این مشکل شیر نشدن فایل ها در یاهو مسنجر تو این مدت به خاطر اینترنت یا خود یاهو مسنجره؟چون من با اکانت های مختلف امتحان کردم درست نشد.
در ضمن ایدیهای نقطه دار هم کلا همچین مشکلی دارن؟
این مشکل شیر نشدن فایل ها در یاهو مسنجر تو این مدت به خاطر اینترنت یا خود یاهو مسنجره؟چون من با اکانت های مختلف امتحان کردم درست نشد.
در ضمن ایدیهای نقطه دار هم کلا همچین مشکلی دارن؟
سلام
بازدن CTRL+H
از کجا میشه فهمید ایدیی که تو ادلیستم هست تو ادلیست طرف مقابلم هست؟و اینکه راهی وجود داره برای فهمیدن اینکه یه ایدیه مشخص من رو ایگنور کرده یا نه؟
ورژن 9 و كلا ورژنهاي جديد همگي برا ويستا هم كار ميكنند
Ctrl+f هم ميتونه اينكارو بكنه كه راحت تره
دوست عزیز خودم گشتم و پیداش کردم.
نسخه ویژه ویستا با نسخه عمومیش زمین تا آسمون فرق میکنه.
من نسخه آزمایشی رو نصب کردم و واقعا لذت بردم. یه gadget اضافه میکنه و قابلیت Tab داره و فوق العاده زیباست.
دوستانی که ویستا دارند می تونند نسخه آزمایشی یاهو برای ویستا رو از این لینک دانلود کنند:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه سایت میخوام آفامو ببینم بجز سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ورژن 9 final رو دانلود کردم ... ولی هر کاری میکنم login نمیشه و error میده ....
چرا اینجوریه ؟؟؟؟
سلام
webmessenger.yahoo.com
البته قسمت ایمیل های خود یاهو هم هست !
موفق باشید
یا علی
ارورش رو لطفا بزار !!!
سلام من وقتی ویندوز رو نصب کردم و یاهو 9 رو ریختم اجرا شد ولی نمیدونم چی شد یکدفعه هی Close داد چند بار هم پاک کردم و ریختم ولی بازم تا اجرا میکنم Close میده بعد یاهو 8 رو ریختم و اجرا شد کسی میتونه کمکم کنه چجوری می تونم ارور رو درست کنم ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)