تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 510 از 1024 اولاول ... 104104605005065075085095105115125135145205606101010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,091 به 5,100 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

یکی بی زحمت در مورد کرانداری و ریزش توضیح بده من هر چی میخونم حالیم نمیشه مثلا میگه فلان دنباله رو ثابت کنید کراندار و یکنواست چجوری بفهمیم بین چه اعدادی کراندار هست
    در مورد این سوال ها هم که میگن با استفاده از دنباله ها ثابت کنید f(x) :... در x:... حد ندارد هم یه توضیح بدید این دنباله هاشو چجوری باید مثال بزنیم این جواباشو که نگاه میکنم همینطوری رو هوا مثال زده
    از کجا بفهمیم تابعی مجانب مایل نداره ؟

فعلا اینا رو جواب بدید تا سوالای بعدی رو بپرسم
    من هم در مورد اين كراندار و بي كران مشكل داشتم انديشه سازان رو خوندم مشكلم رفع شد. خيلي خوب توضيح داده :
    در حد تجربي :
    بررسي كراندار بودن يك دنبال > بررسي همگرايي دنباله > 1-در صورت همگرا بودن دنباله حتما كراندار هست 2- در صورت واگرا بودن بايد بررسي كني كه حد دنباله در بي نهايت به +- بي نهايت ميل ميكنه يا نه
    واگرا > حد دنباله در بي نهايت به +- بي نهايت ميل ميكند > دنباله بي كران
    واگرا > حد دنباله در بي نهايت به +- بي نهايت ميل نميكند > دنباله كراندار
    يه نكته مهم هم اينه كه : دنباله اي كه همگراست صد در صد كراندار هم هست ولي دنباله اي كه كراندار است به شرطي همگراست يه يكنوا هم باشد.
    نكته مهم ديگه در مورد دنباله ها اينه كه بايد مطالب حد رو به خوبي ياد گرفته باشي و از هم ارزي ها هم خوب استفاده كني.
    در مورد سوال دومت من بلد نيستم.

2. 2 کاربر از fardinstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من هم در مورد اين كراندار و بي كران مشكل داشتم انديشه سازان رو خوندم مشكلم رفع شد. خيلي خوب توضيح داده :
    در حد تجربي :
    بررسي كراندار بودن يك دنبال > بررسي همگرايي دنباله > 1-در صورت همگرا بودن دنباله حتما كراندار هست 2- در صورت واگرا بودن بايد بررسي كني كه حد دنباله در بي نهايت به +- بي نهايت ميل ميكنه يا نه
    واگرا > حد دنباله در بي نهايت به +- بي نهايت ميل ميكند > دنباله بي كران
    واگرا > حد دنباله در بي نهايت به +- بي نهايت ميل نميكند > دنباله كراندار
    يه نكته مهم هم اينه كه : دنباله اي كه همگراست صد در صد كراندار هم هست ولي دنباله اي كه كراندار است به شرطي همگراست يه يكنوا هم باشد.
    نكته مهم ديگه در مورد دنباله ها اينه كه بايد مطالب حد رو به خوبي ياد گرفته باشي و از هم ارزي ها هم خوب استفاده كني.
    در مورد سوال دومت من بلد نيستم.
    اینا رو بیشترشو بلد بودم همینکه زحمت کشیدی جوابمو دادی خیلی خیلی ممنون

4. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام!
    بچه ها شما اثبات قضیه هارو هم میخونید ؟ اصلا بخونیم ؟
    چند نمره میاد اثبات؟
    اگه امتحانای سالای قبلا نگاه کنی میبینی مسائل اثباتی و قضیه هایی که تو امتحانای هما هنگ میاد 10-12 تا بیشتر نیست.چندتاشا تو حفظی چندتاشا بقلیت حفظه...آره دیگه!تازه معلمون میگفت دیف1خیلی کم میفتند.پس اصلا وقتتونا واسه تشریحی خوندن هدر ندید.فوقش یه اثبات کرانداری نمیتونی بنویسی.بقیش زیاد فرقی نمیکنه اگه معلمتونم باحال باشه که حله.

6. این کاربر از masih eia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اینا رو بیشترشو بلد بودم همینکه زحمت کشیدی جوابمو دادی خیلی خیلی ممنون
    سلام
    قضیه بی بی : تنها دنباله هایی بی کران هستند که حدشان بی نهایت شود
    همین بی بی یادتون باشه باقیش حله
    Last edited by skhammari; 05-01-2010 at 22:36.

8. 5 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

همه حرفای شما درست و قانع شدم ولی توی حرفاتون نوشتید که" درسته که گقته اعشاری ولی نگفته که می تونن بین صفر و 1 باشن "فکر کنم شما دارید برعکس میگید معمولاَ وقتی می خوان یه عضوی رو از مجموعه به عنوان استثنا حذف بکنن مینوسن حالا که نوشتن اعشاری پس هر اعشاری هم میتونه باشه
    يك صفحه قبل از همون صفحه ي 10 كتاب در مورد غلظت و تغييرات اون و تاثيراتي كه بر روي سرعت مي زاره مطالبي نوشته و اين نكته رو بيان كرده كه افزايش غلظت در هر حال باعث افزايش سرعت ميشه ، پس در صفحه ي 10 فرض رو بر اين گذاشته كه مطالب نوشته شده در حاشيه ي صفحه با توجه به مطالب صفحه ي قبل بيان شدن ، يعني قبل از اين كه گفته بشه اين اعداد مي تونن اعشاري باشن ، گفته شده كه افزايش غلظت باعث افزايش سرعت ميشه ، پس وقتي اين نكته رو مي دونيم كه " افزايش غلظت باعث افزايش سرعت ميشه " بعد از خوندن اين جمله : " اعداد m و n مي توانند مقادير اعشاري هم داشته باشن " ، بايد اين نكته نتيجه گرفته بشه : " با توجه به اين كه افزايش غلظت همواره باعث افزايش سرعت ميشه ، پس اعداد m و n نمي تونن مقادير كمتر از يك رو قبول كنن ، چون در اين صورت نكته ي اول نقض ميشه "
    اين موارد معمولا توسط بچه هاي كنجكاوي مثل شما توي كلاس پرسيده ميشه و نويسنده ي كتاب هم فرض رو بر اين گذاشته كه شما دبير داريد پس جواب دادن به اين سئوالات رو به عهده ي دبيرتون گذاشته ( يكي از دلايلش جاي كم كتاب براي نكات اضافي هست )
    به هر حال ، اميدوارم قانع شده باشي ... ، من هم موقعي كه براي اولين بار اين قسمت رو ديدم همچين چيزي اومد توي ذهنم ولي با همين نتيجه گيريها خودم رو قانع كردم ...

