تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 510 از 752 اولاول ... 10410460500506507508509510511512513514520560610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,091 به 5,100 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نمایندگی های برندهای مختلف توی این تاپیک هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متاسفانه تو این تاپیک که آدرس دادین برای AKG فقط آواسان رو نوشته که تو لیست محصولاتش K 77 و K 99 نیست.

فقط تو سایت شرکت بنیان سیما صوت پیدا کردم.این شرکت نمایندگی اصلی هست؟

برای K 77 سیم افزایش طول چی بگیرم(حدودا 1 متری)؟سیم های معمولی کفاف میده یا کیفیت رو کم میکنه؟

(یه سوال خارج از بحث هم داشتم.امپدانس خروجی هدفون تلویزیون های ال سی دی معمولا چنده؟تو دفترچش پیدا نکردم.)

ممنون.
    Last edited by AB; 21-12-2011 at 00:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود
    دوستان به نظرتون برای کسی که بیشتر راک (بریتیش پاپ و راک) و همینطور کمی متال گوشی میده چی پیشنهاد میدین که بیشترین لذت رو از موسیقی ببره ؟!
    من صدای Iriver E150 رو گوش دادم ولی صدای این پلیر ها بیس بیشتری میدن تو ولوم های بالا و بیشتر واسه موزیک های ترنس و ... مناسبه به نظرم !
    دوستان گفتن که محدوده صدایی پلیر های کره ای کلا همینطوره ! بهتره هدفون مناسب انتخاب کنید !
    نظر شما در مورد in-ear یا on-ear مناسب حدود قیمت 50-60 چیه ؟!

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

چندتا سوال رو شما جواب بدید حله این که ناراحتی نداره (:
    1. بودجه برای آمپ و هدفون چقدره منظورم جدا جداست؟
    2. صدای سرد دوست دارید یا گرم؟
    3. سورستون چی هست منظورم پلیرتون و تراکهایی که دارید چه سبکی هستند؟
    4. کاربردتون چی هست منظورم پرتابل یا توی خونه هست؟ (البته شاید این کمی خنده دار باشه اما هستند کسایی که LCD-2 رو پرتابل کردند)
    5. بعدآ می خاید هدفون بهتری داشته باشید و اگه جوابتون مثبته فکر میکنید در چه محدوده قیمتی می تونید دوباره خرید کنید؟

در آخر آمپ برند خاصی نداره اما هر برند هم که هست فقط چند مدل اون هم بسیا ر محدود و معمولآ چند دونه بیشتر تولید نمی کنه و بعضی از مدلها هم پیش خرید باید بشن یعنی اصلآ موجود نیستند و باید سفارش ساخت بدید

شما هم موفق باشید.

خوب
    هدفون در حد همون 370 تومن اینا که فعلا رو 598 سن هایزر قفل کردم -
    2: گرم ! -
    3: هدفون رو فقط برای لپ تاپ و پی سی میخوام به پلیر اصلا متصل نمیکنم -
    اما ترک هایی که گوش میدم قبلا هم گفتم من واقعا سبک خاصی ندارم هر روز یه چیزی گوش میدم از راک متال زیر شاخه هاشون متال سمفونی و الکترونیک به خصوص پراگرسیو ترنس - و رپ و ...
    * ولی کلا بیشتر رپ -ترنس و در رده ی بعدی ترش-هوی متال گوش میدم ( این 3تا از همه مهمتر هستند)
    و کلا باس هم برای من خیلی مهمه بعضی از باس ها به گوش من سرد میاد نمیدونم چه جوری بگم یه جوری باس
    باید گرم باشه .
    4: 100% خونه برای بیرون ایرفون استفاده میکنم .
    5: اگه هدفون بهتری با این قیمت تو ایران میشه گیر اورد معرفی کنید چرا که نه فقط اینکه:
    باز باشه حتما-کابلش جدا بشه - تفکیک پذیری + باس خوب . راحت هم درایو بشه بعضی از هدفون ها لامصب خیلی
    سخت درایو میشن !

و اینکه حالا با این توضیحات چه فکری میکنید؟ البته سن هایزر به باس گرم اون چیزی که من میخوام اصلا معروف نیست ولی خوب مدل 485 که 2ساله دارمش منو راضی کرده -
    بعضی از هدفون ها هستند که تفکیک پذیری عالی دارند ولی باس و نوع صداشون یه جورایی خشک هست یعنی
    به گوش من اینطور به نظر میرسه که اصلا نمیتونم لذت ببرم - من بهش میگم صدای گرم و نرم

* مسئله امپ هم برای من اینه که بم کمک کنه واقعا اون صدایی که هدفون میتونه پخش بکنه رو گوشم بشنوه.6

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این sound stage k99 که بسته تر از m390 هست!
    و اتفاقا توی خود سایت پایونیر گفته که m390 بیس خیلی قوی داره!
    محدوده فرکانسی m390:5-29000hz هست ولی akg k99 18-22000 هست پس چرا گفتید که akg k99 از همه لحاظ سرتره؟؟
    راستش من گیج شدم یه کم
    و سوال اخرم اینه که گفتید بیس k99 خوبه ولی با کمی جزییات هست یعنی یک اهنگی که با بیس بالایی بذارید صداها قاطی میشه و چیزی نمیشه شنید؟؟؟؟اگه اینطور باشه که خیلی بده
    توی سایت خارجی خوندم k99 نیم ساعت هم نمیشه تحمل کرد گفته بود گوشو درد میاره و کیفیت ساختش بده
    دوست ندارم یه هدفونی بگیرم که اذیت کنه مجبور بشم عوضش کنم هر چند کیفیت خوبی داشته باشه
    یه سوال دیگه هم دارم k99 بهتره یا k514 چون تقریبا یه قیمتن
    Last edited by shabgard1373; 21-12-2011 at 22:37.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

متاسفانه تو این تاپیک که آدرس دادین برای AKG فقط آواسان رو نوشته که تو لیست محصولاتش K 77 و K 99 نیست.

فقط تو سایت شرکت بنیان سیما صوت پیدا کردم.این شرکت نمایندگی اصلی هست؟

برای K 77 سیم افزایش طول چی بگیرم(حدودا 1 متری)؟سیم های معمولی کفاف میده یا کیفیت رو کم میکنه؟

(یه سوال خارج از بحث هم داشتم.امپدانس خروجی هدفون تلویزیون های ال سی دی معمولا چنده؟تو دفترچش پیدا نکردم.)

ممنون.
    حق با شماست اما همیشه اینطور نیست چون ممکنه همین فردا همین نمایندگی هم اون مدل خاص رو نداشته باشه به هر هدفون های خیلی نایابی نیستند و می شه به راحتی پیدا کرد

بله اون شرکت هم نمایندگی هست هر چند که هیچکدان اصلی به اون شکلی که ما تصور می کنیم نیستند چون زمانی نمایندگی انحصاری باشند اون معنی واقعی نمایندگی رو برای ما دارند هر چند که در هر حال برای ما هیچ فرقی نداره که کی نمایندگی اصلی و غیر هست چون مهم اینه که قیمت مناسب باشه و اصل

سعی کنید از فروشگاههای لوازم و تجهیزات صوتی جنس خوب بگیرید اما هر چند که خیلی هم زیاد تفاوتی نخواهد داشت

متوسط امپدانس خروجی هدفون در اکثر لوازم صوتی یا صوتی تصویری حدود 32 اهم هست چون این امپدانس متوسط اکثر هدفونها هست

شما هم موفق باشید.

6. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود
    دوستان به نظرتون برای کسی که بیشتر راک (بریتیش پاپ و راک) و همینطور کمی متال گوشی میده چی پیشنهاد میدین که بیشترین لذت رو از موسیقی ببره ؟!
    من صدای Iriver E150 رو گوش دادم ولی صدای این پلیر ها بیس بیشتری میدن تو ولوم های بالا و بیشتر واسه موزیک های ترنس و ... مناسبه به نظرم !
    دوستان گفتن که محدوده صدایی پلیر های کره ای کلا همینطوره ! بهتره هدفون مناسب انتخاب کنید !
    نظر شما در مورد in-ear یا on-ear مناسب حدود قیمت 50-60 چیه ؟!
    درود بر شما

خوب با این توضیحات یعنی هدفون صدای پلیرتون رو درست میکنه؟!

برای پلیرهای پرتابل تا جای امکان سعی کنید نمونه های توگوشی انتخاب کنید چون فول سایزها به توان بیشتری نیاز دارند و مصرف باطری پلیر زیاد می شه چون شما مجبور هستید ولوم رو با درجه بیشتری برای دریافت صدا با توان مناسب بالا ببرید و هم اینکه بزرگتر هستند و امکان نقل و انتقال اونها مشکله و هم اینکه در این محدوده قیمت مدلهای رده پایین فول سایز ها قابل انتخاب هستند

متاسفانه مدل مناسب توگوشی در این محدود قیمت برای سبک های مورد علاقه شما سراغ ندارم

شما هم موفق باشید.

8. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب
    هدفون در حد همون 370 تومن اینا که فعلا رو 598 سن هایزر قفل کردم -
    2: گرم ! -
    3: هدفون رو فقط برای لپ تاپ و پی سی میخوام به پلیر اصلا متصل نمیکنم -
    اما ترک هایی که گوش میدم قبلا هم گفتم من واقعا سبک خاصی ندارم هر روز یه چیزی گوش میدم از راک متال زیر شاخه هاشون متال سمفونی و الکترونیک به خصوص پراگرسیو ترنس - و رپ و ...
    * ولی کلا بیشتر رپ -ترنس و در رده ی بعدی ترش-هوی متال گوش میدم ( این 3تا از همه مهمتر هستند)
    و کلا باس هم برای من خیلی مهمه بعضی از باس ها به گوش من سرد میاد نمیدونم چه جوری بگم یه جوری باس
    باید گرم باشه .
    4: 100% خونه برای بیرون ایرفون استفاده میکنم .
    5: اگه هدفون بهتری با این قیمت تو ایران میشه گیر اورد معرفی کنید چرا که نه فقط اینکه:
    باز باشه حتما-کابلش جدا بشه - تفکیک پذیری + باس خوب . راحت هم درایو بشه بعضی از هدفون ها لامصب خیلی
    سخت درایو میشن !

و اینکه حالا با این توضیحات چه فکری میکنید؟ البته سن هایزر به باس گرم اون چیزی که من میخوام اصلا معروف نیست ولی خوب مدل 485 که 2ساله دارمش منو راضی کرده -
    بعضی از هدفون ها هستند که تفکیک پذیری عالی دارند ولی باس و نوع صداشون یه جورایی خشک هست یعنی
    به گوش من اینطور به نظر میرسه که اصلا نمیتونم لذت ببرم - من بهش میگم صدای گرم و نرم

* مسئله امپ هم برای من اینه که بم کمک کنه واقعا اون صدایی که هدفون میتونه پخش بکنه رو گوشم بشنوه.6
    یک کمی سخت شد!

598 از هر نظر به کاربرد شما هماهنگ هست ولی بیس قوی و فان مثل 485 خودتون نداره و به همین خاطر مناسب سبکهای الکترونیک به اون شکل تخصصی نیست اما مید خیلی خوبی برای متال پرستان داره و های اون تیز نیست و از این ها مهمتر اینکه Soundstage این مدل بسیار باز تر از 485 شماست

به نظرم یه نگاهی به DT880 بکنید چون اون مناسبتر از 598 انتخابی شما و تفاوت قیمت کمی با هم دارند ولی از نظر بیس کلی با هم تفاوت دارند

شما هم موفق باشید

10. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این sound stage k99 که بسته تر از m390 هست!
    و اتفاقا توی خود سایت پایونیر گفته که m390 بیس خیلی قوی داره!
    محدوده فرکانسی m390:5-29000hz هست ولی akg k99 18-22000 هست پس چرا گفتید که akg k99 از همه لحاظ سرتره؟؟
    راستش من گیج شدم یه کم
    و سوال اخرم اینه که گفتید بیس k99 خوبه ولی با کمی جزییات هست یعنی یک اهنگی که با بیس بالایی بذارید صداها قاطی میشه و چیزی نمیشه شنید؟؟؟؟اگه اینطور باشه که خیلی بده
    توی سایت خارجی خوندم k99 نیم ساعت هم نمیشه تحمل کرد گفته بود گوشو درد میاره و کیفیت ساختش بده
    دوست ندارم یه هدفونی بگیرم که اذیت کنه مجبور بشم عوضش کنم هر چند کیفیت خوبی داشته باشه
    یه سوال دیگه هم دارم k99 بهتره یا k514 چون تقریبا یه قیمتن
    متاسفانه چون 390 رو به شخصه تجربه نکردم نمی تونم نظر درست و دقیق به شما بدم دیگه چه برسه مقایسه هم کنم
    به هر حال اون چه که به عنوان نظر خدمت شما گفته شد صرفآ تجربه کسایی بوده که این هدفون رو استفاده کردند و اینکه تا جایی که اطلاع دارم AKG جزو برندهای با Soundstage خوب هست و مدلهای متخصص این بخش از صدا رو هم داره که بسیار شناخته شده هستند

