اشکال نداره که پیش 1 رو فار بگیرم ، پیش دو رو یه کتاب دیگه ؟ چجوریه این کتاب درسی ؟ دو تا کتابه ؟ موضوعات پیش 1 با پیش2 تداخل دارن ؟
اشکال نداره که پیش 1 رو فار بگیرم ، پیش دو رو یه کتاب دیگه ؟ چجوریه این کتاب درسی ؟ دو تا کتابه ؟ موضوعات پیش 1 با پیش2 تداخل دارن ؟
دعواشون که نمیشه
میشه گفت فیزیک پیش 1 و 2 با هم ارتباطی ندارن ولی دقیق یادم نیست![]()
هيچكدوم . مولفش خوب نبودمنظورم اینه که آموزشش خوب نبود یا تستاش؟![]()
من که فکر نکنم فیزیک پیش 1 تا آبان هم بیاد میگن آخر مهر ولی معلوم نیست
اونم شهاب اناری هست نه انار شهابی(از عمد نوشته بودی؟
)
پس فعلا كتاب درسي ميخونم و از رو گاج تست ميزنم تا كتاب خيلي سبز بياد . راستي مبتكران محمودزاده كه براي پايه خيلي عالي بود براي براي پيش هم خوبه ؟ مشكل من اينه كه وقت ندارم همه چيز رو بخونمو به موازات فيزيك پيش بايد فيزيك 2 و فيزيك 3 رو بخونم خصوصا فيزي 3 رو كه هيچي ازش نخوندم اصلا پاسش هم نكردم
اون شهابي رو هم سوتي دادم . اول ناقص نوشته بودم بعدا كه خواستم اصلاحش كنم سوتي شد
براي شيمي نيز بازرگان ديگه ؟![]()
دوستان لطفا اگه اطلاع دارین راهنمایی کنید:
1. دینی میگن همگامان و خیلی سبز و انرژِ اتمی هر 3 خوبن اما موندم کدوم از همه بهتر هست؟ هم از نظر درسنامه هم از نظر تست.
2. فیزیک پایه و پیش شهریاری یا خوشخوان؟ میخوام تستاش سنگین باشه سخت تر از کنکور.
شهریاری کتاب سیاهش تست هست کتاب سفیدش هم اموزش مفاهیم هست.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
فیزیک پایه = خوشخوان
توضیح فیزیک رو دست فار نمیاد صد سال دیگه
فقط یه تست اونم در صورت نیاز میخواین که گاج
دینی همگامان خیلی خوبهوستان لطفا اگه اطلاع دارین راهنمایی کنید:
1. دینی میگن همگامان و خیلی سبز و انرژِ اتمی هر 3 خوبن اما موندم کدوم از همه بهتر هست؟ هم از نظر درسنامه هم از نظر تست.
2. فیزیک پایه و پیش شهریاری یا خوشخوان؟ میخوام تستاش سنگین باشه سخت تر از کنکور.
اونم سطح بالا خوشخوان
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
توضیح فیزیک رو دست فار نمیاد صد سال دیگه
فقط یه تست اونم در صورت نیاز میخواین که گاج
دینی همگامان خیلی خوبهوستان لطفا اگه اطلاع دارین راهنمایی کنید:
اونم سطح بالا خوشخوان
دوستانی که می خواهند کتب رمزینه بگیرند می تونند نمونه ای از کتاب رو در لینک زیر ببینند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب جمع بندی کردم و دیگه فکر کنم الان میتونم تصمیم بگیرم
ولی چند تا سوال:
توی وبلاگ انتشارات فار یه جاش نوشته:
فیزیک پیش 1 جلد اول
فیزیک پیش 2 جلد دوم
و یه جا دیگه گفته فیزیک پیش 1 جلد 1 و 2
چی شد بالاخره یعنی فیزیک 1 خودش دو جلده؟
یعنی میشه:
پیش 1 جلد 1
پیش 1 جلد 2
پیش 2 جلد 1
پیش 2 جلد 2
؟
الان میشه یکی اسم همه ی کتب فیزیک پیش انتشارات فار رو دقیق بگه؟
===
راستی اگه میشه در مورد نحوه تدریس کتابهاش (انتشارات فار) هم بگینیعنی مثلا درس یا تست؟تالیفی یا کنکورهای گذشته؟مثل خوشخوان خشک یا مثل رمزینه و کتب بازرگان از این دانش آموزا و لحن خودمونی؟درس داده یا درسنامه داره؟
===
تصمیمم اینا شد:
فيزيک پيش 1 و 2:
گاج سفيد + پاسخنامه
فار
گسسته:
خوشخوان
رمزينه
هندسه تحليلي:
کتاب کلاس رمزينه
مبتکران (رضا نونهال آذر )
ديفرانسيل:
رمزينه
فقط الان مسئله این جاست که گسسته و تحلیلی کتاب تست جدا ندارم... تستای همین کتابا کفایته؟
ممنون.![]()
Last edited by eshghe abi; 31-08-2010 at 04:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)