این یکی رو دیگه نشنیده بودیم!
این یکی رو دیگه نشنیده بودیم!
درود.
شما احیانا Microsoft Silverlight رو نصب نکردید ؟ احتمال داره که مشکل به خاطر اون باشه.
منم یکبار 2 سال پیش اینطوری شد واسم ؛ اونم از وقتی که سلور لایت رو نصب کرده بودم ؛ گویا مشکل از فلش بود واسم.
یه کمک من آیدی یاهوم دیشب ریست دادم رمزشو 1 ساعت بهد خواستم آنالین شم نرفت چندیدن باره این اتفاق افتاده علت چیه که رمز هام خراب میشه خواستم دوباره تغییر رمز بدم قفل شده بود چاره چیه؟
دوستان بعضی وقت ها که میخوام که برای کسی send file کنم، این گزینه تو منو ها اصلا فعال نیست. دلیلش لزوما اینه که طرف مقابل ورژن دیگه ای داره یا چیز دیگه ؟
رمز باید شامل کاراکترهای نامربوط نباشه. بعضی کاراکترها پذیرفته می شن ولی نمی شه باهاشون وارد شد. سعی کنید از کلیدهایی که با فشار دادن alt به دست میاد استفاده نکنید.
وقتی طرف گزینه دریافت فایل نداره، ممکنه تنظیم کنه که هیچ کس یا بعضی افراد بهش فایل نفرستند یا اینکه اصلا از توی ایمیلش داره چت می کنه
فکر میکنم بستگی به طرف مقابل داره . احتمالا وقتی طرف با وب مسنجر بالا میاد نمیشه براش چیزی ارسال کرد
================================================== ==============
دوستان مشکل آیدی من اینه که اد نمیکنه جدیدا !! لیستمم پر نیست 980 تاس
Last edited by Actros; 31-10-2012 at 12:45.
منم دقیقأ همین مشکل رو دارمدوستان مشکل آیدی من اینه که اد نمیکنه جدیدا !! لیستمم پر نیست 980 تاس
اد لیستم هم به 20 تا نمی رسه
باید چیکار کنم
اینم یه عکس از ارور مورد نظر موقع اد
![]()
پست های قبلی رو بخونید می بینید که مشکلتون چیز جدیدی نیست. همه بهش مبتلا هستند. کارهایی که باید انجام بدید اینه که ساین اوت کنید و دوباره لاگین کنید یا ویندوز رو لوگ آف کنید و بعد وارد بشید و کلا ریستارت کنید ولیعملی ترین توصیه اینه که کامپیوتر رو خاموش کنید، برید دنبال کار و زندگیتون، دوباره که اومدید سر وقت کامپیوتر، ادد کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)