اگر منظورت رنگ بنفشه که با کلیک روش ایجاد میشه مشکلی ندارد این یعنی قبلا شما به این لینک مراجعه کرده اید و مشکلی هم برای پرینت بوجود نمی آید ( مگر اینکه هماطور که گفتم رنگ و خط زیر نوشته را درست کرده باشید )
اگر منظورت رنگ بنفشه که با کلیک روش ایجاد میشه مشکلی ندارد این یعنی قبلا شما به این لینک مراجعه کرده اید و مشکلی هم برای پرینت بوجود نمی آید ( مگر اینکه هماطور که گفتم رنگ و خط زیر نوشته را درست کرده باشید )
بچه ها مي خواستم ببينم چطور ميتونم تو قسمت wtermark تو يه صفحه دوتا كلمه رو زير هم قرار بدم؟
سلام دوستان . من جدیدا وقتی می خوام فارسی تایپ کنم ، تا یه SPACE نزنم شروع به تایپ نمی کنه ، هر وقت اینتر می زنم برم خط بعد همین طور میشه ، انگلیسی موردی نداره . هر چی ور می رم درست نمیشه ممنون میشم اگه کمک کنید.
سلام
ورد 2003 چگونه یک کسری را با صورت و مخرج به زیان فارسی بنویسم ؟
مثلا ماشین در صورت و نفر در مخرج کسر و کل کسر مساوی با 100 !!
این فرمول منو کچل کرده !!
اگر هنوز کارتون شروع نشده یا صفحات کمی دارید من پیشنهاد می کنم روی یک text box متن را تایپ کنید و بعد به صورت behind text قرارش بدید .
توی تنظیمات ورد equation در قسمت customize را وارد کنید تا مشکلتان حل شود . اگر ندارید باید جدا نصبش کنیدسلام
ورد 2003 چگونه یک کسری را با صورت و مخرج به زیان فارسی بنویسم ؟
مثلا ماشین در صورت و نفر در مخرج کسر و کل کسر مساوی با 100 !!
این فرمول منو کچل کرده !!
شما مطمئن شوید خط کش های بالای صفحه مشکلی نداشته باشندسلام دوستان . من جدیدا وقتی می خوام فارسی تایپ کنم ، تا یه SPACE نزنم شروع به تایپ نمی کنه ، هر وقت اینتر می زنم برم خط بعد همین طور میشه ، انگلیسی موردی نداره . هر چی ور می رم درست نمیشه ممنون میشم اگه کمک کنید.
شما مطمئن شوید خط کش های بالای صفحه مشکلی نداشته باشند[/QUOTE]
ببخشید چه مشکلی داشته باشند؟ من که اگه وسط صفحه ام برم سراغ یه برنامه دیگه بعد بخوام بیام تایپ کنم باز فارسی که می خوام تایپ کنم باید حتما یه space بزنم فکر نمی کنم از خط کش باشه
سلام در مورد رفرنس دهی در این ادرس توضیح دادین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همون Add New Source گزینه browse و که میزنیم یک فایل xml میخواد.
در واقع می خوام همه کتابها رو یکجا تایپ کنم و وارد word کنم. نمیدونم چه جوری این فایل xml و بسازم.
[/QUOTE]ببخشید چه مشکلی داشته باشند؟ من که اگه وسط صفحه ام برم سراغ یه برنامه دیگه بعد بخوام بیام تایپ کنم باز فارسی که می خوام تایپ کنم باید حتما یه space بزنم فکر نمی کنم از خط کش باشه
شما نگفته بودید میرید سراغ برنامه ای دیگه و برمیگردید این مشکل پیدا میشه . شما در محیط های دیگه هم این مسئله را امتحان کنید شاید مشکل از ورد نباشه !
سلام
توی word 2010 وقتی روی متن کلیک راست می کنم منوی یک لحظه می یاد و بعد از چند ثانیه محو میشه و نمایش داده نمی شه!! ایراد از نسخه آفیستی که نصب کردم هست یا که مربوط به تنظیمات؟؟
مرسی/ممنون
شما نگفته بودید میرید سراغ برنامه ای دیگه و برمیگردید این مشکل پیدا میشه . شما در محیط های دیگه هم این مسئله را امتحان کنید شاید مشکل از ورد نباشه ![/QUOTE]
درسته . هر وقفه ی که ایجاد می شه بعدش تا space نزنی فارسی تایپ می کنه . فقط واسه ی ورد اینطوریه تو وردپت تست کردم مشکلی نداشت .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)