من اسپید تست ام باز نمیشه امروز خیلی بد جور شده سرعت
من اسپید تست ام باز نمیشه امروز خیلی بد جور شده سرعت
سلام دوستان من الان از شاتل سرویس میگیرم میخواستم خطم رو جمع کنم بیام مخابرات 512 بگیرم فقط چندتا سوال:1-میانگین سرعت دانلود512 چقدره؟ 2- چند روز پس از درخواست وصل میشه؟ مرسی اگه جواب بدید![]()
سلام
من امروز ساعت 12 رفتم مخابرات درخواست 1mb دادم و ساعت 4 که اومدم خونه دیدم وصل کردن!
سرعت صفحه باز کردن متوسطه،ولی بعضی سایت ها رو کلا باز نمیکنه!اسپید تست 50 بار زدم تا آورده یه تست بگیرم!
سرعت دانلود حول و حوش 70-80 میچرخه.امکانش هست بهتر بشه؟
خدایی خیلی پایینه 70-80!
متغیره نسبت به منطقتون
از 61 هست تا 20-30
بعضی اوقات هم خراب میشه همینطوری دوره همی
ولی کلیت بد نبوده برای من
در مورد وصل شدن هم بعضی جاها 1 ساعته بعضی جاها 2-3 روزه
سلام.من هر کاری کردم نتونستم از شرکت ها adsl بگیرم حالا میخوام از مخابرات بگیرم که برام چندتا سوال پیش اومده:سرویس نامحدود بهتره یا محدود 512 ؟ آیا به کاربر معمولی سرعت بالای 128 میدن یا باید نامه ای چیزی از جایی ببری؟سرعت نامحدود بیشتره یا سرعت محدود و آخرین سوالمم اینه که سرعت بازکردن صفحه چجوریه؟
Last edited by I.LIKE.U; 23-01-2013 at 18:58.
میگم چرا فیلم ها رو به زیرنویس تبدیل کردی ؟
بهترین شیوه برای شما اینه لینک اون گروه رو بگذاری تو امضات همونجا بیشتر و راحتتر میتونی فعالیت کنی .
شتر ما از بچگی نعل نداشت!×!
والا کاربرهای اون گروه باید یه جورایی از قدیم شناخته شده باشن
هستیم با چند تا از بچه ها چندتایی اکانت داریم ولی بریا این سایت 1 نفر دیگه گیر بیاریم میگیرم
-------------
نته من کلا خیلی خسته شده دیگه رسما باید دانلودم رو قطع کنم تا بتونم پست بدم![]()
تا یه مگ میدن نیازی هم به نامه نداره ولی از شرکتیا سرعتش پایین تره به دلیل نا محدود بودنش ولی بعضی جاها زیادی پایینه
منم یه مگ دارم اصلا اسپید تست باز نشد خیلی خسته کنندس دانلود با منیجر ۷۰ نصف سرعت تازه اونم کلی گیره
شاتل بهتره شما پرتت رو از دست نده سرعت ۵۱۲ فعلا از ۴۰ تا ۶۰ نوسان داره یه روزه وصل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)