سلام,

من دارم جزوه خودم که سر کلاس نوشتم رو میخونم + کتاب

ایم معادله بعدش چی میشه:

کسی هست بگه؟ همینطوری شفاهی هم اگر بگید میفهمیم
    اين اصلا معادله نيست ، دو طرف تساوي با هم برابرند ، اگه ساده كني ميشه : 1 = 1

كافيه به جاي 9 بنويسي 3 به توان 2 و بعد توانها رو در هم ضرب كني ، بعد كاملا مي توني ببيني كه دو طرف برابرند ...

موفق باشيد ...

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

كافيه به جاي 9 بنويسي 3 به توان 2 و بعد توانها رو در هم ضرب كني ، بعد كاملا مي توني ببيني كه دو طرف برابرند ...

موفق باشيد ...
    فکر کنم ایشون سادش کرده .

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

رمزینه همشو بخون!

12. این کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

يك صفحه قبل از همون صفحه ي 10 كتاب در مورد غلظت و تغييرات اون و تاثيراتي كه بر روي سرعت مي زاره مطالبي نوشته و اين نكته رو بيان كرده كه افزايش غلظت در هر حال باعث افزايش سرعت ميشه ، پس در صفحه ي 10 فرض رو بر اين گذاشته كه مطالب نوشته شده در حاشيه ي صفحه با توجه به مطالب صفحه ي قبل بيان شدن ، يعني قبل از اين كه گفته بشه اين اعداد مي تونن اعشاري باشن ، گفته شده كه افزايش غلظت باعث افزايش سرعت ميشه ، پس وقتي اين نكته رو مي دونيم كه " افزايش غلظت باعث افزايش سرعت ميشه " بعد از خوندن اين جمله : " اعداد m و n مي توانند مقادير اعشاري هم داشته باشن " ، بايد اين نكته نتيجه گرفته بشه : " با توجه به اين كه افزايش غلظت همواره باعث افزايش سرعت ميشه ، پس اعداد m و n نمي تونن مقادير كمتر از يك رو قبول كنن ، چون در اين صورت نكته ي اول نقض ميشه "
    اين موارد معمولا توسط بچه هاي كنجكاوي مثل شما توي كلاس پرسيده ميشه و نويسنده ي كتاب هم فرض رو بر اين گذاشته كه شما دبير داريد پس جواب دادن به اين سئوالات رو به عهده ي دبيرتون گذاشته ( يكي از دلايلش جاي كم كتاب براي نكات اضافي هست )
    به هر حال ، اميدوارم قانع شده باشي ... ، من هم موقعي كه براي اولين بار اين قسمت رو ديدم همچين چيزي اومد توي ذهنم ولي با همين نتيجه گيريها خودم رو قانع كردم ...

موفق باشيد ...

دوست عزیز در مورد اون معادله باید بگم اون پایینی که قبلش علامت تساوی هست ساده شده بالایی . فکر کنم منظور دوستمون این بود که در ادامه کسر پایینی چه جوری ساده میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تکراری
    همون پست پایینی...
    Last edited by panizir; 06-01-2010 at 02:36. دليل: تکراری بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان یه سوال برام پیش اومده خیلی دوست دارم جوابشو زود بگیرم شیمی هست :
    آیا در واکنش های شیمیایی همیشه با افزایش غلظت واکنش دهنده ها سرعت زیاد میشه ؟؟؟
    خودم اول فکر می کردم که زیاد میشه ولی با دقت توی حاشیه صفحه 10 " m و n که توان هستند می تونند اعشاری باشند " به ذهنم رسید که اعشاری کوچکتر از 1 هم میتونه باشه در نتیجه سرعت واکنش در کمال ناباوری کم میشه !!!!
    حالا کسی میتونه بگه آیا این نتیجه گیری درست هست یا نه
    خواهشا بحثو وارد فصل 2 شیمی پیش نکنید که برای اونجا هم باید 1 صفحه بنویسم
    سلام
    m , n نه تنها اعشاری بلکه منفی هم میتونن باشن.فرض کنین وجود ماده x باعث بشه یکی از واکنش دهنده ها با اون واکنش بده و برای تولید مصرف کننده مورد نظر استفاده نشه. در نتیجه x در معادله سرعت نوشته می شه و توانش کوچکتر میشه.البته در همه معادله های سرعت فقط واکنش دهنده ها رو نمی نویسن.اما ما تو کتاب فقط در همون سطح می خونیم.پس توان منفی برای واکنش دهنده ها قرار نمی گیره.و افزایش غلظت واکنش همیشه باعث افزایش سرعت واکنش می شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •