عزیز زحمت میکشی کانفیگ و قیمتشم بگی ؟بهتره LENOVO 560 I5 بخرید که تا هفته دیگه سازگار وارد میکنه.
عزیز زحمت میکشی کانفیگ و قیمتشم بگی ؟بهتره LENOVO 560 I5 بخرید که تا هفته دیگه سازگار وارد میکنه.
دوست عزیز شما مدل هایی که خودتون فرمودید، فقط کانفیگشو نوشتید و هیچ حرفی از مدل و برند نزدید!
برند و مدل کانفیگ هایی رو که نوشتید ذکر بفرمایید تا دوستان کمکتون کنن.
نقل قول:
دوست عزیز شما مدل هایی که خودتون فرمودید، فقط کانفیگشو نوشتید و هیچ حرفی از مدل و برند نزدید!
برند و مدل کانفیگ هایی رو که نوشتید ذکر بفرمایید تا دوستان کمکتون کنن.
سلام دوست عزیز.Acer Aspire 5742G-484G64Mncc
یادم رفت که مدل لپ تاپ ها رو بنویسم.
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
Price: 829,000T
Weight 2.6 Kg
HP ProBook 4520s-E
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.56 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.66 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6370 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
قیمت:850
حالا اگه 900 هزار تومن هم بشه ولی ارزشش رو داشته باشه میشه یه کاریش کرد(نمیخوام واسه 50 هزار کمتر یا بیشتر چیز بدرد نخوری بخرم).
شنیدم ایسر کیفیت صفحه نمایشش بده, مخصوصا توی کار با خود محیط ویندوز و نرم افزارهایی مثل word یا مرورگرها.
اگه این طوری باشه فکر کنم ارزشش رو نداشته باشه.
چند تا لپ تاپ بهم معرفی کنید که بتونم چند سال باهاش کار کنم.(توی خوابگاه معمولا واسه سرگرمی مجبوری زیاد از لپ تاپ استفاده کنی).وزنش هم نمیخوام خیلی زیاد باشه.حداکثر 2.6.(هر چی کمتر بهتر).
ترجیحا این مشخصات رو داشته باشه:
cpu:core i5 2.4 or uperممنونم.
vga:1gb
hdd:no problem
ram:4gb
برند:مهم نیست برندش چی باشه ولی میخوام از لحاظ قیافه ضایع نباشه.تر و تمیز.
اگه حسگر انگشت هم داشته باشه که عالی میشه.
الان میگین که با پول کم چه توقع بالایی دارم.آدمی زاده دیگه
چه سوال سختی پرسیدم من که هیچکس جوابشو نمیدونه![]()
ای بابا!
امروز دوباره رفتیم برای خرید!
و دوباره این فروشنده ها تا میتونستن از ایسر بد گفتن!
حالا ما موندیم بین ایسر و دل 5010
خداییش یکی بیاد و راهنمایی کنه!
کدوم بهتره؟(انصافا راستشو بگین!!!)
من به شما مطمعنا بیشتر از فروشنده ها اطمینان دارم!
با تشکر از همه
نظر ما هم دقیقا همینه! لطفا ما رو هم راهنمایی کنید!!حالا اگه 900 هزار تومن هم بشه ولی ارزشش رو داشته باشه میشه یه کاریش کرد(نمیخوام واسه 50 هزار کمتر یا بیشتر چیز بدرد نخوری بخرم).
شنیدم ایسر کیفیت صفحه نمایشش بده, مخصوصا توی کار با خود محیط ویندوز و نرم افزارهایی مثل word یا مرورگرها.
اگه این طوری باشه فکر کنم ارزشش رو نداشته باشه.
چند تا لپ تاپ بهم معرفی کنید که بتونم چند سال باهاش کار کنم.(توی خوابگاه معمولا واسه سرگرمی مجبوری زیاد از لپ تاپ استفاده کنی).وزنش هم نمیخوام خیلی زیاد باشه.حداکثر 2.6.(هر چی کمتر بهتر).
ترجیحا این مشخصات رو داشته باشه:
cpu:core i5 2.4 or uper
vga:1gb
hdd:no problem
ram:4gb
عزیز حرف فروشنده رو ول کنن یه چند تا تعمیر کار درست حسابی بپرس تا امار دست بیاد فروشنده از کجا می دونه اخه.
عزیز شما به اچ پی 4520 هم فکر بکن
فروشنده ها حتمآ راست میکن...تفاوت دل و ایسر اینه که دل همه مغازه ها دارن ولی این ایسر انقدر جنس اشغالیه که تموم پاساژ رو گشتم یه ایسر 5742G با سی پی یو ci5 پیدا نکردم.
Last edited by mahdi1629; 22-02-2011 at 08:31.
با سلام خدمت استاد ها
اقا من یه لب تاب می خوام بخرم الان dell 6400 دارم (خدایش خیلی خر کاره)
یه چیزی می خوام که هروز نبرم گارانتی
کارم هم فقط نگاه کردن فیلم و کارای که همین 6400 خودم میتونه انجام بده(این دیگه داره به رحمت خدا میره)
فقظ برای من زیبایش و خر کار بودن و کم نیاوردن تو کارای معمولی مهم هست تا 1 میلیون هم میتونم هزینه کنم
ممنون میشم منو راهنمای کنید
سلام دوست عزیز.
نمایندگی ما توی شهرستان, لپ تاپ acer با کانفیگ ci5 داره ولی اینکه acer خوب باشه یا نه نمیدونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)