبورگ با "مهدوي‌كيا" مقابل آرسنال

تيم هامبورگ در حاليكه ازمهدي مهدوي‌كيا 37 دقيقه مقابل آرسنال استفاده كرد ولي پذيراي شكست شد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در چارچوب مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا و از گروه هفت تيم فوتبال هامبورگ آلمان در Aol آره‌نا مغلوب آرسنال انگليس شد.
    در اين بازي مهدي مهدوي‌كيا از دقيقه 53 به جاي گاي دميل وارد زمين شد.
    گلهاي آرسنال توسط گيلبرتو سيلوا (12) و توماس روسيچكي (53) به ثمر رسيد و تك گل هامبورگ در دقيقه 90 توسط بو باكر سانوگو وارد دروازه ينس لمان شد.
    در بازي ديگر اين گروه زسكا مسكوي روسيه و پورتوي پرتغال به تساوي بدون گل رسيدند.
    هامبورگ در بازي بعدي روز 26 سپتامبر(4 مهر) ميهمان زسكاي مسكو است.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

دور اول جام يوفا
    نكونام 90 دقيقه مقابل ترابوزان بازي كرد

اوساسونا به تساوي رسيد

اوساسوناي اسپانيا در حاليكه 90 دقيقه كامل جواد نكونام را در تركيب داشت و 2 بر صفر از ميزبان پيش بود، در پايان به تساوي 2 بر 2 رضايت داد.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران( ايپنا)؛ در دور اول جام يوفا تيم فوتبال اوساسوناي اسپانيا در زمين ترابوزان اسپور تركيه به تساوي 2 بر 2 رسيد.
    جواد نكونام هافبك ملي پوش و ايراني اوساسونا 90 دقيقه كامل در بازي حاضر بود.
    اين بازي به دليل محروميت تيم ترابوزان از همراهي تماشاگران پشت درهاي بسته و بدون تماشاگر برگزار شد. اوساسونا در دقايق 21 و 52 توسط والدو و خوانلو به گل رسيد ولي ترابوزان در دقايق 55 و 88 توسط كارادنيز و اوموت بولوت بازي را به تساوي كشاند.
    بازي برگشت دو هفته ديگر در زمين اوساسونا برگزار مي‌شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

رنه سيموئز در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا):
    ساختار فوتبال پايه‌اي را تغيير خواهم داد

رنه سيموئز سرمربي برزيلي تيم ملي اميد كشورمان به همراه اميرهوشنگ مختاري مترجم خود در يك نشست دوستانه با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تك تك سوالات خبرنگاران را پاسخ داد كه اهم نكات آن از نظرتان مي‌گذرد:
    مطبوعات و تيم ملي دو ركن جدا نشدني ورزش هستند و اين محل كه خبرگزاري ورزش ايران نام دارد متعلق به رنه سيموئز سرمربي تيم ملي اميد و تمام بازيكنان ملي‌پوش كشورمان است.
    بنده هم بسيار خوشحال شدم كه مجموعه‌اي با اين وسعت كاري به مسائل پيرامون تيم ملي اميد و بازيكنان دعوت شده به اردوي آماده‌سازي آن اهميت مي‌دهد و حقيقتا احساس مي‌كنم در خانه خودم هستم.
    اين درست كه كار خبرگزاري گسترش و بسط اخبار مختلف در بين ساير روزنامه‌هاست، ولي قبول كنيد ما جزو يك خانواده هستيم و بايد يكديگر را كمك كنيم.
    وقتي مي‌خواستم به ايران بيايم گفتند؛ سيموئز با مطبوعات اين كشور به مشكل برخواهي خورد و آنها تو را به باد انتقادات گسترده مي‌گيرند؛ ولي وقتي آمدم ديدم اين صحبتها حقيقت ندارد و به راستي ما جزو يك خانواده هستيم.من يك سري اطلاعات دارم كه بايد براي تنوير افكار عمومي توسط مطبوعات به اطلاع مردم رسانده شود، پس اين رابطه بايد دو طرفه باشد و ما مكمل يكديگر هستيم.
    يعني سرمربي تيم ملي اميد ايران از انتقادات فني وارده هيچ هراسي را به دل راه نمي‌دهد؟
    به هيچ وجه؛ مثالي براي شما مي‌آورم، يك روز يكي از روزنامه‌نگاران معروف ايران كه به هيچ طريق راضي نبود سرمربي تيم ملي اميد بشوم براي مصاحبه دعوتم كرد و بنده پذيرفتم؛ اين مسئله براي ايشان غيرقابل تصور بود و گفت: روزنامه ما اينقدر شما را به باد انتقاد گرفته، ولي باز سيموئز با آغوشي گشاده دعوت ما را مي‌پذيرد؟ وقتي دليل اين همه مخالفت ايشان را جويا شدم گفت: اگر از شما تعريف مي‌كردم معروف مي‌شديد و به من چيزي نمي‌رسد؛ ولي به او گفتم اگر از تيم ملي اميد حمايت كنيد مي‌توانيد همراه با ما به سفرهاي مختلف اروپايي بياييد و اين براي شما نوعي پوئن محسوب مي‌شود، به نظر من هيچ فردي نبايد منتقد را دشمن خود بپندارد و براي پيشبرد اهدافش بايد تعاملي دوطرفه برقرار كند.
    مجموعه خبرگزاري ورزش ايران علاوه بر انعكاس اخبار مربوط به تيم ملي اميد مي‌تواند با ايجاد راهكار در مواقع لزوم مشاوري امين براي رنه سيموئز به حساب بيايد؟
    با كمال ميل مي‌پذيرم، ولي مجموعه خبرگزاري تنها بايد حامي برنامه‌هاي من هم باشد. در اين مواقع از مجموعه شما خواهش مي‌كنم به عنوان پل ارتباطي بين من و مردم مرا ياري كنيد.
    رنه سيموئز از ابتداي آغاز فعاليت حرفه‌اي در فوتبال چه در دوران بازيگري و مربيگري با كدام تيم ها كار كرده است؟
    فوتبال حرفه‌اي‌ام را از سن 13 سالگي در باشگاه‌هاي فلامينگو و بون سيدني شروع كردم وبعدها به فوتبال دانشگاهي و آكادميك وارد شدم؛ ولي در اكثر مواقع با مربيانم به مشكل برمي‌خوردم و با آنها دعوا مي‌كردم چرا كه مي‌دانستم از قبل براي ايام هفته چه تمريناتي داريم و تكراري بودن آنها برايم قابل هضم نبود.در سن 22 سالگي قرارداد باشگاهي‌ام را پاره كردم و براي تحصيلات دانشگاهي رشته تربيت بدني را پذيرفتم. پس از پنج سال با كسب مدرك كارشناسي در سن 27 سالگي به عنوان يك جوان وارد دنياي مربيگري شدم و در همان ابتداي كارم به امارات رفتم و با شيخ عمر، مدير باشگاه الامارات كه حسين كعبي و رضا عنايتي در آن عضويت دارند مذاكره كردم. ايشان معتقد بودند به عنوان بازيكن ـ مربي در كنار الامارات باشم و من نتوانستم اين خواسته را بپذيرم، زيرا كه دوست نداشتم در هيچ يك از مسئوليتهايم شكستي را ببينم.
    تيم ملي اميد ايران در ادوار گذشته و حال هميشه بهترين نفرات فوتبال ما را در اختيار داشته و جزو شانسهاي نخست حضور در المپيك به حساب آمده است ولي از سال 1980 كه تيم ملي به دليل برخي مسائل سياسي نتوانست در المپيك مسكو شركت كند تا سال 2006 نزديك به 30 سال است كه در حسرت المپيك مانده‌ايم و نتوانستيم جواز حضور در اين پيكارها را به دست آوريم. شما دليل اين نقيصه را چه مي‌دانيد و آيا قول مي‌دهيد با تيم ملي اميد ايران به المپيك راه پيدا كنيد؟
    مشكلات تيم‌هاي كوچك و بزرگ از آسمان تا زمين فرق مي‌كند،‌چرا كه ساختار فوتبال در آنها يك جور نيست و نمي‌شود اين دو را مقايسه كرد. پس از جام جهاني يادداشتي را نوشتم كه ديگر اين رويداد براي ايران تمام شد و بايد به دنبال دلايل ناكامي آن باشيم و اين با تعويض مربي و بازيكن حل شدني نيست و با طوري ديگري به اين مسائل نگاه كرد. همين تيم ملي نوجوانان ايران كه از رقابتهاي آسيايي حذف شد تا به حال چند ديدار با تيم‌هاي اروپايي و آمريكاي جنوبي انجام داده است؟ همين تيم‌هاي پايه‌اي هستند كه ساختار تيم ملي اميد و بزرگسالان را تشكيل مي‌دهند و نبايد آنها را پس از ناكامي به حال خود رها كنيم.مثال ديگري مي‌آورم؛ در تيم ملي اميد كه گفته بوديد بهترين بازيكنان ليگ را در اختيار دارد، حسين ماهيني بازيكن استقلال اهواز تنها دو بازي ملي و تجربه بين‌المللي در كارنامه خود دارد و اين براي تيم هاي پايه‌اي ايران يك فاجعه حساب مي‌شود. كشور جامائيكا جمعيتي حدود 5/2 ميليون نفر در خود جاي داده و تا ماداميكه به آن كشور نرفته بودم هيچ تيم فوتبال ليگ حرفه‌اي در آن وجود نداشت! ولي آمديم تيم زير 13 سال و زير 15 ساله‌هاي جامائيكا را به وجود آورديم و با انجام 50 بازي اروپايي و بين‌المللي در تمام دنيا به جام جهاني فوتبال راه پيدا كرديم، و اين كار هم دور از دسترس تيم‌هاي ملي فوتبال پايه‌اي ايران نيست و مي‌شود با اندكي برنامه‌ريزي كه مصطفوي آن را در دستور كار خود قرار داده به اين مهم دست پيدا كرد. زيرا كه تجربه بين‌المللي چيزي نيست بازيكن آن را ياد بگيرد بلكه بايد آن را به چشم ببيند و از نزديك لمسش كند.در ايران پيش از آغاز يك پيكار بين‌المللي، آسيايي و جهاني، 6 ماه قبل تيم ملي را تشكيل مي‌دهند و مي‌خواهند نتيجه هم بگيرد! اين در فوتبال امروزي امري محال است و بازيكنان تيم ملي نبايد تجربه بين‌المللي خود را از دست بدهند.مثالي ديگر مي‌آورم؛ تيم ملي اميد برزيل وقتي قصد شركت در رقابتهاي المپيك يا جام جهاني را دارد حداقل 80 بازي تداركاتي انجام مي‌دهد و در پيكارهايي كه پيش روي خود دارد شك نكنيد جزو سه تيم پاياني خواهد بود، ولي براي تيم ملي ايران كه به عنوان قدرت برتر فوتبال در آسيا به شمار مي‌آيد و مي‌خواهد در المپيك هم حضور داشته باشد شايد در مجموع 10 ديدار هم برگزار نشود و بااين تعداد بازي‌هاي تداركاتي كسي نمي‌تواند معجزه‌اي كند. ايران بازيكناني مثل طلا دارد كه نياز به رهبري مقتدر دارند و براي من خجالت‌آور است كشوري كه در آن مربيگري مي‌كنم 30 سال نتوانسته با المپيك راه پيدا كند.
    ما هم با نظر رنه‌سيموئز كه تيمهاي ملي فوتبال پايه‌اي كمتر ديدارهاي تداركاتي انجام مي‌دهند موافق هستيم ولي سوال اينجاست اگر اردوي مشتركي بين تيمهاي ملي اميد و بزرگسالان برگزار شود، مي‌توان اين نقيصه را برطرف كرد؟
    اين مساله خيلي مهم است و نبايد آن را ناديده گرفت. همان طوري كه اشاره كردم تجربه ديدارهاي تداركاتي را نمي‌شود به بازيكنان ياد داد، بلكه بايد اين كار را عملي و واقعي حس كنند. اگر پاسپورت بازيكني مثل روبينيو را با يكي از ملي‌پوشان اميد ايران مقايسه كنيد به اين ادعاهاي بنده خواهيد رسيد كه تيم‌هاي بزرگ و كوچك چه فرق هايي با هم دارند و نمي‌شود آنها را مقايسه كرد.
    در ايران آن طور كه بايد و شايد به ليگهاي نوجوانان و جوانان توجه نمي‌شود و تشعشعات اين عدم توجهات گريبانگير تيمهاي ملي پايه‌اي مي‌شود. آيا شما هم اين ايراد را به تشكيلات فوتبال ايران وارد مي‌دانيد؟
    با اين نظريه موافق هستم؛ خودم چهار سال در جامائيكا تلاش كردم تا اين رقابتها را راه‌اندازي كنم ولي همه اين نظريات را نمي‌شود يك جا انجام داد و بايد محله به محله به پيش برويم. ولي در حال حاضر با تيم ملي نوجوانان و جوانان كار نمي‌كنم و هيچ اشرافي به تمرينات آنها ندارم. اميدوارم با تمديد قراردادهايمان در ماه ژانويه كارهايمان را گسترش داده و براي تيم‌هاي ملي نوجوانان و جوانان ايران برنامه‌ريزي اصولي انجام بدهيم.