اما بر اساس چندتا پارامتر به هیچ عوان نمی شه هدفون انتخاب یا رد کرد که چون اون یکی بازه فرکانسی بیشتری داره پس بهتره در ضمن داشتن بیس قوی جزوء مشخصات یک هدفون خوب و حرفه ای نیست بلکه بیس متعادل و فلت نشانه برتری هست و هدفونهایی که این برچسب رو دارند اونها اغلب هدفونهای آماتور هستند یا اینکه نسبت به سایر محصولات اون برند خاص بیس قوی تری دارند و همیشه هم منظور با بیس بوومی آماتوری نیست

منظور از "کمی جزییات" اینه که این هدفون می تونه در صداهای در بازه بیس جزییات صداهایی با این فرکانس رو هم شنید، یعنی این هدفون همزمان با بیس باعث خرابی یا محو شدن سایر فرکانسها یا صداها نمی شه

زمان استفاده بستگی به شما داره اما به طور کلی حدود یک ساعت استفاده یک کمی احساس ناراحتی خواهید کرد که باید هدفون از روی گوش بردارید تا تهویه انجام بشه و بیشترین علت این مشکل یکی فشار نسبتآ زیاد درایور به گوش هست و یکی پد با روکش پارچه ای اما با درصد زیاد پلاستیک هست
    K99 صدای حرفه ای تری داره و 514 صدای فان تر و این بستگی به سلیقه شما داره ولی 514 کاملآ مناسب متال نیست

در آخر آخر چه هدفون 10 هزار تومن و چه 10 میلیون تومن باشه اشکالات خاص خودش رو داره و زیاد خودتون ور خسته نکنید که یه دونه بی عیبش رو بگیرید چون به شخصه بعد از چند سال و کلی هدفون چنین هدفونی رو پیدا نکردم و بهتره به جای اینکه خودتون رو خسته از گشتن کنید از همون صدایی که از هدفون انتخابی جدیدتون درمیاد لذت ببرید و اگه خوشتون نیومد یکی دیگه . . .

شما هم موفق باشید.

12. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

یک کمی سخت شد!

598 از هر نظر به کاربرد شما هماهنگ هست ولی بیس قوی و فان مثل 485 خودتون نداره و به همین خاطر مناسب سبکهای الکترونیک به اون شکل تخصصی نیست اما مید خیلی خوبی برای متال پرستان داره و های اون تیز نیست و از این ها مهمتر اینکه Soundstage این مدل بسیار باز تر از 485 شماست

به نظرم یه نگاهی به DT880 بکنید چون اون مناسبتر از 598 انتخابی شما و تفاوت قیمت کمی با هم دارند ولی از نظر بیس کلی با هم تفاوت دارند

شما هم موفق باشید
    ممنون این مدلم چک مبکنم - البته باس در حدی باشه که هیپ هاپ رو جواب بده خیلی خوبه -
    منم کلا گیج شدم اگه چیزی مثل همین 485 ولی با تفکیک پذیری و کیفیت کلی بالاتر بتونم پیدا کنم عالی میشه
    من دقیقا دنبال همچین چیزی هستم !.
    راستی در مورد هدفون های audio-technica چطور؟ من یه سری از مدل هاش رو دیدم قیمت خوبی داشتن البته تو ایران اطلاعی ندارم!-
    ** در ضمن در مورد سوند استیج بله من تو اکثر سایت های خارجی دیدم به این مورد اشاره کردن که باز هست -
    میدونم چیه ولی دقیق نمیتونم تفاوتش رو با اون دسته ای که بسته تر هست تشخیص بدم یه توضیحی بدید ممنون میشم .
    Last edited by a.z.p.z; 22-12-2011 at 13:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

شاید این‌جا مناسب واسه مطرح کردن مشکلم نباشه..شرمندم پیشاپیش.
    جعبه هدفونم(klipsch s4) گم شد..نمی‌دونم چی شد، الان نگران سلامت هدفون عزیزم هستم..دوستان گرام، واسه حمل و نقل هدفون الان چه‌کار کنم؟ چیزی کیفی هست که بخرم ؟ الان چطوری این‌ور اون‌ورش کنم؟

"آیکن بدشانسی و بی‌نظمی و خر من از کره‌گی دم نداشت"

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •