اکثر کسایی که اینطوری مشکل سرعت دارن , مشکلشون از سرویس دهنده نیست
معمولا بر میگرده به خط تلفن داخل منزل و...
اگه میخوایی مشکل بر طرف شه شماره تماستو برام ایمیل کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
اکثر کسایی که اینطوری مشکل سرعت دارن , مشکلشون از سرویس دهنده نیست
معمولا بر میگرده به خط تلفن داخل منزل و...
اگه میخوایی مشکل بر طرف شه شماره تماستو برام ایمیل کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز خطم نویزش کمه و عالی هست مشکل از ارم نت هست که محدودیت اعمال کرده حالا من شماره تماسم را براتون ایمیل میکنم.
سلام
دوستان کسی میدونه چه شرکتهایی تو شیراز وایرلس میدن؟؟منطقه ما که adsl ساپورت نمیشه
پیش شماره خطت مگه چنده که ساپورت نمیکنن؟
همیار را توصیه میکنم
والا تا اونجا که من میدونم تو شیراز 4-5 تا پیبش شماره هست که ساپورت نمیشه که از بد روزگار یکیش مال منطقه ما هست.پیش شماره 752 مرکز وصال.البته تو منطقه ما پیش شماره 750-751 هم پیدا میشه .چیزی که حرصم رو درآورده اینه که کلوپی سر کوچمون اون ور خیابون و دوستم تو کوچه بغلیمون خطشون 751 هست گرفتن دارن عشق میکنن منم باید ببینمو بسوزمیش شماره خطت مگه چنده که ساپورت نمیکنن؟
همیار را توصیه میکنم.بیوجدانا هر کاری کردم که از سر کوچه بغلی یه خط با پیش شماره 751 برامون بکشن گفتن نمیشه و این کار غیر قانونیه.دیگه هیچ خطی هم غیر 752 نمیفروشن.
خلاصه هیچ راهی نداریم.البته من الان وایرلس پارس نت گرفتم ولی خیلی افت سرعت داره میخواستم ببینم شرکت دیگه هست که بدرد بخور تر باشه یا نه؟؟؟من سرعت 1 مگ گرفتم ولی دانلودش بین 80 تا 160 بالا پایین داره.
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
والا تا اونجا که من میدونم تو شیراز 4-5 تا پیبش شماره هست که ساپورت نمیشه که از بد روزگار یکیش مال منطقه ما هست.پیش شماره 752 مرکز وصال.البته تو منطقه ما پیش شماره 750-751 هم پیدا میشه .چیزی که حرصم رو درآورده اینه که کلوپی سر کوچمون اون ور خیابون و دوستم تو کوچه بغلیمون خطشون 751 هست گرفتن دارن عشق میکنن منم باید ببینمو بسوزمیش شماره خطت مگه چنده که ساپورت نمیکنن؟
همیار را توصیه میکنم.بیوجدانا هر کاری کردم که از سر کوچه بغلی یه خط با پیش شماره 751 برامون بکشن گفتن نمیشه و این کار غیر قانونیه.دیگه هیچ خطی هم غیر 752 نمیفروشن.
خلاصه هیچ راهی نداریم.البته من الان وایرلس پارس نت گرفتم ولی خیلی افت سرعت داره میخواستم ببینم شرکت دیگه هست که بدرد بخور تر باشه یا نه؟؟؟من سرعت 1 مگ گرفتم ولی دانلودش بین 80 تا 160 بالا پایین داره.
اسیاتک زنگ زدی ببینی ساپورت میکنه؟
شمارش 1844 هست
آره نمایندگیش تو ملاصدرا اولش گفتن ساپورت میکننن حتی رفتم پول 3 ماه و با مودم دادم ولی بعدش گفتن که نمیتونیم بدیم و پولمو پس دادن.اسیاتک زنگ زدی ببینی ساپورت میکنه؟
شمارش 1844 هست
کلا چند بارم رفتم مخابرات گفتن که معلوم نیست که کی adsl رو ساپورت میکنن.خلاصه فقط وایمکس میتونم بگیرم و وایرلس.
به نظر من وایمکس 1مگ نامحدود شریکی بگیر
منم میخوام با دوستام بگیرم
سرعت دانلود 120 هست
قیمت 79 تومن 3 نفری شریکی بگیری میشه نفری 27 استفاده هم تقسیم میکنی تو روز.دی:
سلام بر همشهریان عزیز.
من الان از پارس آنلاین سرویس دارم پارسال سرعتشون خیلی خوب بود اما متاسفانه امسال دقیقا نصف شده.
حالا میخام برم یه شرکت دیگه .شما بین صبا نت و همیار کدومو پیشنهاد میدین و چرا؟.
Last edited by expanium; 20-01-2012 at 01:04.
صبا شانسی هست که خوب در بیاد
ولی همیار پایدار تر هست و همیار را توصیه میکنم
ماتریکس هم بد نیست خوبه
البته شما باید ببینی توی مرکز شما کسانی مه از این ISP ها سرویس میگیرن وضعیشون به چه صورته.مرکزتون را اعلام کنید تا دوستان نظر بدن با توجه به تجربه ای که داشتن...
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)