و حالا حكايت جفتگيري دربها...!!!
دربها سوار شده و آماده جفتگيري بود.
من قبلا بوش دربهاي جلو را عوض كرده بودم. منتها هنوز اونطوري كه بايد درست و قرار نگرفته بودند و يه مقداري موقع بسته شدن نامتوازن بسته ميشد. بخصوص درب جلو چپ كه كلاف شيشه مقداري با ستون برخورد داشت. همينطور لبه هاي انحنا دار دربهاي عقب در هر دو سمت با بدنه برخورد كمي داشتند. خطوط بدنه هم بر اين اساس تنظيم نبود.
تجربه من در جفتگيري دربها بد نيست اما شگردهايي وجود داره كه اون رو استادان قديمي فن بلد هستن و بر همين اساس هم ترجيح دادم ماشين رو ببرم پيش يك جفت گير وارد و قديمي تا هم كار رو درست و تميز انجام بده و هم من از روي دستش كار رو بهتر ياد بگيرم.
اما....
سراغ اولي رفتم:
ما اصلا به ماشين آمريكايي دست نميزنيم...!!!
دومي:
بيار ببينم چيكار ميشه كرد؟؟!! هر دري كه سوار كنم ميشه 40.000 تومان..!!
البته دربها كه روي ماشين سوار بود و فقط يه تنظيم ساده ميخواست و بايد پيچهاي لولاهاي اون رو شل و سفت بكنن و با كمك يه نفر ديگه اونها رو در جاي خودشون ثابت و بعد پيچها رو دوباره سفت كنن..مشكل من بيشتر دست تنها بودنم بود..
وقتي بهش گفتم كه لولاها پيچ داره و نيازي به سوار كردن نيست و اونها خودشون سواره شده، با تعجب گفت:
لولاهاي درب ماشين آمريكايي پيچ داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
اينو كه شنيدم ديگه فهميدم طرف خيلي ( وارده!!!)
ماشين همراهم نبود...
سراغ يكي ديگه رفتم كه اون از اين يكي بدتر بود...ديگه نگم بهتره..!!!
خلاصه دوباره رسيدم به خودم و گفتم:
كار، كار خودته رفيق!!!
اول چهارتا لاستيك دور درب براش خريدم. هر لاستيك براي هر درب 8500 تومان كه بريده شده و سر و ته اونها رو بهم چسباندن و البته خار هم داره..اما چندتا مشكل دارن.
طول لاستيكها و اندازه اونها اصلا مطابق با اندازه دور دربها نيست. بخصوص دربهاي عقب. بطور تقريبي حدود 10 تا 15 سانت كوچيكتر گرفتن!! نميدونم حواسشون نبوده يا ميخواستن از كار بدزدن؟؟!!
محل خارها هم با محل سوار شدن اونها روي دربها اصلا مطابقت نداره و كاملا اشتباهه!! ناچارا بايد دوباره خارها رو جابجا ميكردم..البته تعداد خارها هم كمتر از اون چيزي بود كه بايد باشه..
خلاصه اين مشكلات رو دارن و اگر تصميم داشتين لاستيك دور دربهاي بيوك و نوا رو عوض كنين توصيه ميكنم خودتون لاستيكها رو بصورت متري بگيرين و سوار كنين كه هم ارزانتر در مياد و هم تميزتر..بعضيها هم ميگن از لاستيهاي دور درب تويوتا بصورت متري بگيريد و سوار كنين كه البته اونها خيلي باريكتر و نازكتره و ممكنه درست آب بندي نكنه.
لاستيكها رو اول از محل كلاف درب سوار كردم كه نيازي به خار نداره و لبه هاي اون رو با آچار زير لبه كلاف جا زدم.
خار ها رو در آوردم و دوباره با نوك تيز بر محل جديد در جاي مناسب با توجه به سوراخهاي دربها ايجاد كردم و خار رو سوار و جا زدم.البته همراه خار بهتره كه از چسب( مثلا چسب فوري 1.2.3 ) استفاده كنين چون بعضي خارها درست درگير نميشه يا شل هستند
لاستيكهاي هر چهارتا درب رو سوار كردم و آماده جفت گيري شدند.محل سوار شدن اونها رو هم قبلا رنگ زده بوديم و ديگه نيازي به باز كردن مجدد براي رنگآميزي نداره.