تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 510 از 1298 اولاول ... 104104605005065075085095105115125135145205606101010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,091 به 5,100 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اقا نامحدود های مخابرات همگی یک به هشت هست اونم یه یک به هشتی که همه جا مرسوم هست بلکه سرعت همیشه یک هشتم هست یعنی اگه 256 نامحدود بگیری سرعت دانلودت میشه 4 کیلو
    کلا نامحدودش اصلا نمیصرفه فقط حجمی ها رو بخرید
    اصفهان رو نميدونم اما مخابرات اروميه 256 نامحدود سرعت دانلودش حدود 30 كيلو هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

خوب پس به سلامتی معلوم شد عیب از اینترنت نیست بلکه عیب از مخابرات اصفهان است که طرح کلاه گشاد رو برای ما داره اجرا میکنه

3. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adslali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

قسمت اول رو متوجه نشدم (بطور-- کردن یعنی چی؟)
    اون پسورد رو هم عوض کنی بد نیست
    2 گیگ برا یک ماه هست ولی اینکه منتقل میشه یا نه رو نمیدونم چون برا ماه اول از من تموم شد خودشون هم هیچ چیزی ننوشته اند که اگه زیاد بیاد منتقل میشه یا میسوزه
    برا ماه بعد هم خودش اتوماتیک از من شارژ شد
    برا ماه بعد چند گيگ برات شارژ خودكار شد ؟؟ هر گيگي چند حساب كرد ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    آقایون و خانم ها من طرح زرین دارم اما نمیتونم نوروزی بگیرم چون خطما تو لیستش ساپورت نمیکنه
    خواهشا یکی که از شبانش استفاده نمیکنه بیاد و یه جوونمردی بکنه یوزر و پسوردشا بده به من تا من شبانه بتونم استفاده کنم لطفا اگه کسی هست پیام خصوصی بم بده لطفا ... مطمئن باشید دزدی نمیکنم فقط برا شبانش میخوام اگه خطم ساپورت میشد خودم میگرفتم اما خب میدونید که مخابرات اصفهانه
    من مال پسر عموم را استفاده میکردم که حالا گفته شبانش را خودش میخواد :(
    اگه کسی هم راه حل دیگه ای داره بگه لطفا
    من شدیدا شبانه نیاز دارم
    مرسی از همگی
    Last edited by goldteamasia; 04-04-2013 at 00:40.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب پس به سلامتی معلوم شد عیب از اینترنت نیست بلکه عیب از مخابرات اصفهان است که طرح کلاه گشاد رو برای ما داره اجرا میکنه
    خوب من میدونم جاهای دیگه اینجوری نیست الان دو تا از دوستای خودم در تهران از مخابرات دارن یکیشون 256 گرفته سرعتش تقریبا 30 هست یکی دیگهشون 512 گرفته سرعتش حدود 60 اونی که 512 گرفته انقدر دانلود کرده میگه هیچی دیگه نیست که دانلود کنم هیچ محدودیتی هم براشون نزاشتن

برا ماه بعد چند گيگ برات شارژ خودكار شد ؟؟ هر گيگي چند حساب كرد ؟؟
    اره خودش شارژ شد طبق همون چیزی که انتخاب کرده بودم من 2 گیگ انتخاب کرده بودم 2 گیگ هم شارژ شد
    ضمنا اصولا باید شارژها طرح نوروزی اول هر ماه انجام بشه که خوب ماه اول سر وقت انجام شد فقط ساعت 1 بامداد شارژ نشد ولی صبح یا چاشت بود شارژ اتوماتیک انجام شد
    دیگه برا گیگ که پول نمیدی شما مثلا توی طرح 2 مگ با حجم 4 گیگ ماهی 21500 روی قبضت میاد(+ 6 درصد ارزش افزوده) و هر ماه هم 4 گیگ اول ماه اضافه میشه حالا اگه توی طول ماه ترافیک کم اوردی باید بری تو پنل اضافه بخری که اون جداگانه اضافه میشه به قبضت و گرنه اگخ ترافیک پیش فرضت کافی باشه ماهانه فقط پول همون رو میدی

سلام
    آقایون و خانم ها من طرح زرین دارم اما نمیتونم نوروزی بگیرم چون خطما تو لیستش ساپورت نمیکنه
    خواهشا یکی که از شبانش استفاده نمیکنه بیاد و یه جوونمردی بکنه یوزر و پسوردشا بده به من تا من شبانه بتونم استفاده کنم لطفا اگه کسی هست پیام خصوصی بم بده لطفا ... مطمئن باشید دزدی نمیکنم فقط برا شبانش میخوام اگه خطم ساپورت میشد خودم میگرفتم اما خب میدونید که مخابرات اصفهانه
    من مال پسر عموم را استفاده میکردم که حالا گفته شبانش را خودش میخواد :(
    اگه کسی هم راه حل دیگه ای داره بگه لطفا
    من شدیدا شبانه نیاز دارم
    مرسی از همگی
    خوب اخه وقتی زرین داری مگه میشه ساپورت نشی فقط باید زنگ بزنی که شمارت رو تو لیست اضافه کنن خود من هم زرین داشتم ولی شماره ام تو لیست نوروزی نبود زنگ زدم اضافه شد
    فقط باید یه جای درست و حسابی زنگ بزنی که جوابت رو بدن و اینکه 2020 مربوط به این کار نیست من زنگ زدم مخابرات منطقه خودمون قسمت اینترنتش که وصل شد بهش گفتم برام پیگیری کرد و بعد از حدود نیم ساعت دوباره که زنگ زدم گفت اضافه شده و درست هم گفته بود
    Last edited by mrmmnb; 04-04-2013 at 08:37.

7. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حالا بر فرض که خط من هم ساپورت بشه ، اگه من بیام و یه یک مگ بدون حجم بگیرم میتونم فقط از شبانش استفاده کنم یا نه ، یعنی روزانه بیام از زرینم استفاده کنم ، شبانه از یک مگ بدون حجم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مرسی از دوست عزیز که لطف کردند جواب دادن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان اگه کسی شبانه داره و نمیخواد یوزر و پسش را برام پیام خصوصی کنه لطفا

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابا یه چیزی میگی ها اخه کی میاد یوزر و پسوردش رو دستت بده؟؟؟؟!!!
    نمیدونم بدون حجم بخری میتونی از شبانش استفاده کنی یا نه ولی فکر کنم بشه این کار رو کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بابا یه چیزی میگی ها اخه کی میاد یوزر و پسوردش رو دستت بده؟؟؟؟!!!
    نمیدونم بدون حجم بخری میتونی از شبانش استفاده کنی یا نه ولی فکر کنم بشه این کار رو کرد
    بابا خیلی ها هستن از شبانشون استفاده نمیکنن خب اگه کسی هست بم بده یوزر و پسش را
    تازه اگه مثلن شما به اکانتت وصل باشی من دیگه نمیتونم وصل شم ، اینا که دیگه همه میدونن
    تازه میشه از تو پنل چک کرد که من دزدی میکنم یا نه :|

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

خوب اخه وقتی زرین داری مگه میشه ساپورت نشی فقط باید زنگ بزنی که شمارت رو تو لیست اضافه کنن خود من هم زرین داشتم ولی شماره ام تو لیست نوروزی نبود زنگ زدم اضافه شد
    فقط باید یه جای درست و حسابی زنگ بزنی که جوابت رو بدن و اینکه 2020 مربوط به این کار نیست من زنگ زدم مخابرات منطقه خودمون قسمت اینترنتش که وصل شد بهش گفتم برام پیگیری کرد و بعد از حدود نیم ساعت دوباره که زنگ زدم گفت اضافه شده و درست هم گفته بود
    سلام
    شما کدوم طرح نوروزی شبانه را گرفتی؟ سرعت دانلود توی شب چقدره یا چقدر دانلود می کنی. بعد این طرح مثل طرح های زرین و برناست مثلا من الان برنا را فعال کردم و زرین را هم دارم. حالا سوال من اینه اگه اینم فعال کنم اونا هم می مونه یا دیگه فقط باید ازین استفاده کنم. من می خوام روزا با زرین باشه شبا فقط از طرح نوروزی استفاده کنم. بعد زمان انتخاب شما قرارداد 6 ماهه را انتخاب کردین دیگه اون موقع پول کل مدت را الان می گیرند یا هر دو ماه روی قبض میاد فقط شما میگه من 6 ماهه قرار داد بستم. اگه شش ماهه ببندم اول هر ماه (مثلا طرح 2 گیگ) 2 گیگ برام شارژ میشه؟ من حساب کردم اگه 1 مگ با صفر گیگ را بگیرم ششماهه اینجوری شبی 2.5 گیگ می تونم دانلود داشته باشم با ماهی فقط 7500 تومن که از این طرح برنا خیلی به صرفه تره. کلا شما راضی هستی یا نه. اگه سرعت شبانه همین 128 کیلو باشه که برم بگیرم.

13. این کاربر از shitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •