اسکرین شات از محیط برنامه
![]()
اسکرین شات از محیط برنامه
![]()
منو مجبور کردی یه ویجت و کلا یه ابزار چند کاره رو بزارم.اینم تست کنید
مثلا میتونی تنظیم کنی از ساعت 1 شب تا 6 صبح گوشی اتوماتیک بره روی Airplane mode.نمایشگر باتری داره.تسک کیلر داره.ویجت کانکتیویتی داره وغیره
ZDbox (All-In-One toolbox) 2.1.115
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed1297; 03-09-2011 at 23:37.
استاد ترکوندی بابا
اما اگه جریان اینه پس می خواید منم یه ویجت بزارم تا کلا همه برن کنار
حتی شما استاد![]()
Last edited by mohsen_sajjadi; 04-09-2011 at 01:54.
ایول چه چیز باحالیه : دی ایکس 10 رو که دیگه ولش کردیم داره از فرصت استفاده میکنه نفس میکشه ، رو اتریکس نصبیدم : دی
--------------
رام جدید واسه ی این X10 نیومده؟؟؟ ورژن جدید MIUI :-"؟؟؟
اوستاد من این ویجت رو نصب کردم اما تو ویجت ها نیومده یعنی کجا رفته اوستادمنو مجبور کردی یه ویجت و کلا یه ابزار چند کاره رو بزارم.اینم تست کنید
مثلا میتونی تنظیم کنی از ساعت 1 شب تا 6 صبح گوشی اتوماتیک بره روی Airplane mode.نمایشگر باتری داره.تسک کیلر داره.ویجت کانکتیویتی داره وغیره
ZDbox (All-In-One toolbox) 2.1.115
کد:
http://www.apktop.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=ZDbox_v2.0.115.apk
[QUOTE=hamed1297;6430716]منو مجبور کردی یه ویجت و کلا یه ابزار چند کاره رو بزارم.اینم تست کنید
یه ویدجت پیدا کن برای کنترل نور صفحه
اونی که پاور کنترل داره مفت نمی ارزه
چون 3 حالت داره که یکی حداکثر و یکی حداقل و یکی هم کمی بیشتر از حداقل
یه طوری باشه که 50 درصد یا 70 درصد هم داشته باشه
اصلا بهتره طوری باشه نوار اسکرول داشته باشه به میزان دلخواه کم و زیادش کنیم
نشانگر باطری هم منو اذیت میکنه
وقتی نوار کرکره ای را میکشم پایین همیشه اونجا هست
و کلا به جای اصلی بشینه
Last edited by golmohammadi; 04-09-2011 at 03:27.
نشانگر باطری هم منو اذیت میکنه
وقتی نوار کرکره ای را میکشم پایین همیشه اونجا هست
و کلا به جای اصلی بشینه[/QUOTE]
تو ی قسمت settings میتونید show notification رو غیره فعال یا از notification icon تغییرش بدید
خداییش خوب چیزیه
tnx حامد جان
Last edited by bhrouza; 04-09-2011 at 07:40.
داداش مبارككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك كككككككككككككككككككك باشه
منم خيلي ميخواسستم از اين گوشي بخرم اما تو اينو آيفون مندم تا آلا هيچ كدام نشد كه بخرم
آیفون 4؟؟؟؟؟؟![]()
چند سوال
1- الان بخواهید گوشیتون رو بفروشید مغازه چند برمیداره؟ یکی پیدا کردم 4 ماهه استفاده شده. چند بردارم خوبه. اون 320 میگه اما من میگم زیاده
2- این مشکل صدای مکالمه چقد حادده؟ خیلی ضعیفه؟راهی برای تقویت نیست؟ یه برنامه ای بود برای افزایش صدای گوشی (حالا نمیدونم برای مکالمه هم بود یا نه ) با نصب این برنامه صدا تقویت میشه؟
3-باتری گوشی چقد میره؟ مینی پرو دیوونم کرده
4- تو ورژ« 2.3 راهی هست که از اینترنت گوشی روی لب تاب استفاده کرد؟ واسه مینی پرو که نمیشه
تنـــــک یو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)