تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 510 از 1135 اولاول ... 104104605005065075085095105115125135145205606101010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,091 به 5,100 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

و حالا حكايت جفتگيري دربها...!!!
    دربها سوار شده و آماده جفتگيري بود.
    من قبلا بوش دربهاي جلو را عوض كرده بودم. منتها هنوز اونطوري كه بايد درست و قرار نگرفته بودند و يه مقداري موقع بسته شدن نامتوازن بسته ميشد. بخصوص درب جلو چپ كه كلاف شيشه مقداري با ستون برخورد داشت. همينطور لبه هاي انحنا دار دربهاي عقب در هر دو سمت با بدنه برخورد كمي داشتند. خطوط بدنه هم بر اين اساس تنظيم نبود.
    تجربه من در جفتگيري دربها بد نيست اما شگردهايي وجود داره كه اون رو استادان قديمي فن بلد هستن و بر همين اساس هم ترجيح دادم ماشين رو ببرم پيش يك جفت گير وارد و قديمي تا هم كار رو درست و تميز انجام بده و هم من از روي دستش كار رو بهتر ياد بگيرم.
    اما....
    سراغ اولي رفتم:
    ما اصلا به ماشين آمريكايي دست نميزنيم...!!!
    دومي:
    بيار ببينم چيكار ميشه كرد؟؟!! هر دري كه سوار كنم ميشه 40.000 تومان..!!
    البته دربها كه روي ماشين سوار بود و فقط يه تنظيم ساده ميخواست و بايد پيچهاي لولاهاي اون رو شل و سفت بكنن و با كمك يه نفر ديگه اونها رو در جاي خودشون ثابت و بعد پيچها رو دوباره سفت كنن..مشكل من بيشتر دست تنها بودنم بود..
    وقتي بهش گفتم كه لولاها پيچ داره و نيازي به سوار كردن نيست و اونها خودشون سواره شده، با تعجب گفت:
    لولاهاي درب ماشين آمريكايي پيچ داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
    اينو كه شنيدم ديگه فهميدم طرف خيلي ( وارده!!!)
    ماشين همراهم نبود...
    سراغ يكي ديگه رفتم كه اون از اين يكي بدتر بود...ديگه نگم بهتره..!!!
    خلاصه دوباره رسيدم به خودم و گفتم:
    كار، كار خودته رفيق!!!
    اول چهارتا لاستيك دور درب براش خريدم. هر لاستيك براي هر درب 8500 تومان كه بريده شده و سر و ته اونها رو بهم چسباندن و البته خار هم داره..اما چندتا مشكل دارن.
    طول لاستيكها و اندازه اونها اصلا مطابق با اندازه دور دربها نيست. بخصوص دربهاي عقب. بطور تقريبي حدود 10 تا 15 سانت كوچيكتر گرفتن!! نميدونم حواسشون نبوده يا ميخواستن از كار بدزدن؟؟!!
    محل خارها هم با محل سوار شدن اونها روي دربها اصلا مطابقت نداره و كاملا اشتباهه!! ناچارا بايد دوباره خارها رو جابجا ميكردم..البته تعداد خارها هم كمتر از اون چيزي بود كه بايد باشه..
    خلاصه اين مشكلات رو دارن و اگر تصميم داشتين لاستيك دور دربهاي بيوك و نوا رو عوض كنين توصيه ميكنم خودتون لاستيكها رو بصورت متري بگيرين و سوار كنين كه هم ارزانتر در مياد و هم تميزتر..بعضيها هم ميگن از لاستيهاي دور درب تويوتا بصورت متري بگيريد و سوار كنين كه البته اونها خيلي باريكتر و نازكتره و ممكنه درست آب بندي نكنه.

لاستيكها رو اول از محل كلاف درب سوار كردم كه نيازي به خار نداره و لبه هاي اون رو با آچار زير لبه كلاف جا زدم.

خار ها رو در آوردم و دوباره با نوك تيز بر محل جديد در جاي مناسب با توجه به سوراخهاي دربها ايجاد كردم و خار رو سوار و جا زدم.البته همراه خار بهتره كه از چسب( مثلا چسب فوري 1.2.3 ) استفاده كنين چون بعضي خارها درست درگير نميشه يا شل هستند

لاستيكهاي هر چهارتا درب رو سوار كردم و آماده جفت گيري شدند.محل سوار شدن اونها رو هم قبلا رنگ زده بوديم و ديگه نيازي به باز كردن مجدد براي رنگآميزي نداره.
    Last edited by camaro lt; 04-05-2012 at 09:15.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این لاستیکهای ایرانی برای بیوک و نوا خیلی جنس آشغالی دارن
    نهایت 1 سال بیشتر کار نمیده بعدش ترک ترکی میشه تازه از بس نازکه درست آببندی نمیکنه.
    من برای ایمپالا فقط 350 هزار تومن مزد دادم برای نصب لاستیکهای دور درب و آبگیر الان اصلآ باد داخل ماشین نمیاد.

4. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دربهاي جلو چپ و راست.
    لبه كلاف شيشه كمي به ستون گير ميكرد. بوشها رو عوض كرده بودم ولي تاثير زيادي نداشت. متوجه شدم كه تنظيم از روي خود لولاها و با استفاده از رگلاژ توسط پيچها انجام ميشه اما دسترسي به پيچها اونم زماني كه درب سواره خيلي مشكل و تقريبا ناممكنه. از طرفي با شل كردن اونها، كل تنظيم بهم ميريزه و تنظيم مجدد خيلي سخته.
    بنابر اين با توجه به مقدار فضاي موجود براي رگلاژ و وضعيت خطوط بدنه و دربها نسبت به يكديگر ، تصميم گرفتم از روش متداول جك زدن زير دربها استفاده كنم. اينجوري تنظيم اصلي لولاها سر جاي خودشون باقي خواهد ماند و تنها لبه هاي نسبتا نرم لولاها ميتونه با كمي خم شدنف اون تنظيم لازم رو بوجود بياره.
    با استفاده از يك جك روغني و گذاشتن اون زير دربها، فشار لازم ايجاد شد. چند بار اين كار رو كردم و هر بار با چك كردن وضعيت تنظيم جديد متوجه شدم كه چقدر نياز به فشار بيشتر هست يا نه؟ گايه هم لازم بود كه خودم روي ركاب بيايستم و با فشار وزن بدن و كمي تكان مختصر به بدنه ماشين، اين فشار رو زيادتر كنم.
    نتيجه خيلي عالي بود و با كمترين صرف وقت و نيرو توانستم خودم دربهاي جلو رو رگلاژ و جفتگيري كنم.

تنظيم زبانه قفل كه روي ستون قرار گرفته هم خيلي مهمه. مقدار بيرون يا داخل رفتن اون و بالا و پايين شدنش خيلي توي روان و نرم بسته شدن دربها تاثير داره و با كمي حوصله و صرف وقت ميشه بهترين محل رو براي سفت كردن اون پيدا كرد.

با استفاده از پيچهاي لولاهاي دربهاي عقب، اونها رو از نظر بالا يا پايين بودن تنظيم ميشه كرد. سمت داخل دربها هم باز سه تا پيچ ديگه است كه از اونها هم ميشه بريا رگلاژ كج و راستي درب استفاده كرد. كلا دربهاي عقب تنظيم راحتي دارن.

لبه درب عقب چپ كمي بيشتر از حد معمول به داخل خم شده بود كه با گذاشتن يك قطعه چوب مناسب بين درب و فشار دادن درب به سمت داخل كم كم به جاي خودش برگشت .

براي تنظيم دقيقتر بعد از تخته، از يك تكه پارچه كه لاي در گذاشته بودم استفاده كردم و باز به درب فشار دادم و تنظيم درنهايت انجام شد.

قبل از رگلاژ و جفت گيري دربها چندان تنظيم نبودن..مثل اين لبه انتهايي درب عقب چپ كه به اين شكل قرار ميگرفت.

ولي بعد از رگلاژ به خوبي سر جاي خودش قرار گرفته و با بدنه هماهنگ شد.

البته هنوز در كل دربها يه مقداري سفت هستند كه اون بخاطر نو بودن لاستيكهاي دور درب هست و كم كم كه لاستيكها در محل خودشون شكل قاب و چهار چوب دربها و ستونها رو به خودشون بگيرن، اين مسئله هم كم ميشه. روغن زدن به قفلها و لولاها هم تاثير زيادي توي اين نرم شدن داره.

6. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi3573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

موتور روشن شد
    یکم سوپاپ هاش باید تنظیم بشه و قالپاق هاش بسته شه...

....و شستشو....

فعلا....

8. 3 کاربر از mahdi3573 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 2 کاربر از mahdi3573 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان ظاهرا پنجشنبه افتتاحیه نمایشگاه خودروهای کلاسیک هستش، کسی از دوستان نمیاد؟
    مکان: شیراز، شهرک گلستان، محل دائمی نمایشگاه ها
    زمان: 21 الی 25 اردیبهشت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببخشيد..ميخواستم يك پست در مورد كارهاي انجام شده نوا بگذارم كه اين خبر رو ديدم..
    من كه متوجه نشدم اصلا داستان چيه؟؟
    مگر قرار نبود خودروهاي كلاسيك و كلكسيوني و...وضعيت خودشون رو داشته باشن؟؟ مگر كميته كلاسيك نگفته بود كه چنين چيزي نيست؟؟ مگر نگفته بودن به زودي پلاك ملي بهشون ميدن؟؟؟
    پس اين داستان چيه؟؟؟
    پس اين جناب صالح خو چيكار ميكنه؟؟؟!!
    احتمالا هيچكس براش تره هم خورد نميكنه....
    اعصابم بدجوري خط خطيه...
    تاريخ : دوشنبه 18 ارديبهشت 1391

