وحید جان والا برو ببین من پست قبلیم رو تو این تاپیک کی زدم .
همه نظرشون رو دادن ؛ منم نظرمو نوشتم ؛ این دیگه نباید باعث ناراحتی کسی یشه .
حالا اگه به قول خودتون توی این همه نارضایتی که کاربران نوشتن یه نفر نظر خودش رو بگه و یا اعلام رضایت کنه این دیگه میشه تبلیغ ؟ و من میشم کارمند !
مشکل از اینجاست که ما حتا یه ذره هم تحمل نداریم یکی یه حرف خلاف نظرم ما بده ! حالا چه درست چه غلط هرکی باید بیاد نظرشو بگه دیگه
اگه چندنفر دائم بیان شکایت کنن مشکلی نداره و نباید قکر کنیم شاید از جای دیگه میخوان بیان نارضایتی رو بالا ببرن و نه هدفی دارن و نه به جایی وصل هستن
اما اگه یکی بیاد بگه من راضی هستم ؛ اونم تقریبا دیگه میشه کارمند پارست انلاین و هزارتا تهمت میزنین بهش و میشه تبلیغات چی .
نه دوست گلم ما باید رفتارمون رو درست کنیم و بتونیم در حداقل اندازه همدیگه رو تحمل کنیم و نظرات مخالفمون رو هم بشنویم.
حالا اصلا اینا همه هیچی ؛
یعنی چی آخه ، جاسوسی آدم رو میکنن که کجا هستی و چکار کردی
یعنی ما انقدر از خودمون شرف و انسانیت نباید داشته باشیم که اگه یکی حداقل یه زحمتی کشیده یا سرویسی داده که تونسته رضایت حداقلی رو بهت بده یک تشکر ازش بکنی که دلگرم بشه .
خیلی خیلی زور داره اصلا تو مخ من نمیره که چطور ممکنه یه نفر به خودش انقدر اجازه بده که بیاد این همه توهین کنه و بعد محکومت کنه که چرا تو رفتی تشکر کردی !
دلم خواسته تشکر کردم ؛ همین الانم شاید هیچکی دوست نداشته باشه یک تشکر خشک خالی بکنه از گرداننده های سایت که با هزینه شخصی و جیب خودشون این فضا رو فراهم کردن که چهار نفر دور هم تبادل نظر کنن و چهارتا چیز جدید یاد بگیرن.
من که هیچ وقت نمیگم شما چرا فلان کار رو کردین یا فلان کار رو نکردین ، چرا فلان حرف رو زدین ، چرا فلان شکایت رو کردین یا چرا یه قدردانی ساده هم از کسایی که براتون زحمت میکشن نمی کنیم ، چرا اصلا باید توی کارها یا رفتار ها یا اصلا نظرهای شخصی شما دخالت کنم
اصلا من چرا باید همچین اجازه ای به خودم بدم ! که به شما بگم چرا همیچین نظری داری ، خوب نظرته دیگه همین که میگی و در میون میگذاریش باید ازت تشکرم بکنم که یه آگاهی دادی ؛ هیچ فرقی هم نباید برام بکنه که نظرت مخالف من هست یا موافقم .
نکنین دیگه ؛ وجدانن زشته ؛ طرفت رو محکوم میکنی و هزارتا برچسب بهش میزنی که چرا فلان نظر رو داره میده ؟!!!
خب نظرشه دیگه ؛ قرار نیست همه نظرها مثل هم باشه ... آدما میشینن صحبت میکنن و ممکنه نظراتشون هم عوض بشه .
این خیلی زشته که بگی نظرتو نده ؛ سریع برچسب توطئه به طرف بزنی یا بگی داری تبلیغ میکنه .
واقعا زشته ؛ واقعا خجالت داره
بشینیم یکم با خودمون فکر کنیم ، اگه یکی نظری داد که خلاف ما بود باید طرف رو درجا خفه کنیم ، مگه ما موجودات وحش و جنگلی هستیم ؟
اگه فکر میکنیم انسان هایی هستیم که از خودمون شخصیت داریم ؛ ادعا تمدن یا فرهنگی میکنیم باید تحمل شنیدن و یا مکالمه با هر نظر مخالفی رو داشته باشیم.