آواتارت خیل باحالهنوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشم اومد
دوتا هنرپیشه مورد علاقه من توش هستن!!!
آواتارت خیل باحالهنوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشم اومد
دوتا هنرپیشه مورد علاقه من توش هستن!!!
جریان این چیه ؟ ( اگه دوستان مثه دفعه ی قبل که همین سوال رو از دوستان آقا فرهاد کردیم پست مونو حذف نکنن !!! )
دوستان ظاهرا درست شده همین الان ی بازی رو تموم کردن موقع ورود به بازی یا همون لودینگ به چیزی دست نزنید بعد از 30ثانیه میاد
راستی DNS رو هم عوض کنید
8.8.8.8
8.8.4.4
من میگم انقدر زود باور نباشید
چی میگییییی؟!!!! جدی؟!!!!
نه باووووو تو چقد شاخی منم بیام تو تیمت ؟؟؟
چه رنکی داری کاش منم جای تو بودم.
یالا برنامه رو رد کن بیاد!
چند مدته پیداش نیست داره تکی بازی میکنه کصاااااااا...
فقط میتونم بگم لول
ای باو اینترنت دوباره خراب شد شیت
اینقد بازی نکن امشب میام خونتون بشینیم درس بخونیم
منافقخائن
به منم گل میدی واست گیفت میفرستم
یعنی میگم اگه صندوق صدقات اعتماد بنفس تورو داشت تا الان بانک مرکزی شده بود آره والا
محتوای مخفی: سخنی با ناظر و ناظم
دوستان اکانت من bahman0121 هست هر کی دوست داره اد کنه
OMG حاجی این League of legends چقد خالیبنده ترکیدممنم Spider man هستم رفیقمم اصاب نداره Hulk هست
)
Last edited by GL & HF; 05-06-2013 at 16:49.
داداش به من چه که ذغال فروشی. میخوای باور کن میخوای باور نکن![]()
آره ظاهرا درست شده بود ولی الان ذاتا خرابه ... منم ظهر همین خوابو دیدم
من هنوز منتظرما !
آخه تا حالا ایرانی گلد ندیدم : دی
بالاترین ایرانی که دیدم و مطمئنم که راستش رو میگه همین آریا هستش .
از اونجایی که اکثرا حرفتون سر این گلد بودن و نمیدونم فرستادن اسکین به دوستتون رو باور ندارن( و من هم ندیدم شما بیشتر از یه اعلام خبر حرفی زده باشید و یه جوری نشون داده باشید که حرفاتون واقعین) , خیلی خوب میشه یه جوری ثابتش کنید که این موضوعات خاتمه پیدا کنن .
Last edited by Arrowtic; 05-06-2013 at 17:45.
من اصلا نمیتونستم وارد بازی بشم الان خیلی راحت دارم بازی میکنم نیازی هم نیست کسی خواب ببینه به گفته خود ادمین هم سرور درست شده
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)