در حالي سه سال از ارائه اولين پيشنهاد ممنوعيت تردد خودروهاي فرسوده مي گذرد كه تاكنون هيچ كار عملياتي در اين خصوص انجام نشده است. اما بايد منتظر بمانيم تا ببينيم تير ماه امسال طرح جديد جامع كاهش آلودگي هوا، كه در آن سن فرسودگي جديد تعريف شده و بر اساس آن خودروهاي بالاي ۲۰ سال اجازه تردد در ۸ كلانشهر را ندارند اجرايي مي شود؟

برهمين اساس معاون عمراني استاندار تهران روز گذشته در جلسه كارگروه كاهش آلودگي هواي تهران از ممنوعيت تردد خودروهاي فرسوده از اول تير ماه به طور جدي در پايتخت خبر داد . محمودي در اين جلسه كه به بررسي برنامه كاهش آلودگي هوا در هشت شهر بزرگ كشور اختصاص داشت، گفت: بر اساس مصوبه جديد دولت تردد خودروهاي سواري بالاي ۲۰ سال و موتورسيكلت هاي بالاي ۸ سال در پايتخت از اول تير ماه سال جاري ممنوع است كه قطعا تمام توان مسوولان استان در اجراي اين مصوبه خواهد بود.در اين زمينه خبرگزاري ايسنا گزارش داد كه سرهنگ جمال بذرافشان، جانشين پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ نيز در اين خصوص گفته است كه جدول تعيين شده جدول خوبي است اما ساير دستگاه ها بايد وظايف خود را انجام دهند.وي با اشاره به اينكه در بحث خروج خودروهاي فرسوده عملا كار جدي صورت نگرفته است، گفت: اگر قرار باشد پليس از تردد خودروهاي فرسوده جلوگيري كند و در مقابل شاهد خروج خودروهاي فرسوده به ميزان مورد انتظار نباشيم قطعا با مشكل مواجه مي شويم.

14. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من چندروز پیش باهاش صحبت کردم گفت اوضاع داره بهتر میشه و خبرت میدم اما انگاری.....!!!!!!؟؟؟؟؟

رادیات کامل آب رو میچرخونه اما هم آب هم موتور خیلی داغ میشه کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

16. این کاربر از mahdi3573 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر ممكنه فردا حتما از ايشون سوال كنين و بپرسيد باز چه خوابي براي ما ديدن و اين داستان جديد چيه؟؟؟؟
    در مورد گرم كردن موتور و آب رادياتور، اول بايد ببينين دماي اون چقدره؟
    چون اينكه با دست حس كنين كه آب داغه ملاك درستي نيست..بايد يه مقياس قابل سنجش باشه.
    اگر از حد عادي گرمتر ميشه اين به خرابي رادياتور، خرابي واترپمپ، تنظيم نبودن سوپاپها و دلكو، كمي آب رادياتور و يا شل بودن تسمه پروانه و يا خرابي پروانه ميتونه مربوط باشه..اينها رو چك كنين تا قدم به قدم بريم جلو و ببينين مشكل از كجاست؟
    اول يه درجه آب دقيق براش بگيرين، ترجيحا جيوه اي باشه.

18. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اگر ممكنه فردا حتما از ايشون سوال كنين و بپرسيد باز چه خوابي براي ما ديدن و اين داستان جديد چيه؟؟؟؟
    در مورد گرم كردن موتور و آب رادياتور، اول بايد ببينين دماي اون چقدره؟
    چون اينكه با دست حس كنين كه آب داغه ملاك درستي نيست..بايد يه مقياس قابل سنجش باشه.
    اگر از حد عادي گرمتر ميشه اين به خرابي رادياتور، خرابي واترپمپ، تنظيم نبودن سوپاپها و دلكو، كمي آب رادياتور و يا شل بودن تسمه پروانه و يا خرابي پروانه ميتونه مربوط باشه..اينها رو چك كنين تا قدم به قدم بريم جلو و ببينين مشكل از كجاست؟
    اول يه درجه آب دقيق براش بگيرين، ترجيحا جيوه اي باشه.
    از رادیاتور مطمئن نیستم اما وقتی ماشین روشنه آب توش جریان داره و 1نشتی داشت که گرفتم البته رادیاتور ساز گفت اگه جوشش بدم تعطیل میشه اگه رادیات سراغ داشتی بگو
    اما اگه آب جریان داشته باشه بازم اینجوری میشه؟؟؟
    تسمه شل نیست
    سوپاپ و دلکو تنظیمه
    واتر پمپ نمیدونم باید کار کنه...
    پروانه بدبخت هم میچرخه

20. 2 کاربر از mahdi3573 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •