بعضی موقع ها مشکل dns پیدا می کنه من برا دانلود از v*p*n استفاده می کنم
بعضی موقع ها مشکل dns پیدا می کنه من برا دانلود از v*p*n استفاده می کنم
راه حلی نداره این مشکل موقعی که پیش میاد؟
برا قند شکن همون موقع شروع طرح فعال کنم تا آخرش؟
فکر کنم برامن این مشکل 2 بار به وجود اومده که یه بارش وسط طرح دانلود درست شد اون یکیشم قند شکنم ارور داده بود
سلام موضوع شکایت رو چی زدید؟
شارژ و اعتبار
من بسته های الفا+ رو تست زدم فقط برا بسته 2 تا 7 صبح میگه انارستان میباشد اونم برا من فقط رو سیم کارت های ترابردی اینطوری میکنه دو تا ترابردی ایرانسل و رایتل دارم رو هر دو میگه انارستان میباشد . ولی رو یه خط اعتباری خود همراه اول الان تست زدم شبانه 2 تا 7 فعال شد .
الان برا یکی از شماره های ترابردی اعلام شکایت به خود همراه اول کردم و گفتم چرا میگه انارستان میباشد و بسته فعال نمیشه ؟ اونم رو سیم کارت ترابردی . کد پیگیری محبت فرمودن .
Last edited by saber73; 29-09-2016 at 16:51.
سیم کارت انارستان دیگه چیه؟؟؟؟
سیم کارت انارستان :جهت کسب اطلاعات بیشتر از سرویسهای انارستان به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید.
سیمکارت انارستان، سیمکارتی اعتباری است که برای مجموعه دانشآموزان ایرانی و پاسخ به نیازها و خواستههای آنها طراحی شده و برای اولین بار در کشور عرضه میشود. این سیمکارت ضمن پوشش دادن تمامی نیازهای مکالمه و پیامک دانشآموزان، امکان استفاده از فضای اینترنتی سالم و امن متناسب با سن آنها را فراهم میکند. دانش آموزان گرامی میتوانند بستههای اینترنتی انارستان را خریداری کرده و از اینترنت امن و پر سرعت نسل سوم آن استفاده نمایند و امکان اتصال به دنیای بزرگی از برنامههای جذاب و مفید مخصوص نوجوان را داشته باشند. لازم به ذکر است که تعرفههای مکالمه و پیامک سیمکارت های انارستان (دانش آموزی) مشابه سیمکارت های اعتباری همراه اول است و همچنین دانشآموزان میتوانند از تمامی بستههایی که برای سیمکارت های اعتباری همراه اول ارائه میشود (بستههای مکالمه و پیامک)، استفاده کنند.ویژگی های سیم کارت انارستان( دانش آموزی) :
این سیمکارت ها دارای شارژ اولیه ۵۰۰ تومان هستند.
پس از فعالسازی سیمکارت، یک بسته خوشآمدگویی شامل ۱ گیگا بایت اینترنت پر سرعت نسل سوم، ۲۰ دقیقه مکالمه و ۲۰۰ عدد پیامک برای دانش آموز گرامی فعال میشود.
کلیه بستههای پیامک و طرحهای تشویقی مختص سیمکارتهای اعتباری همراه اول برای سیمکارت انارستان (دانش آموزی) نیز قابل فعالسازی هستند.
دانشآموزان گرامی امکان مکالمه و ارسال پیامک در سرتاسر ایران با تعرفه مشابه سیمکارت های اعتباری همراه اول را دارند.
سرویس اینترنت پاک پرسرعت نسل سوم، به طور خودکار برای این سیمکارت فعال است.
دانشآموزان گرامی با خرید سیمکارت انارستان (دانشآموزی) ، امکان استفاده از سرویسها و نرم افزارهای انارستان را خواهند داشت (این سرویسها شامل مشاوره آنلاین، رایا مدرسه، کتابخانه دیجیتال، فروشگاه محتوای درسی، آزمون آنلاین، مشاوره هوشمند تلفنی و ... هستند)
فعالسازی سیمکارت:برای فعالسازی این سیمکارت کافی است با در دست داشتن کارت و یا کد فعالسازی سیمکارت، تصویر کارت ملی والد (پدر یا مادر) و تصویر شناسنامه نوجوان به دفاتر همراه اول مراجعه نموده و با فعالسازی سیمکارت از سرویس های متنوع دانشآموزی و اینترنت پرسرعت ۳G بهرهمند شوید:نحوه دریافت کد فعالسازی:
دریافت کد فعالسازی به یکی از طرق زیر به انتخاب کاربر امکانپذیر است:
ارسال پیامک ( با ارسال کد ۲۲۵ به شماره ۳۰۰۰۶۸۶۰، کد فعالسازی برای شما پیامک خواهد شد)
کارتهای فعالسازی چاپ شده حاوی کد فعالسازی سیمکارت
پوکه سیمکارت حاوی کد فعالسازی سیمکارت
بسته خوشامدگویی :
برای استفاده از بسته خوشامدگویی سیمکارت انارستان باید در بازه زمانی ۳۰ روز بعد از دریافت سیمکارت و فعالسازی، آن را به مبلغ مساوی یا بیشتر از ۱۰ هزار تومان شارژ کنید. در این صورت یک بسته هدیه ۳۰ روزه شامل ۱ گیگابایت دیتای پرسرعت نسل سه، ۲۰دقیقه مکالمه درون شبکه و ۲۰۰ عدد پیامک برای شما فعال میشود.امکان خرید بستههای دیتای مخصوصی را به نام «اینترنت پاک - بستههای دیتای انارستان» برای دانشآموزان عزیز فراهم گردیده است. این بستهها و هزینه آنها مطابق جدول زیر است.بستههای اینترنت انارستان (اینترنت پر سرعت نسل سوم)
حجم قیمت (تومان) مهلت استفاده ۱.۵ گیگا بایت ۱۰ هزار ۳۰ روزه ۴ گیگا بایت ۱۵ هزار ۳۰ روزه
درگاههای ارتباطی سیمکارت انارستان (دانشآموزی ) :
دانش آموزان گرامی، شما میتوانید با شمارهگیری کدهای مربوطه از انواع بستههای اینترنت پرسرعت نسل سوم مطلع شده، آنها را خریداری/لغو کرده و یا از حجم/زمان باقیمانده از بسته دیتای خود مطلع شوید.
کد شمارهگیری شما درخواست مربوطه ۰#*۱۰۰* اعلام وضعیت بسته دیتا ۱#*۶*۱۰۰* خرید بسته دیتا ۱.۵ گیگا بایت، ۱۰ هزار تومانی ۲#*۶*۱۰۰* خرید بسته ۴ گیگابایت، ۱۵ هزار تومانی ۸#*۱۰۰* لغو تمدید بسته دیتا ۹#*۶*۱۰۰* راهنمای بستههای دیتای انارستان
دریافت تنظیمات اینترنت :نوع و مدل گوشی یا شماره سریال گوشی ( IMEI ) را از طریق پیام کوتاه به شماره ۸۰۰۸ ارسال نموده و تنظیمات مربوطه را دریافت نمایید (در صورت نداشتن شماره سریال ۱۰ رقمی گوشی خود، برای مشاهده آن، از کد میانبر #۰۶* استفاده کنید.)فعال کردن بسته اینترنتی :
کد دستوری #۱۰۰* را شمارهگیری نموده و از طریق زیر منوی "بسته های دیتای انارستان" (زیر منوی شماره ۶- اینترنت پاک) را انتخاب نمایید.نکته: توجه داشته باشید که پیش فرض تنظیمات گوشی شما بر روی استفاده از ۳G یا ۴G تنظیم شده باشد.تعرفه مکالمه و پیامک :
تعرفههای مکالمه و پیامک سیمکارتهای دانشآموزی انارستان مشابه سیمکارتهای اعتباری همراه اول است. برای اطلاع از این تعرفهها میتوانید به سایت همراه اول مراجعه کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به زودی تعرفههای ویژهای جهت مکالمه بین فرزند و خانواده و همچنین دوستان خود با توجه به انتخاب اولیاء اجرایی میشود.
سبد محصولات انارستان
فروشگاه محتوای انارستان فروشگاه اینترنتی با هزاران محتوای مفید و جذاب بهصورت بازی، برنامک تلفن همراه، فیلم، صوت، کتاب، دانشنامه، عکس و . . . مشاوره هوشمند تلفنی پاسخ به پرسشها و مشکلات رایانهای و اینترنتی دانش آموزان، معلمین و والدین رایا مدرسه سامانه جامع مدیریت تحت اینترنت مدرسه کتابخانه دیجیتال محلی برای خرید و مطالعه انواع کتابها و نشریات (E-book reader) فروشگاه آنلاین محتوای درسی سامانه تولید و کانال عرضه دروس مدارس توسط معلمین مشاوره آنلاین برگزاری دورههای مشاوره تحصیلی، خانوادگی و برنامهریزی درسی بهصورت مجازی آزمون آنلاین برگزاری آزمونهای جامع و متمرکز بر بستر اینترنت و سنجش میزان یادگیری دروس مدارس برای دانشآموز برنامهریزی روزانه (کلاس+) نرمافزار یادآوری رویدادها و برنامههای تحصیلی و مدرسهای
مزایای انارستان:عرضه محتواها، خدمات درسی و علمی درقالب ۲۰ هزار ساعت فیلم آموزشی، ۴۰ هزار نمونه آزمون به صورت آنلاین، محتواهای آموزشی دانشآموزی صدا و سیما، ۲ هزار انیمیشن آموزشی (ویژه دبیرستان)، ۲ هزار برنامک اندرویدی علمی و فکری و ۸ هزار کتاب الکترونیکی را برای دانشآموزان و برنامه های آموزش تولید محتوای الکترونیکی برای حدود ۴۰۰۰ معلم در سراسر کشورفراهم سازی امکان مدیریت تبلتها و تلفنهای همراه نوجوانان و بومی کردن خدمات و محتوای آنها برای دانش آموزان
فراهم کردن الگو های مناسب ارتباطاتی بین دانش آموزان و معلمین از طریق شبکه اجتماعی بومی مختص دانش آموزان که مکمل ارتباطات واقعی درون مدارس
ارائه محتواهای ارزشمند در قالب سرویس های نوین ارزش افزوده (VAS) از طریق پیامک و اینترنتبرخی از محصولات انارستان:نارکت (فروشگاه محتوا و برنامک انارستان) : امکان استفاده از ۷۰ هزار عدد برنامک، محتوا و خدمات مختلف (عمدتا به صورت رایگان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نارلیگا (مسابقات آنلاین انارستان): محیطی سالم برای تفریح و سرگرمی، رقابت واقعی و آموزنده و در عین حال مهیج برای نوجوانان و جوانان
من فقط نامحدود رو تست کردم بقیه رو نمیدونم
نمیدونم نامحدود به انار و دانش چه ربطی دارهاکه کسی میدونه توضیح بده بخصوص..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)