تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 510 از 827 اولاول ... 10410460500506507508509510511512513514520560610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,091 به 5,100 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم نظر دوستان راجع به هارد اکسترنال سونی چیه ؟
    من چند روز پیش یکی برای یه آشنا گرفتم و با برنامه HD Tune تست زدم که به نظر هارد خوبی میومد
    با توجه به قیمت پاینتر این هارد و هاردهای WD و seagateشما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
    سلام .
    هارد خوبی هست و ظاهر شیکی هم داره . یکی از دوستانی که این هارد رو داشتند با بررسی های نرم افزاری مشخص شد که از هارد اینترنال سیگیت استفاده شده که کیفیت خوبی هم داره . اگر برای شما قیمت پایین مهمه خب میتونید همین هارد اکسترنال سونی را بخرید .

دوستان یه 3 tb برای آرشیو کردن موزیک و سریال و فیلم و... میخوام یه رنج قیمت لطف کنید ممنون میشم.
    برای سه ترابایت یکی از این دو مدل پیشنهاد میشه WD my book و seagate backup plus . مدل اولی کندتر و cool هست ولی مدل دومی پرسرعتتر و گرمتر هست . قیمت دقیق ندارم ولی فکر کنم حدوداً 650 هزار تومن باشه که البته WD my book گرانتر از backup plus هست .

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .
    هارد خوبی هست و ظاهر شیکی هم داره . یکی از دوستانی که این هارد رو داشتند با بررسی های نرم افزاری مشخص شد که از هارد اینترنال سیگیت استفاده شده که کیفیت خوبی هم داره . اگر برای شما قیمت پایین مهمه خب میتونید همین هارد اکسترنال سونی را بخرید .

برای سه ترابایت یکی از این دو مدل پیشنهاد میشه WD my book و seagate backup plus . مدل اولی کندتر و cool هست ولی مدل دومی پرسرعتتر و گرمتر هست . قیمت دقیق ندارم ولی فکر کنم حدوداً 650 هزار تومن باشه که البته WD my book گرانتر از backup plus هست .
    فک نمیکردم قیمت بالا باشه انقدر با تا 400 تومان بهترین چیزی که میشه خرید برای استفاده من چیه دوست عزیز؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فک نمیکردم قیمت بالا باشه انقدر با تا 400 تومان بهترین چیزی که میشه خرید برای استفاده من چیه دوست عزیز؟
    دوترابایت حدوداً 420 الی 450 هزار تومن باید باشه البته باید بازار را بگردید تا ارزانترین را پیدا کنید . چون قیمتها با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده متغیره و همانطوریکه قبلاً هم گفتم معمولاً هاردهای سیگیت کمی ارزانتر از هاردهای اکسترنال وسترن هست . بغیر از دو مدل گفته شده میتونید seagate Expansion هم انتخاب کنید .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام .
    راستش از خریدش منصرف شدم و امروز WD my passport 1TB خریدم . 335 تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راستش از خریدش منصرف شدم و امروز WD my passport 1TB خریدم . 335 تومن
    سلام

داداش از کجا خریدی ؟ شهر یا اینترنت ؟

ما که آخر نفهمیدیم جریان این قیمتا چیه الان سایت چاره میده 320 تومن 2سال هم گارانتی داره

-------------------------------------------------------------------------------------

اگه یه هارد فرمت بشه و بعد بزنیم به سیستم بالا نیاد حتی چراغ هارد هم روشن نشه مشکلش چی بوده ؟ گارانتی اینو قبول میکنه ؟ هارد adata بوده

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ما که آخر نفهمیدیم جریان این قیمتا چیه الان سایت چاره میده 320 تومن 2سال هم گارانتی داره

-------------------------------------------------------------------------------------

اگه یه هارد فرمت بشه و بعد بزنیم به سیستم بالا نیاد حتی چراغ هارد هم روشن نشه مشکلش چی بوده ؟ گارانتی اینو قبول میکنه ؟ هارد adata بوده
    سلام .
    در درجه اول بايد روي يه سيستم ديگه تست بشه و همچنين بايد كابل usb و پورت usb هارد اكسترنال چك بشه . هاردهاي اكسترنال پرتابل تا حد امكان بايد به پورتهاي پشت كيس متصل شوند . اگر بازهم چراغ هارد روشن نشه مشكل سخت افزاري داره و گارانتي موظف به تعويض آن هست .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام .
    در درجه اول بايد روي يه سيستم ديگه تست بشه و همچنين بايد كابل usb و پورت usb هارد اكسترنال چك بشه . هاردهاي اكسترنال پرتابل تا حد امكان بايد به پورتهاي پشت كيس متصل شوند . اگر بازهم چراغ هارد روشن نشه مشكل سخت افزاري داره و گارانتي موظف به تعويض آن هست .
    سلام

هارد به لپ تاپ که اتفاقا یو اس بی 3 هم داره و هارد هم یو اس بی 3 بوده وصل شده و فرمت شده و بعد چند روز که دوباره وصل شده چیزی نمیاد و لامپشم روشن نمیشه به نظر نمیاد ماله کابل باشه چون چند روز پیش با همون کابل فرمت شده . روی چند سیستم دیگه هم تست شده .

ممنون از جوابتون

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام

دوست عزیز من از بازار گرفتم . من شهرستان هستم اینجا قیمتها بالاتره و اینم به قیمت همکار خریدم وگرنه بعضی مغازه ها تا 360 هم میفروشن

12. این کاربر از mehshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAMELAIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

امروز یه دونه از بچه های انبارمون گرفتم (Backup plus)

لطفا یه نرم افزار برای رمز گذاری معرفی کنید ؟

آیا آنتی ویروس مخصوص هارد اکسترنال هست ؟

در ضمن هر کسی قطع سخت افزاری خواست پیغام خصوصی بده ! ما شرکت فروش قطعه داریم !

من برای خودم 1TB Backup Plus رو خریدم 300 !

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

امروز یه دونه از بچه های انبارمون گرفتم (Backup plus)

در ضمن هر کسی قطع سخت افزاری خواست پیغام خصوصی بده ! ما شرکت فروش قطعه داریم !

من برای خودم 1TB Backup Plus رو خریدم 300 !
    سلام .

برای رمز گذاری داده ها میتونید از نرم افزار رایگان ولی پرقدرت true crypt استفاده کنید . برای encrypt کردن داده ها توسط این برنامه دو راه هست .
    1. کل فضای هارد encrypt بشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
    2. یه فایل ظرف (container) بسازید و داده ها را داخل این فایل بریزید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).

TrustPort USB Antivirus . البته من تست نکردم و نمیدونم کارایی این برنامه در چه حدی هست ،

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •