من بعثت دارم سرعت دانلودم بسته به لینک فرق داره ولی تا 270 هم رفته واینکه اگه 4 تا فایل با هم دانلود کنم سرعت هیچ فرقی نمیکنه![]()
من بعثت دارم سرعت دانلودم بسته به لینک فرق داره ولی تا 270 هم رفته واینکه اگه 4 تا فایل با هم دانلود کنم سرعت هیچ فرقی نمیکنه![]()
سرعت دانلود بچه ها در هر مرکز مخابراتی متفاوته اما یک رنج متوسط همه جای داره و بخاطر اینکه سخت افزارها و بستر شرکت خدمات دهنده و مخابرات به شما متفاوت هستش.
الان آسیا تک با بهترین بستر سخت افزاری تا 2042 کیلوبایت اینترنت ارائه میده به کاربران خانگی![]()
عبدالله جان شما سرغت شبانه ات چنده؟شبی چقدر می گیری
من از دفاتر پیشخوان اینترنت رو گرفتم ، خونمون سجاده ، نمی دونم از کدوم مرکز مخابراتی سرویس میگیرم !
حالا مال شما اطلاعات کانکشن DSL مودم رو چه سرعتی اعلام می کنه ؟
سلام بر دوستان عزیز
سال نو مبارک
من تا دیروز پارس انلاین داشتم. سرعتش برام راضی کننده نبود(البته سرعت رایگان شبانه) حالا میخوام از مخابرات بگیرم.
البته قبلش چنتا سوال داشتم:
میخوام سرویس حجمی شو بگیرم. (128 یا 256 سه ماهه 9 گیگ):
1- طرح طلاییش چطوره؟ هنوزم هست؟ قیمتش چطور؟ 128 هست یا 256
2- طرح بعثت رو هم اگه میشه توضیح بدین.سه ماهه 9 گیگ هم داره؟این چطور 128 ه یا 256؟
3- سرعت مخابرات در کل چطوره؟ میارزه که از پارس انلاین جمع کنم بیام مخابرات بگیرم؟ شبانه رایگان هم دارن اینا؟
4- در کل کدوم یکی از این طرح ها بیشتر توصیه میشه؟ هم وبگردی و هم دانلود.البته دانلودهای سنگین رو برای شبانه میخوام بزارم
5- کسی میدونه وضعیت مرکز مخابراتی 15 خرداد چطوره؟از نظر سرعتی میگم.
فقط اگه میشه زودتر جوابشو بدین لطفا. تا شنبه بیشتر وقت ندارم
مرسی
دوستان کسی نبود جواب بده؟ فردا دارم میرم بگیرما. یکی بیاد راهنمایی کنه![]()
داداش از من میشنوی از مخابرات سرویس نگیر پشیمون میشی
قطعی زیاد و لود طولانی صفحات
قطعی دوره ای هست ، بعضی وقتا زیاد بعضی وقتا کم !!
ولی لود طولانی صفحات رو قبول دارم
من بعثت دارم،از دی ماه که گرفتم حدود یکی دوبار قطعی داشتم که چند ساعته حل شده.در مورد لود شدن صفحات اکثر مواقع برای من خیلی سریع و خوبه.در کل بستگی به منطقه مخابراتی داره
مخابرات پشتیبانی بسیار ضعیفی داره . اگه مشکلی داشته باشین کسی پاسخگو نیست !
به نظر من که یک فاجعه در حوزه IT به حساب میاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)