    امير قلعه‌نوعي پيش از عزيمت به تركيه همراه با تيم استقلال، درخواست كرد 5 ملي‌پوش به جاي مانده از اين كاروان همراه با تيم ملي اميد تمرين كنند تا از شرايط آرماني دور نباشند و در عوض 9 بازيكن تيم ملي اميد را براي اردوي بازي مقابل كره جنوبي به تيم بزرگسالان فراخواند؛ آيا از قبل شما مي‌دانستيد اين بازيكنان فقط تيم بزرگسالان را همراهي خواهند كرد و پيش از ديدار با كره جنوبي خط مي‌خورند؟
    برنامه ما برهمين منوال بود كه 9 بازيكن تيم ملي اميد فقط با تيم بزرگسالان تمرين كنند، زيرا كه از ميان اين بازيكنان تنها سيد جلال حسيني و مازيار زارع توانايي بازي در ميادين بزرگ را داشتند و كار قلعه نوعي را براي كنار گذاشتن اين بازيكنان تائيد مي‌كنم. فقط مي‌خواستم براي 9 بازيكن تيم ملي اميد انگيزه به وجود بيايد و با ميل و رغبت بيشتري در تمرينات تيم المپيك حاضر شوند.همين كار را هم براي بازيكنان تيم ملي جوانان انجام داديم، و در مقطعي آنها را براي شركت در تمرينات تيم ملي اميد فرا خوانديم.
    آيا پيوستن كلويز اوليويرا برزيلي به عنوان سرمربي جديد تيم ملي جوانان با پيشنهاد شما به فدراسيون فوتبال صورت گرفته است؟
    بله، چون نمي‌توانستم در دو تيم ملي جوانان و المپيك كار كنم به مسئولان فدراسيون فوتبال پيشنهاد دادم تا اوليويرا كه در تيم ملي جامائيكا همكارمن بوده را به ايران بياورند.
    حضور محمد پنجعلي در تيم ملي اميد و جواد زرينچه و احمدرضا عابدزاده در تيم ملي جوانان را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
    كار بسيار پسنديده‌اي است كه دستياران ايراني را براي كمك به بنده و اوليويرا دعوت به همكاري كرده‌اند، زيرا كه قرار نيست سيموئز و اوليويرا براي هميشه در فوتبال ايران حضور داشته باشند و بايد داشته‌هاي داخلي ايراني براي يادگيري از يك جا استارت بزنند. به طور مثال، برزيلي‌ها وقتي ديدند در ژيمناستيك حرفي براي گفتن ندارند با مربيان اوكراين و آلمان مذاكره كردند و آنها را براي آموزش به كشورشان آوردند و اين براي اين كشور و مربيان برزيلي افت ندارد و مشغول يادگيري هستند.
    كار پيوستن محمود ياوري به عنوان مدير فني تيم ملي اميد بلاتكليف باقي مانده و طبق شواهد امر، طرفين تمايلي براي همكاري ندارند؟
    به شخصه تمايل داشتم از تجربيات ايشان بهره بگيرم و در تيم ملي اميد استفاده كنم ولي اجازه دخالت به هيچ فردي را در كارهايم نمي‌دهم و حرف اول و آخر را خودم مي‌زنم. محمود ياوري هم تمايلي براي همكاري با تيم ملي اميد نشان نداد و مذاكره مسئولان فدراسيون فوتبال با ايشان نيمه كاره رها شد.
    در رقابتهاي غرب آسيا و المپيك آسيايي دوحه قطر آيا از سهميه سه بازيكن بزرگسالان هم بهره خواهيد گرفت؟
    صد درصد، سيد جلال حسيني كه از مرز زير 23 سالگي فراتر رفته به عنوان نخستين انتخابم است و تا پيش از آغاز اين رقابتها بنا به نياز تيم، دو بازيكن بزرگسال هم به جمع اردونشينان تيم ملي اميد اضافه خواهند شد.
    سرمربي تيم ملي اميد ايران تا چه اندازه‌اي به يادگيري زبان فارسي مبادرت ورزيده يا اينكه همانند برانكو تنها يك كلمه را فرا گرفته است؟
    با نظر فدراسيون فوتبال يك معلم خصوصي براي آموزش زبان فارسي دعوت به همكاري شده تا بتوانم با يادگيري زبان رسمي ايرانيها بهتر با بازيكنانم ارتباط برقرار كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •