تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 510 از 892 اولاول ... 10410460500506507508509510511512513514520560610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,091 به 5,100 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه cg.animator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

می خواستم بدونم الآن قیمت HP DV6 3061 ee چنده ؟
    آیا این مدل با HDD 500 (7200) پیدا می شود یا فقط 640 (5400( دارد ؟
    راستی من شنیدم لپ تاپ های HP زیاد گرم می کنند ، با توجه به این که من به زودی دانشجوی اهواز خواهم شد واونجا گرما بیداد می کنه ، مشکلی برای لپتاپم پیش نخواهد اومد ؟
    ممنون می شوم سریع جواب بدید ، می خوام برم بخرم .

داره خودمونی میشه mj.bahonar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با سلام
    من یک لپ تاپ وایو قصد دارم بخرم اما همه ی ویندوزهاش 64 هستند.
    بعدا برای نصب نرم افزار مشکل پیدا نکنم؟
    اگه بخوام VPCEA1AGG بخرم به جاش چی پیشنهاد می کنید که ویندورش 32 باشه و از وایو نباشه؟

داره خودمونی میشه cg.animator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

اکثر لپ تاپ های الآن 64 بیت هستند چون 32 بیتی تا 3 گیگ رم بیشتر پشتیبانی نمی کند و لپ تاپ ها اکثرا 4 گیگ رم دارند و کلا همه دارند سمت ویندوز 64 می روند ، الآن دیگر مشکل نصب نرم افزار هم روی 64 بیتی وجود ندارد به راحتی بیش از 90% برنامه ها روش اجرا می شوند و تمام نرم افزارهای 2010 هم همین طور ، فقط ممکن چند تا برنامه ایرانی را نتونی نصب کنی .
    بعدش هم ویندوز نصب کردن که کاری نداری می تونی یه دونه 32 بیتی هم کنار ویندوز 7 64 بیتی نصب کنی ، خیالت از بابت نرم افزار هم راحت باشه اگر یک کینگ جدید بخری تمام نرم افزارهاش به جز 32 بیتی ، 64 بیتی هم دارد .
    ----------------------
    حالا یه نفر سوال من را جواب بده ؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

مرسی ، حالا اینکه می گن لپ تاپهای سونی موجود در بازار ایران همگی چینی هستند و سونی اصل نیستند را شما قبول دارید یا نه؟

نه ! این رو کی بهت گفته ؟ خودت فکر کردی یا بقیه هم بهت کمک کردن؟

در بازار نوت بوک جنس تقلبی اصلا وجود نداره

بلکه اسمبل چین هستند و خود سونی تولید میکنه.

البته نه فقط سونی بلکه HP , DELL , LENOVO , ASUS , ACER و هر برند دیگه ایی که به ذهنت میرسه مثل APPLE تماما در چین اسمبل میشند./

البته از سونی اسمبل های امریکایی هم در بازار هست که از نظر کیفی فرقی نداره/

5. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

آقا من دیروز بعد کم یکلی تفحص و جستجو به قصد خرید EA 2GFX/B رفتم بازار پارسیان و رضا.
    بعد از سه چهار مرتبه تغییر عقیده 360 درجه ای در باره دل و اسوس و باقی برند ها، باز برگشتم سر سونی خودمون و البته این بار همین مدل که شما نوشتی را خریدم.
    دلیلش هم این بود که مدل مورد نظر من را ایران رهجو گارانتی نکرده بود و برای فروش نداشت. پرسیدم چرا؟ گفت ریفر زیاد داشته دیگه گارانتی نمیکنیم. خودش EA 1AGG رو معرفی گرد. یه ذره دیگه دور زدیم و گشتیم دیدیم بهترین شرایط فروش را داره به ما میده. با همین قیمت 1490 بعلاوه موس و فلش 4 سونی و کیف خوشگل!
    خلاصه تبلیغ نباشه، فعلاً که یک روزه خریدم و راضی هستم

البته یک سوال من بی جواب موند و اگر کسی میدونه لطف کنه جواب منو بده.
    لپ تاپ های جدید سونی این طور که من دیدم همگی ویندوز سون 64 بیت هستند. در نتیجه اگر هم بخوایم ویندوزشون رو عوض کنیم درایور 32 بیت حتا برای ویندوز سون هم ندارند. میشه روی سایت خود سونی تو پشتیبانی نگاه کرد.
    ولی برندهای دیگه هنوز برای همه لپ تاپ هاشون درایورهای 32 بیت هم تهیه میکنند. به نظر شما این برای سونی یک نقص نیست؟

مبارک باشه/

خوب وقتی که 32 بیتی روی این نوت بوک نیست برای چی باید درایور های 32 بیتی عرضه کنه؟

اصلا کاربرد 32 بیتی برای شما چیه ؟ خیلی از کاربر ها میان و میگن که ما 32 بیتی می خواهیم !

من هنوز نفهمیدم به چه دردتون میخوره. توضیح بدی ممنون میشم !

شما می خواهی ویندوز ارجینال که پول براش دادی + 64 بیتی به مراتب گرون تر هست رو پاک کنی . 32 بریزی.

95 درصد نرم افزار ها و بازی های 32 بیت روی 64 نصب میشند و اون 5 درصدی هم که نصب نمیشند ( مثل آنتی ویروس ها و نرم افزار های مدیریت هارد ) نسخه ی 64 بیت دارند.

---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------

با سلام
    من یک لپ تاپ وایو قصد دارم بخرم اما همه ی ویندوزهاش 64 هستند.
    بعدا برای نصب نرم افزار مشکل پیدا نکنم؟
    اگه بخوام VPCEA1AGG بخرم به جاش چی پیشنهاد می کنید که ویندورش 32 باشه و از وایو نباشه؟

نوت بوک با ویندوز 32 بیت پیدا نمیشه چون همه 4 گیگ رم دارند !

پست بالا توضیح دادم

7. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedmotevali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    من دانشجوی معماری هستم با نرم افزارای AutoCad- 3DMax....l کار میکنم ;. بودجمم نهایتا تا 1200000 هست.اهل بازی با لب تاپ هم نیستم.روزی حداقل 5-6 ساعت پشت سیستم میشینم.ترجیحا میخوام HP بگیرم..
    ممنون

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه لپ تاب کوچیک وجمع وجور برای دوستم که قیمتش از 1ملیونونو200هزار تومان بیشتر نشه برای بازی ونگاه کردن فیلم وعکس واینترنت می خواهد ازش استفاده کند؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض hp DV6-2155

سلام
    من دانشجوی معماری هستم با نرم افزارای AutoCad- 3DMax....l کار میکنم ;. بودجمم نهایتا تا 1200000 هست.اهل بازی با لب تاپ هم نیستم.روزی حداقل 5-6 ساعت پشت سیستم میشینم.ترجیحا میخوام HP بگیرم..
    ممنون
    سلام

فکر می کنم توی hp بهترین گزینه ای که الان می تونی پیدا کنی Pavilion DV6-2155 هست، با توجه به نرم افزارهایی که گفتی هم مانیتور 15.6 اینچ به کارت میاد هم کارت گرافیک فوق العاده 1 گیگابایتیش، پردازشگرشم که core i5 هست با فرکانس بالای 3GHz

2155 رو یاس لپ تاپ گذاشته 1090000 تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

می خواستم بدونم الآن قیمت HP DV6 3061 ee چنده ؟
    آیا این مدل با HDD 500 (7200) پیدا می شود یا فقط 640 (5400( دارد ؟
    راستی من شنیدم لپ تاپ های HP زیاد گرم می کنند ، با توجه به این که من به زودی دانشجوی اهواز خواهم شد واونجا گرما بیداد می کنه ، مشکلی برای لپتاپم پیش نخواهد اومد ؟
    ممنون می شوم سریع جواب بدید ، می خوام برم بخرم .
    سلام

قیمت امروز این دستگاه 1520000 تومان بود یک گوگل بکنی سریع دستت میاد. کلا اچ پی یک کد محصولش فقط یک کانفیگ داره 3061 هم فقط با هارد 640 ارائه شده. مشکل گرم شدن لپ تاپ های اچ پی مربوط به 2 3 سال پیش بوده الان به کلی این مورد دیده نمی شه! البته برای استفاده مداوم و سنگین هر لپ تاپی باشه بهتره که یک فن زیر لپ تاپ تهیه بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام بچه ها من می خوام یه لپ تاپ بخرم کلی تحقیق کردم و الان نظرم dv6 2170 dv6 2106 و f12cfx و f113fxb و اگه پول کم داشته باشم studio1558
    خواهش می کنم لطف کنید اگه هر کسی از این مدل ها داره در مورد کارایی و مزایا ش بگه
    اگر کسی اطلاعات خوبی داره در مورد کلیتش و قطعاتش داره منو راهنمایی کنه در مورد گارانتی و این جور چیز هاشم همینطور.
    خواهش می کنم هر کی هر چی می دونه کمک کنه من خیلی وقت هم ندارم
    خودم بین دو مدل sony به خاطر کارت گرافیکاشون شک دارم به ترتیب 512mb g310 1.5 1g g3301,5
    وزن سونی هم بالاست این مدل هاش
    hp هم 1g g230
    dell هم که 1g ati 5470 2g
    اگخ کسی بتونه ایدی بزاره من سوالاموازش بکنم خیلی لطف کرده
    parsa_15876
    7a3198d8-b2bb-491a-b6dd-1f793d996101
    1.03.01

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •