تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 510 از 905 اولاول ... 10410460500506507508509510511512513514520560610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,091 به 5,100 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا کسری باز هم شرمنده کردین. خیلی ممنون.
    الان دیگه واقعا حس می کنم مشکلی ندارم )) و اگه برم سراغ کار بتونم از پسش بر بیام.
    امیدوارم سر کار هم به مشکلی نخورم. به امید خدا امتحان می کنم نتیجه رو اعلام میکنم.

راستی اون بست ها هم با فشار انبردست باز میشه و وقتی انبردست رو ول کنی دوباره بر میگرده سر جاش. و انگار که میشه با همین بست های فلزی عوضش کرد.

باز هم ممنون.
    اره اگه سالم باشه فقط وقتی باز می کنید عقب ببرید که مشکل دار نشه اگه می خواید دور گلویی رایاتور هم ببندید از تسمه ای استفاده کنید
    چک برای اب بندی فراموش نکنید
    موفق باشید

2. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.لوله ای که با علامت سوال نشان دادید اب گرم را به طرف مانیفولد هوا میبره.برای گرم کردن هوای ورودی به سیلندرها.

4. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام پراید 111 جدیدا دمای اب میره روی خانه 5
    تا چند وقت پیش با کولر حداکثر میرفت روی 4
    باتری هم اتمی هست و پارسال انداختیم نو.
    دیشب که روشن بود . مخزن اب رو باز کردم اب داخلش کم بود اما نه اینکه خشک باشه و دیشب اب اضافه ش کردم
    صبح رادیاتور باز کردم اب داخلش بود. اندازه سه بند انگشت خالی بود از سر رادیاتور
    باتری هم سبز هست وضعیتش دیدم.
    Last edited by Life24; 24-07-2014 at 09:08.

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود به همه دوستان.
    اقا من چن وقتیه ی مشکلی واسم پیش اومده ماشین هم سمند مدل 84 هستش lx بنزینی.
    ی مدتی ک باهاش راه میرم شرو میکنه به ریپ زدن و دیگه گاز نمیخوره و بعد خاموش میشه ماشین.بخصوص تو هوای گرم.
    گفتن پمپ بنزین نیمسوز شده وقتی داغ میشه از کار میفته.رفتم ی پمپ بوش المانی خریدم اناختم روش حدودا 20 روزی خوب کار کرد.
    تا پری روز ک هوا گرم بود یهو ریپ زد و دوباره گاز نخورد دقیقا مثل 20 روز قبل.امروز بردمش تا فشار بنزین رو اندازه بگیرن .
    طرف گفت ریگلاتور فشار بنزین خوب عمل نمیکنه و فشار رو روی 2.5 نگه میداره بجای 3.5 و هی کاهش پیدا میکنه.
    حالا میخاستم بدونم این ریپ زدن ممکنه از این ریگلاتور باشه؟
    تمام سافی ها از داخل باک گرفته تا زیر ماشین رو هم عوض کردم و بازدید.باک هم تمیز بود.ممنون میشم اگه سریع راهنمایم کنید.
    در ضمن وقتی ریپ میزنه و خاموش میشه بعد از چند دقیقه حدودا 10 دقیقه ک خنک میشه باز ماشین روش میشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درود به همه دوستان.
    اقا من چن وقتیه ی مشکلی واسم پیش اومده ماشین هم سمند مدل 84 هستش lx بنزینی.
    ی مدتی ک باهاش راه میرم شرو میکنه به ریپ زدن و دیگه گاز نمیخوره و بعد خاموش میشه ماشین.بخصوص تو هوای گرم.
    گفتن پمپ بنزین نیمسوز شده وقتی داغ میشه از کار میفته.رفتم ی پمپ بوش المانی خریدم اناختم روش حدودا 20 روزی خوب کار کرد.
    تا پری روز ک هوا گرم بود یهو ریپ زد و دوباره گاز نخورد دقیقا مثل 20 روز قبل.امروز بردمش تا فشار بنزین رو اندازه بگیرن .
    طرف گفت ریگلاتور فشار بنزین خوب عمل نمیکنه و فشار رو روی 2.5 نگه میداره بجای 3.5 و هی کاهش پیدا میکنه.
    حالا میخاستم بدونم این ریپ زدن ممکنه از این ریگلاتور باشه؟
    تمام سافی ها از داخل باک گرفته تا زیر ماشین رو هم عوض کردم و بازدید.باک هم تمیز بود.ممنون میشم اگه سریع راهنمایم کنید.
    در ضمن وقتی ریپ میزنه و خاموش میشه بعد از چند دقیقه حدودا 10 دقیقه ک خنک میشه باز ماشین روش میشه.
    نزدیک ترین مورد پمپ بنزین - رگیولیتور - صافی ها و سوکت های برق رسانی هست

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shahkilid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    اصفهان-تهران

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    اولا ممنون بابت راهنمایی ها و توصیه ها، واقعا راهگشا بود و بعضی جاها اگه توصیه های شما نبود شاید سوتی می دادم و یه جای کارو معیوب می کردم!
    امروز کل آب رو خالی کردم و توی موتور رو یه کم (البته نه با فشار آب و فقط با فشار واتر پمپ) تمیز کردم و رادیاتور بخاری رو هم تمیز کردم.
    راستش آخر بی خیال باز کردم ترموستات شدم، چون هم این که برای باز کردن پایه کوئل آچار بوکس یا رینگی 12 نداشتم و با آچار معمولی که سعی کردم دیدم شدنی نیست و تازه اگه آچار هم جور می کردم دیدم دوباره باید واشر درپوش ترموستات رو عوض کرد و چسب و عایق کاری! که دیدم مکافاته.
    برای همین اول لوله پایین رادیاتور رو باز کردم که آب رادیاتور خالی شد (موتور گرم بود) بعد لوله پایین رو بستم و لوله بالا که از ترموستات میاد رو باز کردم و سرش رو کردم توی یه بطری نوشبابه که کفش بریده! که آب به زیر ماشین هدایت بشه و روی قطعات زیر باطری و .. نریزه. بعد آب جوش کتری و آب گرم شیر رو قاطی کردم (حدود 8 لیتر) و توی رادیاتور ریختم و ماشین رو روشن کردم و اهرم بخاری رو بردم تا آخر قرمز رنگ و فن رو روی دور 3 روشن کردم که آب توی رادیاتور بخاری هم بچرخه و آب به دست پای رادیاتور ایستادم، تا ترموستات آب رو آزاد می کرد که از لوله بالایی رادیاتور سرریز میشد من آب سرش می کردم، و نمی ذاشتم آب از رادیاتور خیلی پایین بره، خلاصه چند باری این مرحله رو انجام دادم تا مرحله آخر که دیگه وقتی ترموستات باز شد آب نریختم توش و یه کم که آب خارج شد موتور رو خاموش کردم. بعد دوباره لوله پایین رو هم باز کردم، رسوبات کف لوله (چون قوس داره لوله) رو هم خالی کردم، بعد لوله های رادیاتور بخاری رو باز کردم (البته نه از بدنه، از خود لوله های آب باز کردم) و دو تا بطری 1و5 لیتری آب از هر طرف با فشار خالی کردم توی هر لوله و از اون لوله آب و ذرات ریز زنگ خارج شد. اینا رو سفت کردم و همه لوله ها رو بستم و آب معمولی شیر ریختم توی رادیاتور و موتور رو روشن کردم تا آب بچرخه. و هی آب سرش می کردم. تقریبا 5 لیتر آب گرفت (با توجه به ظرفیت 5.5 لیتری پراید) حالا می خوام باهاش یه چند دقیقه رانندگی کنم که دوباره اگه آشغالی هست توی این رادیاتور قدیمی گیر کنه و از موتور در بیاد تا رادیاتور رو ظهر عوض کنم. البته می دونم باز ممکنه ذرات توی موتور هم بمونه اما چاره دیگه ای نیست ؛)
    باز هم بابت راهنمایی ها ممنون.

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    امروز یه مشکل اعصاب خورد کن با آنتن رادیو پراید پیدا کردم.
    پایه آنتن رو باز کردم تا زیرش یه تیکه تیوپ بندازم چون داشت روی سقف میچرخید و اطرافش رو خط مینداخت. شل هم شده بود منم چرخوندمش تا پیچش باز شد. بعد دیدم اون قسمت که مهره داره و پایه آنتن بهش وصل میشه افتاده پایین. مهره هم داخل اون قسمت واسه خودش آزاده و نمیشه پایه آنتن رو بست!

ازش عکس گرفتم:

حالا موندم اینو چطوری ببندم! از زیر که جایی واسه بند کردن مهره نداره. پوسته سقف رو میشه در آورد واسه این کار؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    اولا ممنون بابت راهنمایی ها و توصیه ها، واقعا راهگشا بود و بعضی جاها اگه توصیه های شما نبود شاید سوتی می دادم و یه جای کارو معیوب می کردم!
    امروز کل آب رو خالی کردم و توی موتور رو یه کم (البته نه با فشار آب و فقط با فشار واتر پمپ) تمیز کردم و رادیاتور بخاری رو هم تمیز کردم.
    راستش آخر بی خیال باز کردم ترموستات شدم، چون هم این که برای باز کردن پایه کوئل آچار بوکس یا رینگی 12 نداشتم و با آچار معمولی که سعی کردم دیدم شدنی نیست و تازه اگه آچار هم جور می کردم دیدم دوباره باید واشر درپوش ترموستات رو عوض کرد و چسب و عایق کاری! که دیدم مکافاته.
    برای همین اول لوله پایین رادیاتور رو باز کردم که آب رادیاتور خالی شد (موتور گرم بود) بعد لوله پایین رو بستم و لوله بالا که از ترموستات میاد رو باز کردم و سرش رو کردم توی یه بطری نوشبابه که کفش بریده! که آب به زیر ماشین هدایت بشه و روی قطعات زیر باطری و .. نریزه. بعد آب جوش کتری و آب گرم شیر رو قاطی کردم (حدود 8 لیتر) و توی رادیاتور ریختم و ماشین رو روشن کردم و اهرم بخاری رو بردم تا آخر قرمز رنگ و فن رو روی دور 3 روشن کردم که آب توی رادیاتور بخاری هم بچرخه و آب به دست پای رادیاتور ایستادم، تا ترموستات آب رو آزاد می کرد که از لوله بالایی رادیاتور سرریز میشد من آب سرش می کردم، و نمی ذاشتم آب از رادیاتور خیلی پایین بره، خلاصه چند باری این مرحله رو انجام دادم تا مرحله آخر که دیگه وقتی ترموستات باز شد آب نریختم توش و یه کم که آب خارج شد موتور رو خاموش کردم. بعد دوباره لوله پایین رو هم باز کردم، رسوبات کف لوله (چون قوس داره لوله) رو هم خالی کردم، بعد لوله های رادیاتور بخاری رو باز کردم (البته نه از بدنه، از خود لوله های آب باز کردم) و دو تا بطری 1و5 لیتری آب از هر طرف با فشار خالی کردم توی هر لوله و از اون لوله آب و ذرات ریز زنگ خارج شد. اینا رو سفت کردم و همه لوله ها رو بستم و آب معمولی شیر ریختم توی رادیاتور و موتور رو روشن کردم تا آب بچرخه. و هی آب سرش می کردم. تقریبا 5 لیتر آب گرفت (با توجه به ظرفیت 5.5 لیتری پراید) حالا می خوام باهاش یه چند دقیقه رانندگی کنم که دوباره اگه آشغالی هست توی این رادیاتور قدیمی گیر کنه و از موتور در بیاد تا رادیاتور رو ظهر عوض کنم. البته می دونم باز ممکنه ذرات توی موتور هم بمونه اما چاره دیگه ای نیست ؛)
    باز هم بابت راهنمایی ها ممنون.
    خوشحالم که موفق شدید با کمترین هزینه سرویس خوبی اشته باشید فقط حتما در نهایت در اب مخصوص همراه با ضد یخ مرغوب و بازدید های روزانه برای اول و هفتگی رو فراموش نکنید تا از نشتی بدور نونید

12. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    امروز یه مشکل اعصاب خورد کن با آنتن رادیو پراید پیدا کردم.
    پایه آنتن رو باز کردم تا زیرش یه تیکه تیوپ بندازم چون داشت روی سقف میچرخید و اطرافش رو خط مینداخت. شل هم شده بود منم چرخوندمش تا پیچش باز شد. بعد دیدم اون قسمت که مهره داره و پایه آنتن بهش وصل میشه افتاده پایین. مهره هم داخل اون قسمت واسه خودش آزاده و نمیشه پایه آنتن رو بست!

ازش عکس گرفتم:

حالا موندم اینو چطوری ببندم! از زیر که جایی واسه بند کردن مهره نداره. پوسته سقف رو میشه در آورد واسه این کار؟
    فکر می کنم بتونید از بالای درب راننده با باز کردن لاستیک دور درب به ارامی و با احتیاط به مهره برسید فقط سقف نشکنه

14. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فکر می کنم بتونید از بالای درب راننده با باز کردن لاستیک دور درب به ارامی و با احتیاط به مهره برسید فقط سقف نشکنه
    از اون قسمت رو امتحان نکردم.
    امروز صبح دو تا آفتابگیر رو باز کردم، دو تا خار هم جلوی شیشه داشت که در آوردم. آینه رو هم در آوردم. بعد دیگه جا داشت که یه کم پوسته داخلی سقف رو پایین بگیرم که به آنتن برسم. اون قسمت که سیم آنتن به پایه آنتن وصل میشه یه درپوش داره که در آوردم. مهره همینطوری آزاد توی درپوش افتاده بود! داخلش هم زنگ زده بود
    یعنی طراحیشون فقط منو کشته من که این کاره هم نیستم بهتر از این میتونم این رو طراحی کنم که هم راحت باز و بسته بشه و هم آب داخلش نره!

بعدش دیگه مهره رو با آچار نگهداشتم و از بالا پایه آنتن رو بستم بعد با آچار سفتش کردم. ایشالله به این زودی شل نشه.

16. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •