تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 510 از 577 اولاول ... 10410460500506507508509510511512513514520560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,091 به 5,100 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خیلی ممنون... بر اطلاعاتمان افزوده شد...اما اگه الان طرح پارتیشن رو gpt کردیم هیچ جا به مشکل بر نمی خوریم؟ چون یه بار موقع نصب 7 گفت باید mbr کنی و در همین حین من یه بار کل اطلاعاتم رو از دست دادم.

حالا سوال اصلی اینه که grub رو چه طور باید نصبش کرد و بهش گفت که مثلا این سیستم عامل رو بیار؟ چون از اول که لینوکس نصب کردم لینوکس بالا نمی اومد مستقیم شیرجه میرفت تو ویندوز بعد با boot-repair یه کارایی کردم خودم هم نفهمیدم. بعدش گراب رو می آورد ولی ویندوزم تو لیستش نبود.اصلا گراب کجا نصب میشه؟ تو لینوکس؟
    تبدیل MBR به gpt خطری نداره اما بالعکس هیچ تظمینی نیست.MBR-Hybrid کردن هم خطری نداره(با وجود warning که میده) فقط ویندوز حداکثر 4پارتیشن(عملا گاهی 3 پارتیشن) رو بیشتر نمیشناسه.من که لینوکس و سیستمم عاملهای یونیکسی رو به عنوان سیستم عامل اصلی دارم این امر برام مشکلی نیست.من الان ویندوز 7 رو روی پارتیشن آخر نصب دارم و آخرین باری که بوتش کردم 2 ماه پیش بود ضمنا لینوکس فدورا و آرچ و همچنین FreeBSD رو نصب دارم.تو تصویر پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم layout پارتیشنها مشخصه.grub الان روی mbr قرار داره اما اگر بخوام سیستم عامل جدید نصب کنم به هیچ وجه اجازه تغییر mbr رو نمیدم.اضافه کردن سیستم عامل جدید به grub خیلی سادس.هر وقت سیستم عامل جدید نصب بشه اگر لینوکس باشه باید تو نصب اون grub رو روی پارتیشن ریشه(یا پارتیشن بوت در صورت وجود) نصب کنید و بهش اجازه ندید روی کل هارد(یعنی mbr)نصب بشه.بعدا میشه یه ورودی به منوی grub (یا یه ورودی تو دیتابیس BCD ویندوز ویستا به بعد یا boot.ini ویندوز xp و 2003) ایجاد کرد.در مورد ویندوز که ساده تر هم هست مثلا من ویندوز رو که نصب کردم با باز کردن gparted مشخص شد روی dev/sda12/ نصب شده.این ورودی رو به انتهای منوی grub(معمولا فایل boot/grub/grub.cfg/) اضافه کردم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    C6C23030C2302759 که uuid پارتیشن ویندوزه که از طریق gparted به راحتی بدست میاد.از دو خط که با دستورات set و search شروع میشند یکیش کافیه.
    البته دستور grub-mkconfig(یا grub2-mkconfig) اضافه کردن سیستم عامل جدید رو اتوماتیک انجام میده.
    اینکه اطلاعاتتون رو از دست دادید تقصیر کسی نبوده جز خودتون.هر کاری رو با اطلاعات کامل و چشم باز باید انجام داد.قبلش میتونید با یه سیستم مجازی همه چیز رو تمرین کنید(vmware یا virtualbox)
    گراب با استفاده از دستور grub-install(یا grub2-install) نصب میشه.نصب روی کل هارد :
    کد:
    نصب روی پارتیشن لینوکس :
    کد:
    سکتور راه انداز بوت منیجر(مثل grub) یا روی MBR نصب میشه(پیشفرض) یا روی سکتور صفر پارتیشن نصبی لینوکس(پارتشنی که شما موقع نصب مشخص میکنید) به این سکتور میگن PBR که میشه از این سکتور که در قالب یه فایل میشه کپیش کرد برای بوت از طریق ویندوز استفاده کرد.
    برای تبدیل به هیچ وجه از رابط گرافیکی gparted استفاده نکنید فقط خود gdisk.بهتره از طریق livecd یا رفتن به مد تک کاربره اینکارو انجام داد.(در هر حال اول تو ماشین مجازی و با بک آپ کامل)
    بیشتر افراد هیچ نیازی به تبدیل MBR به gpt ندارند.یعنی هیچ مزیت محسوسی حس نمیکنید مگر اونکه مثل من هر از گاهی بخواید layout پارتیشنها رو تغییر بدید بدون اینکه سیستم عاملهای فعلی یا اطلاعات از دست بره.من معمولا دیستروهای دیگه رو به طور دوره ای نصب و تست میکنم. و اینقدر باتجربه شدم که از ماشین مجازی استفاده نمیکنم البته بک آپ گیری باید انجام بشه.در مورد بوت علاوه بر مطالبی که گفتم پستهای گذشته من رو یه سرچی بکنید مطالب خوبی پیدا میکنید.شما نیاز به دانش در مورد فرآیند boot chainloading دارید.

UEFI برای یه کاربر عادی خانگی اصلا مفهومی نداره.جامعه گنو به چشم دیکتاتوری مایکروسافت بهش نگاه میکنه و نظر خوبی راجع بهش نداره.راهکارهای امنیتی زیادی وجود داره و UEFI چیز دندونگیری نیست.حتی تراشه TPE هم برای یه کاربر خونگی ارزشی نداره.استفاده از پارتیشن encrypt شده home/ و استفاده از OTFE برای یه کاربر معمولی حداکثر امنیت رو به ارمغان میاره.
    به طور خلاصه خیلی از تکنولوژیها کاربران خاص خودشونو دارند و به درد عموم نمیخورند.

2. 3 کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود دوستان
    من نرم افزار vmware workstation رو دانلود کردم و میخوام نصب کنم.چه توزیعی از لینوکس رو دانلود کنم؟ فقط میخوام با محیط لینوکس اشنا بشم.اگر وبسایت مرجعی میشناسید جهت دانلود ممنون میشم معرفی کنید.
    سپاس فراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

وبسایت لینوکس و نرم افزارهای آزاد که فراوونه.
    ولی هیچکدوم به مختصر و جامع بودن دیستروواچ نیست. Distrowatch.com
    این هم به زبان فارسیlinuxreview.ir

5. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

هارد من دارای طرح پارتیشن gpt هست و 12 پارتیشن داره.grub روی سکتور صفر یا همون MBR نصبه و بوت کامپیوتر از طریقه گرابه.یه ویندوز 7 نصب دارم.یه ورودی در منوی بوت گراب برای ویندوز داره.ویندوز در درایو آخر یعنی dev/sda12/ قرار داره.
    دیشب لینوکس 8.1 رو دانلود کردم و تصمیم به نصبش(به جای ویندوز 7) گرفتم.پارتیشن ویندوز حدود 24 گیگ ظرفیت داشت که برای ویندوزهای جدید حجم کمیه و قبل از نصب ویندوز 8.1 مجبور بودم حجمش رو افزایش بدم.پارتیشن قبل از پارتیشن ویندوز یعنی dev/sda11/ پارتیشن home متعلق به لینوکس آرچ هست که ظرفیت بالایی نزدیک 31 گیگ داشت که عملا بلااستفاده مونده بود.سیستم فایل این پارتیشن لینوکسی xfs بود که یکی از نقاط ضعف این سیستم فایل عدم پشتیبانی اون از resize هست.از محتویات پارتیشن home بک آپ گرفتم .
    با livecd لینوکس مینت کامپیوتر رو بوت کردم.دو پارتیشن آخر(پارتیشن home لینوکس و پارتیشن ویندوز) رو بوسیله gparted حذف و ۲ پارتیشن با حجم جدید و با همون سیستم فایلها(xfs و ntfs) ایجاد کردم.منتهی 20 گیگ برای لینوکس و 35 گیگ برای ویندوز در نظر گرفتم.بک آپ پارتیشن home لینوکس رو restore کردم.این پارتیشن home مربوط به لینوکس Arch بود و باید uuid جدید این پارتیشن رو در فایل etc/fstab/ به روز میکردم.تو همون livecd مینت از طریق خط فرمان پارتیشن ریشه لینوکس آرچ رو mount و فایل /etc/fstab/ اونو با uuid جدید پارتیشن home به روز کردم.
    کد:
    با دستور blkid تو ترمینال میشه uuid یه پارتیشن رو بدست آورد.(یا توی همون gparted) دقت کنید من livecd رو از طریق یه هارد اکسترنال usb بوت کردم که به این ترتیب هارد اینترنال اصلی میشه sdb (و نه sda)
    هارد اکسترنالی که من دارم بوتیبله و علاوه بر livecd لینوکس مینت و آرچ از اون برای نصب ویندوز هم استفاده میکنم و اینجوری دیگه نیازی به dvd ندارم.هارد اکسترنال با grub4dos(از طریق ویندوز و 2-3 هزار سال پیش) بوتیبل شده.فقط ایمیج ویندوز رو اکسترکت کردم روی هارد اکسترنال(قبلا برای نصب ویندوز 7 و 8 ورودی بوت لازم رو در منوی بوت اون ایجاد کرده بودم وهمین اکسترکت کردن کافی بود) و نصاب ویندوز رو راه انداختم.اما نمیشد ویندوز رو نصب کرد.یه گام رو فراموش کرده بودم.طرح پارتیشن هارد اصلی سیستم من به صورت gpt و MBR-hybrid بود.این هیبرید بودن برای ویندوز لازمه(نصب یا بوت) اما با هر تغییری در جدول پارتیشن mbr-hybrid به mbr-protected(حالت پیشفرض gpt) تغییر میکنه.
    کامپیوتر رو از طریق سیستم عامل اصلی(آرچ) بوت کردم و با دستور gdisk در خط فرمان مجددا اون رو به وضعیت MBR-hybrid تبدیل کردم.موقع تبدیل از شما خواسته میشه 3 تا پارتیشن معرفی کنید.من 3 پارتیشن ntfs دارم با شماره های 8 و 9 و 12(پارتیشن نصبی ویندوز) که اونها رو اضافه کردم و پارتیشن 12 رو به عنوان bootable ست کردم.
    ری استارت کردم و نصاب ویندوز 8.1 رو راه انداختم و ویندوز نصب شد.با اولین ری استارت اثری از grub نبود و ویندوز مستقیما بوت میشد.انگار نه انگار لینوکسی نصبه.نصاب ویندوز سکتور صفر رو رونویسی میکنه و بوت سکتور خودش رو جایگزین میکنه.
    کامپیوتر رو از هارد اکسترنال و اینبار با cd آرچ لینوکس بوت کردم.
    کلا موقعی که میخواید grub رو نصب مجدد کنید با livecd همون دیسترو اصلی که نصب کردید(یا هر لینوکس دیگه ای) اینکار رو بکنید و پارتیشنهای لینوکس نصبی رو mount کنید و به اون chroot کنید.سپس با دستور grub-install به راحتی میتونید دوباره grub رو روی هارد اصلی نصب کنید.لینوکس آرچ من ۳ تا پارتیشن داره احتمالا شما فقط یه پارتیشه ریشه دارید.مراحلی که من طی کردم :
    کد:
    توی آرچ chroot زدن راحته اما تو سایر دیستروها چند دستور اضافی میخواد من یه فایل متنی دارم که به عنوان راهنمای chroot میشه بهش نگاه کرد.(شما به راهنمای اصلی دیستروی خودتون رجوع کنید)
    کد:
    بعد از ری استارت دوباره گراب اومد اما یه قدم دیگه مونده بود.لینوکس رو بالا آوردم و uuid پارتیشن ویندوز رو در منوی بوت گراب به روز کردم(boot/grub/grub.cfg/) البته با دستور grub-mkconfig اینکار اتوماتیک انجام میشه.ویندوز جدید نصب و به راحتی از منوی بوت گراب قابل دسترسی است.
    این نصب یه سیستم عامل بود تو یه سیستم مولتی بوت با 4 سیستم عامل مستقر.

7. این کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها من ابونتو رو از سایت اصلیش دانلود کردم توی vmware اول ازم یوزر و پسورد خواست من هم یه چیزی همینطوری دادم بعد این ارور عکس رو داد.

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    بچه ها من ابونتو رو از سایت اصلیش دانلود کردم توی vmware اول ازم یوزر و پسورد خواست من هم یه چیزی همینطوری دادم بعد این ارور عکس رو داد.

سلام
    تا جاییکه یادمه همیشه موقع نصب یوزر و پس رو خودت تعیین میکنی
    یوزر و پسورد دیفالت معمولا نداریم. اگر یادت نیست، باید موقع بوت بری توی recovery mode و یکسری اقداماتی انجام بدی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درودی دیگر
    چند تا کار انجام دادم باعث شد نصب بشه گفتم اینجا بگم اگر کسی به مشکل من بخورد شاید حل بشه:
    1.رم پیش فرض با 1 گیگ باشه ولی من چون رمم کم بود روی 256 مگ گذاشته بودم که کردم 512 مگ.
    2.موقع نصب تمام دانلودها و استفاده از نت رو متوقف کردم (یک اپدیت خیلی کوچک هست که باید درست انجام بشه ، در حد چند کیلو.البته این اپدیت رو هم خود vmware انجام میده اتومات)
    3.من اینو نمیدونستم ابونتو کلا موقع نصب همون یوزر و پسورد عین ادمینستوری ویندوز میخواد که هر چی دوست داشتید میتونید بدید ولی full name رو بهتره اسم سیستم عامل و ورژن مورد استفاده اش بدید.❁

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    من ميخوام رو سيستمم كه ويندوز سون 32 بيت داره و 2 گيگ رم DDR2 ، اوبونتو نصب كنم. كاربردم هم براي نرم افزار مهندسي openFoam هست.
    دوتا سوال داشتم:
    1. اوبونتو 12.04 نصب كنم يا 13.10؟
    2. 32 بيت نصب كنم يا 64؟
    تشكر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من ميخوام رو سيستمم كه ويندوز سون 32 بيت داره و 2 گيگ رم DDR2 ، اوبونتو نصب كنم. كاربردم هم براي نرم افزار مهندسي openFoam هست.
    دوتا سوال داشتم:
    1. اوبونتو 12.04 نصب كنم يا 13.10؟
    2. 32 بيت نصب كنم يا 64؟
    تشكر
    OpenFOAM is developed and tested on Linux, but should work with other POSIX systems. OpenFOAM-2.2.2 and ThirdParty-2.2.2 have been tested on the following Linux distributions:
    • Ubuntu 12.04 (precise), 12.10 (quantal), 13.04 (raring),
    • OpenSuSE 12.1, 12.2 and 12.3
    • Fedora 17, 18 and 19
    سلام
    اگر 2 گیگ رم دارید نیازی به 64 بیت نیست. ولی نمیدونم 32بیت بهتره یا 64 بیت. (یعنی الزامی نیست ولی مشکلی هم نداره.)

14. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

سلام دوستان.من اوبونتو ۱۳.۰۴ دارم.تازه نصب کردم و مشکل اصلیم اینه که با چه کلید هایی حالت ضفحه عوض میشه؟؟؟تو ویندوز آلت و شیفت بود...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •