اوووووووووفمنم اینترنت خفن میخوام.
نگفتن که احتمالا کی قراره بقیه جاها هم به 2مگ ها، 6مگ بدن؟؟؟؟
خوبه یه سایت دانلود سفارشی بزنی!![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اوووووووووفمنم اینترنت خفن میخوام.
نگفتن که احتمالا کی قراره بقیه جاها هم به 2مگ ها، 6مگ بدن؟؟؟؟
خوبه یه سایت دانلود سفارشی بزنی!![]()
تا اونجایی که من فهمیدم فقط سرویس 2 مگ اسیاتک 220 به بالا سرعت میده اگر 3 ماهه سرویس شبانه رایگانه 2 مگ رو بگیریم در کل با ابونمان و اینها چقدر میشه برای اینکه دقیقتر بگید لطفا از پنلتون حساب کنید میخوام با پارس مقایسه کنم ببینم کدوم گرونتر در میاد
نوع سرویس ها تو منطقه های مختلف با هم تفاوت داره، مثلا من سرویس 1ماهه دومگ 1 گیگ مخصوص دزفول دارم که نوشته 108500ریال و برای پرداخت با احتساب مالیات و آبونمان حدود 120000ریال میشه.
شما این پست رو دید بزن:
توی عکسها مشهوده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما که از اسیاتک رفتین پارس انلاین چی شده پارس انلاین اوضاعش از اسیاتک بدتره؟ کیفیت و پینگو سرعت؟
لطفا بگو که من شاید بخوام بیام پارس
در ضمن اسیاتک 2مگ با 5 گیگ حجم سه ماهش در میاد 96635 تومن
درسته
من که اگه مجانی هم بهم آیپی استاتیک بدن میگم اصلا از شما سروریس نمیخوام.
چون ردیابش راحت تره
اینو گفتم چون دیدم یه شرکت بود که یه مشکل فنی داخل سیستمش داشت به همه آیپی استاتیک میداد که اگه مسئله پیش اومد حجم کم نکرد بفهمن از کی کم نکرده.
به هر حال عمرا آیپی استاتیک بگیرید به نفع تون هست![]()
آسیاتک مزخرف ترین isp هست این هم مدرکش(12 روزه 1 مگ گرفتم هنوز سرعت شبانش اینه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hosseinboss; 01-11-2011 at 02:35.
نمیخوام از آسیاتک پشتیبانی کنم، ولی دلیلتون کمی غیرمنطقیه!
من الان با Speedtest بالاتر از 0.03 نمیتونم بگیرم. اولا به خاطر شبانه و ثانیا بخاطر اینکه کلا آسیاتک با اسپیدتست سرعت واقعی رو نمیده، نمیدونم چرا. اگر با یه چیز پی ان پرسرعت وصل بشی و بعد اسپیدتست بگیری میتونی ببینی که سرعتت تا بالاترین حد خودش میره. من همین امروز در حالی که بدون چیز پی ان با سرور تهران، سرعتم از 1.69 بیشتر نمیشد، وقتی با چیز پی ان که سرورش توی آلمان هست به فرانکفورت تست گرفتم سرعت 1.96 رو برام زد و پینگ رو هم حدود 220 زده بود که انصافا عالیه.
البته شاید سرعت کم شما دلیل های دیگه ای داشته باشه. شما از روش کشیدن شیره ی اینترنت استفاده میکنی؟؟؟!!
درضمن یه چیز یادت باشه:
مزخرفترین ISP شاتل هست و نه شرکت دیگری!![]()
این که یه اصله جای بحث نداره!
شرمنده 2باره میپرسم سرعت روزانه و شبانه(مخصوصا شبانه) 128 و 512 چقدره؟
من الان 2 مگ اسیا تک دارم ولی قبلا که از شاتل2 مگ داشتم زیر 250 نمی داد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)