تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 510 از 848 اولاول ... 10410460500506507508509510511512513514520560610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,091 به 5,100 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوستان نت چند روزکلن لینک می پره قطع وصلی 3روز هرروزم 4تا5بار لینک می پره مشکل ازچیه میتونه به مخابرات منطقه مربوط باشه
    برای منم همینجوریه ... من که چند روز هستش دنبال شرکت خوب میگردم فعلا ثبت نام کنم روی یک خط دیگه تا این قراردادش تموم بشه اونم وصل شد... حدود دو میلیون هزینه کردم توی پارس آنلاین هم بعضی وقت ها واقعا خوب بود ولی در کل با این قیمت و کیفیت این چند وقت اخیر ارزش نداره ...

2. 2 کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

واقعا پول تو جوب ریختن استفاده از پارس، من نمی دونم به این قیمتا چجوری رقابت می کنه!!!

4. 3 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

واقعا وقتی میبینید این همه قطعی داره این همه پینگش خرابه چرا موندید....قیمت هاشم سر به فلک میزنه !
    من دروغ میگم برید نظرات رو بخوندید در مورد پارس انلاین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر من برای کسی که گیم نمیزنه واقعا پارس آنلاین ارزش موندن نداره
    من فقط به خاطر پینگه که تو پارس آنلاین موندم که البته اونم مدتیه خراب شده ولی با این حال هنوز هم از سایر سرویس دهنده ها تو منطقه ما بهتره پینگش
    در کل انتخاب بین بد و بدتره

6. 3 کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

البته من برا شبانه موندم شرکتها دیگه یا شبانه ندارن یا سرعت محدوده

8. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من که ازشون تقریبا رضایت دارم بعد دوسال و خورده ای ، با اینکه یکمی وضعیت پینگ جدیدا خراب شده بازم پینگ پایین واسه بازی میتونم بگیرم با یک سری از ip ها
    بعد از نظر ترافیک مصرفی هم خیلی دقیق داره برام حساب میشه و حجم خوری نمیشه (همونی که کنتور دستگاه خودم میندازه ، پارسم داره همونو نشون میده)
    با شبانه رایگانشم کل نیازهام براورده شده و هرچیزی که نیاز هست رو دارم دریافت میکنم و میشه گفت دارم از یک اینترنت واقعی نسبت به سایر isp ها استفاده میکنم که بینهایت استیبل هست و قطعی و مشکل تبادل دیتاش واسه من در حد صفر بوده ، سالی یک دو بار اونم بیشتر از یک ساعت قطعی نداشتم
    بلاخره آدم باید منصف باشه
    اما قیمتش بالاست و تا زمانی که پینگ پایین بدن من کاربرشون می مونم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من برای کسی که گیم نمیزنه واقعا پارس آنلاین ارزش موندن نداره
    من فقط به خاطر پینگه که تو پارس آنلاین موندم که البته اونم مدتیه خراب شده ولی با این حال هنوز هم از سایر سرویس دهنده ها تو منطقه ما بهتره پینگش
    در کل انتخاب بین بد و بدتره
    برا من که پروفایل گیم هم داشتم کیفیت برای بازی آنلاین خیلی عالی و درجه یک نبود. تو فیفا 17 از هر 7-8 بازی یکی میپرید بیرون!! پینگ مناسب بود و لگ نداشتن و جالب بود میپرید بیرون. جالبه مثلا از نت شرکت دیگه ای استفاده می کردم و یکم بازی لگ داشت ولی بیرون نمیپرید!

11. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

18 ماه کار کارشناسی و تکنولوژی خریداری شده و .... همین الان ایرانسل (برا بعضیا) تو بسته تشویقی تلگرام رو گذاشته و هزینه فعال سازیش صفر ریال هست و با فعال کردنش به مدت یه هفته هر چی از تلگرام استفاده کنی از شارژ اینترنتت کم نمیشه این یعنی ایرانسل تونسته ترافیک اینترنتی و مخصوصا ترافیک اپلیکیشن ها رو تفکیک کنه ...برا بعضیا این بسته چند بار تمدید شده و تو فروم ایرانسل بعضیا تا 200 گیگ هم دانلود داشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوست عزیز اگر پارس آنلاین خوبه نیازی به تبلیغات شما نداره و این همه پست کاربرهای مختلف میزان در رابطه با کیفیت مزخرف این شرکت همه چیز رو نشون میده...
    شما هم نیازی نیست تا هرکسی میاد میگه پارس آنلاین مشکلی داره سریع پست بزاری که همه چیز گل و بلبل هستش ...
    آواتارتو عوض کن لوگوی پارس آنلاین بزار همه بدونن با کی طرف هستن...

15. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز اگر پارس آنلاین خوبه نیازی به تبلیغات شما نداره و این همه پست کاربرهای مختلف میزان در رابطه با کیفیت مزخرف این شرکت همه چیز رو نشون میده...
    شما هم نیازی نیست تا هرکسی میاد میگه پارس آنلاین مشکلی داره سریع پست بزاری که همه چیز گل و بلبل هستش ...
    آواتارتو عوض کن لوگوی پارس آنلاین بزار همه بدونن با کی طرف هستن...
    وحید جان والا برو ببین من پست قبلیم رو تو این تاپیک کی زدم .
    همه نظرشون رو دادن ؛ منم نظرمو نوشتم ؛ این دیگه نباید باعث ناراحتی کسی یشه .
    حالا اگه به قول خودتون توی این همه نارضایتی که کاربران نوشتن یه نفر نظر خودش رو بگه و یا اعلام رضایت کنه این دیگه میشه تبلیغ ؟ و من میشم کارمند !

مشکل از اینجاست که ما حتا یه ذره هم تحمل نداریم یکی یه حرف خلاف نظرم ما بده ! حالا چه درست چه غلط هرکی باید بیاد نظرشو بگه دیگه
    اگه چندنفر دائم بیان شکایت کنن مشکلی نداره و نباید قکر کنیم شاید از جای دیگه میخوان بیان نارضایتی رو بالا ببرن و نه هدفی دارن و نه به جایی وصل هستن
    اما اگه یکی بیاد بگه من راضی هستم ؛ اونم تقریبا دیگه میشه کارمند پارست انلاین و هزارتا تهمت میزنین بهش و میشه تبلیغات چی .
    نه دوست گلم ما باید رفتارمون رو درست کنیم و بتونیم در حداقل اندازه همدیگه رو تحمل کنیم و نظرات مخالفمون رو هم بشنویم.

حالا اصلا اینا همه هیچی ؛
    یعنی چی آخه ، جاسوسی آدم رو میکنن که کجا هستی و چکار کردی
    یعنی ما انقدر از خودمون شرف و انسانیت نباید داشته باشیم که اگه یکی حداقل یه زحمتی کشیده یا سرویسی داده که تونسته رضایت حداقلی رو بهت بده یک تشکر ازش بکنی که دلگرم بشه .
    خیلی خیلی زور داره اصلا تو مخ من نمیره که چطور ممکنه یه نفر به خودش انقدر اجازه بده که بیاد این همه توهین کنه و بعد محکومت کنه که چرا تو رفتی تشکر کردی !
    دلم خواسته تشکر کردم ؛ همین الانم شاید هیچکی دوست نداشته باشه یک تشکر خشک خالی بکنه از گرداننده های سایت که با هزینه شخصی و جیب خودشون این فضا رو فراهم کردن که چهار نفر دور هم تبادل نظر کنن و چهارتا چیز جدید یاد بگیرن.
    من که هیچ وقت نمیگم شما چرا فلان کار رو کردین یا فلان کار رو نکردین ، چرا فلان حرف رو زدین ، چرا فلان شکایت رو کردین یا چرا یه قدردانی ساده هم از کسایی که براتون زحمت میکشن نمی کنیم ، چرا اصلا باید توی کارها یا رفتار ها یا اصلا نظرهای شخصی شما دخالت کنم

اصلا من چرا باید همچین اجازه ای به خودم بدم ! که به شما بگم چرا همیچین نظری داری ، خوب نظرته دیگه همین که میگی و در میون میگذاریش باید ازت تشکرم بکنم که یه آگاهی دادی ؛ هیچ فرقی هم نباید برام بکنه که نظرت مخالف من هست یا موافقم .

نکنین دیگه ؛ وجدانن زشته ؛ طرفت رو محکوم میکنی و هزارتا برچسب بهش میزنی که چرا فلان نظر رو داره میده ؟!!!
    خب نظرشه دیگه ؛ قرار نیست همه نظرها مثل هم باشه ... آدما میشینن صحبت میکنن و ممکنه نظراتشون هم عوض بشه .

این خیلی زشته که بگی نظرتو نده ؛ سریع برچسب توطئه به طرف بزنی یا بگی داری تبلیغ میکنه .
    واقعا زشته ؛ واقعا خجالت داره
    بشینیم یکم با خودمون فکر کنیم ، اگه یکی نظری داد که خلاف ما بود باید طرف رو درجا خفه کنیم ، مگه ما موجودات وحش و جنگلی هستیم ؟
    اگه فکر میکنیم انسان هایی هستیم که از خودمون شخصیت داریم ؛ ادعا تمدن یا فرهنگی میکنیم باید تحمل شنیدن و یا مکالمه با هر نظر مخالفی رو داشته باشیم.

17. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

وحید جان والا برو ببین من پست قبلیم رو تو این تاپیک کی زدم .
    همه نظرشون رو دادن ؛ منم نظرمو نوشتم ؛ این دیگه نباید باعث ناراحتی کسی یشه .
    حالا اگه به قول خودتون توی این همه نارضایتی که کاربران نوشتن یه نفر نظر خودش رو بگه و یا اعلام رضایت کنه این دیگه میشه تبلیغ ؟ و من میشم کارمند !

