ببخشید پسستام دو تا شد
به نظر من اصلا نخر چون حتی بهترین قاب هم بگیری باز رو گوشی خوب چفت نمیشه![]()
ببخشید پسستام دو تا شد
به نظر من اصلا نخر چون حتی بهترین قاب هم بگیری باز رو گوشی خوب چفت نمیشه![]()
کلوپ ان82 برا خودش زمانی بیا برویی داشت الان ببین چی شده همش به خاطر این آپدیت جدیده که امد هرکی آپدیت کرد یه مشکلی باهاش پیدا کرد![]()
حالا باز قاب گوشیم یه خورده خط و خش داره ولی قاب دوربین این دورش داره کچل میشه (میریزه)
تاپیک رو هم که مرور کردم دوستان می گفتن که ممکنه ال سی دی بشکنه حالا دو دلم از طرفی دوس دارم گوشی تمیز باشه از اونیکی طرف هم که میگن ال سی دی میشکنه یا به قول شما خوب چفت نمیشه و بالطبع هم رفتن خاک و اشغال و پوست تخمه و چیپس و اینا داخل گوشی !!!!
در مورد شکستن ال سی دی میتونی بدی تعمیر کار خوب اگه بشکنه که گردن خودشه
در مورد قاب خود گوشی میتونی فقط برا دوربینو عوض کنی گوشی ماله خودشو بنداز![]()
سلام به همه . خسته نباشید آقا کسی تونسته Nokia Ovi Maps جدید رو n82 فریمور 31 نصب کنه ؟؟؟؟ لطفاً سریع جواب بدید ضروریه
من اینو قبلا نصب کرده بودم Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401
آخه اون سیتم عامل جاوا که حتی یه کرم معمولی هم نمی تونه روش کار کنه آپ شدن داره 4 تا افکت حتمی میگیره فکر میکنی خیلی فرق کرده بابا این سیمبینو انقدر با اون جواو بیخودی مقایسه نکن سیمبین وقتی آپدیت میشه کل سیستم عاملش دوباره نوشته میشه بعدم شما چرا هر جا میرسی یه سونی جاوا رو با یه نوکیا مقایسه میکنی؟
نکنه شما از اونا هستی که همش میگین دور نوکیا تموم شده بلد نیست گوشی بسازه (البته دوره این ادما با N8 سر اومد)
سلام
بله دوست عزیز کامل آپ می شند.. و تا جایی که میدونم همه FP2 ها تم افکت دارند...
شاد باشی![]()
سلام
N82 و حتی 6600 هم می تونه از راه FOTA آپدیت بشن. همون Device Manager یا مدیر گوشی این کار رو می کنه.
نگارش 3.01 آخرین نگارش موجود برای FP1 هست. نگارش های بعدی برای FP2 و S60 V5 هست.
البته اون طور که توی سیمبین فریک خونده بودم ظاهرا نگارش 11 تم افکت رو به طور موقت داشته.
شاد باشین![]()
تا جایی که من میدونم نمیشه با 82 این کار را کرد و تو دیوایس منیجر هیچ گزینه ای برای این کار نداره.میشه دقیق توضیح بدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)