مشکل از اینجاست که ما حتا یه ذره هم تحمل نداریم یکی یه حرف خلاف نظرم ما بده ! حالا چه درست چه غلط هرکی باید بیاد نظرشو بگه دیگه
    اگه چندنفر دائم بیان شکایت کنن مشکلی نداره و نباید قکر کنیم شاید از جای دیگه میخوان بیان نارضایتی رو بالا ببرن و نه هدفی دارن و نه به جایی وصل هستن
    اما اگه یکی بیاد بگه من راضی هستم ؛ اونم تقریبا دیگه میشه کارمند پارست انلاین و هزارتا تهمت میزنین بهش و میشه تبلیغات چی .
    نه دوست گلم ما باید رفتارمون رو درست کنیم و بتونیم در حداقل اندازه همدیگه رو تحمل کنیم و نظرات مخالفمون رو هم بشنویم.

حالا اصلا اینا همه هیچی ؛
    یعنی چی آخه ، جاسوسی آدم رو میکنن که کجا هستی و چکار کردی
    یعنی ما انقدر از خودمون شرف و انسانیت نباید داشته باشیم که اگه یکی حداقل یه زحمتی کشیده یا سرویسی داده که تونسته رضایت حداقلی رو بهت بده یک تشکر ازش بکنی که دلگرم بشه .
    خیلی خیلی زور داره اصلا تو مخ من نمیره که چطور ممکنه یه نفر به خودش انقدر اجازه بده که بیاد این همه توهین کنه و بعد محکومت کنه که چرا تو رفتی تشکر کردی !
    دلم خواسته تشکر کردم ؛ همین الانم شاید هیچکی دوست نداشته باشه یک تشکر خشک خالی بکنه از گرداننده های سایت که با هزینه شخصی و جیب خودشون این فضا رو فراهم کردن که چهار نفر دور هم تبادل نظر کنن و چهارتا چیز جدید یاد بگیرن.
    من که هیچ وقت نمیگم شما چرا فلان کار رو کردین یا فلان کار رو نکردین ، چرا فلان حرف رو زدین ، چرا فلان شکایت رو کردین یا چرا یه قدردانی ساده هم از کسایی که براتون زحمت میکشن نمی کنیم ، چرا اصلا باید توی کارها یا رفتار ها یا اصلا نظرهای شخصی شما دخالت کنم

اصلا من چرا باید همچین اجازه ای به خودم بدم ! که به شما بگم چرا همیچین نظری داری ، خوب نظرته دیگه همین که میگی و در میون میگذاریش باید ازت تشکرم بکنم که یه آگاهی دادی ؛ هیچ فرقی هم نباید برام بکنه که نظرت مخالف من هست یا موافقم .

نکنین دیگه ؛ وجدانن زشته ؛ طرفت رو محکوم میکنی و هزارتا برچسب بهش میزنی که چرا فلان نظر رو داره میده ؟!!!
    خب نظرشه دیگه ؛ قرار نیست همه نظرها مثل هم باشه ... آدما میشینن صحبت میکنن و ممکنه نظراتشون هم عوض بشه .

این خیلی زشته که بگی نظرتو نده ؛ سریع برچسب توطئه به طرف بزنی یا بگی داری تبلیغ میکنه .
    واقعا زشته ؛ واقعا خجالت داره
    بشینیم یکم با خودمون فکر کنیم ، اگه یکی نظری داد که خلاف ما بود باید طرف رو درجا خفه کنیم ، مگه ما موجودات وحش و جنگلی هستیم ؟
    اگه فکر میکنیم انسان هایی هستیم که از خودمون شخصیت داریم ؛ ادعا تمدن یا فرهنگی میکنیم باید تحمل شنیدن و یا مکالمه با هر نظر مخالفی رو داشته باشیم.
    اصلا ولش کن مملکت مشکلات بسیاری داره اینترنت هم یکی از این مشکلات...

طول کشیدن این بحث ها فایده ای نداره جز خرد شدن اعصاب کاربران...

منم خودم از سرویس پارس آنلاین تا حدود زیادی رضایت داشتم و به همین دلیل برای مدت تقریبا طولانی از سرویس های این شرکت استفاده کردم ولی الان مدت نسبتا طولانی هستش که خراب شده هم پینگ هم قطع و وصلی های بسیار زیاد ... البته نمیشه همه چیز رو گردن پارس آنلاین انداخت ممکنه وافعا بعضی جاها از زیر ساخت یا مخابرات منطقه باشه ...

در مورد اینکه شما کارمند پارس آنلاین هستی یا نه اصلا بحثی نیست و کسی هم حق نداره چیزی در این رابطه و به کسی هم مربوط نیست... پارس آنلاین شرکت بزرگی هستش و تعداد زیادی کارمند و اتفاقا کار درستی هستش که توی شبکه های اجتماعی و فروم ها فعالیت کنه و نظرات کاربران رو بدونه جهت افزایش کیفیت خودش...

19. 3 کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •